• Visit Rebornbuddy
  • [Profiles] Adventure Mode Bounties - Community Edition

    Discussion in 'Archives' started by sychotix, Apr 4, 2014.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. rapter13

      rapter13 New Member

      Joined:
      Oct 21, 2012
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Using The same Trinity and DB version with Quest Helper (1.5.53) and SVN at 258, restarted DB and D3 started act 4 and it went and did Diablo first and then proceeded to port back to the start and run up to the bone wall again.
      Went back to the proposed fix like 10 pages back again.
       
    2. dioxy186

      dioxy186 Member

      Joined:
      Apr 15, 2014
      Messages:
      77
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Last edited: May 2, 2014
    3. Frootluips

      Frootluips New Member

      Joined:
      Jan 1, 2014
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I have found that the Carrion Swarm Bounty In Act 1 Fields of Misery has looped for me.
      The bot would talk to the NPC but would not finish the bounty after clearing the nests and mobs, and teleporting back to town and teleporting back to the Fields of Misery Map.
      Had to manually talk to the NPC to finish the bounty
       
    4. joni

      joni Member

      Joined:
      Jan 12, 2012
      Messages:
      163
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      10charrr
       
      Last edited: May 2, 2014
    5. snakkes

      snakkes New Member

      Joined:
      Apr 5, 2014
      Messages:
      548
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      You sound like an gratefull guy.....
       
    6. Labaluhh

      Labaluhh New Member

      Joined:
      Aug 2, 2010
      Messages:
      26
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Too many cooks spoil the broth :)! None of the acts workin properly now..
       
    7. Antihero

      Antihero Member

      Joined:
      Jun 17, 2012
      Messages:
      71
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Any news on the Act 2 bounties? Are the Google sheets being updated for A2?
       
      Last edited: May 2, 2014
    8. Electrolux

      Electrolux New Member

      Joined:
      Apr 12, 2014
      Messages:
      29
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Of course this profiles are good work, but not working flawless!
      Meanwhile they work on this versions, use profiles like "Best XP/Gold per hours" , " Chest run" or "The Three Musketeers" cause this working really good!

      cheers !
       
    9. gotteshand

      gotteshand New Member

      Joined:
      Jun 7, 2012
      Messages:
      273
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      For all these in need of a fully afkable act4 profile..

      http://viking-empire.org/Bounties.xml

      Download into your profiles folder select and run no other files needed!
      Make sure you have .27 or above trinity and the latest questtools.

      We did a act4 rewrite with maximum speed in mind since this is used for our "Yet another Rift bot" profile to farm keys. Average runtime on .29 trinity 12-15 minutes (Using teleport with Wormhole and Illusionist for out of combat movement along with 42% cooldown reduction and -4sec teleport cooldown from offhand)
       
    10. Jeof

      Jeof New Member

      Joined:
      Apr 13, 2014
      Messages:
      66
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Any chance to rewrite Act1 in the mere future for us to farm ring?
       
    11. dthien0511

      dthien0511 New Member

      Joined:
      Mar 22, 2014
      Messages:
      198
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      You should have known that there are a lot of profiles inside Act 1 bounty folder.

      Don't ask for anything impossible at the moment.
       
    12. cossie_topaloglou

      cossie_topaloglou New Member

      Joined:
      Apr 30, 2013
      Messages:
      84
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hello again guys!

      Thanks a lot for the continuous development of the profiles :)
      The act4 files as uploaded by Gotteshand works flawlessly for me btw....

      Been also trying Act1 with the latest files and trinity.29 and in general it works OK!
      One problem I have encountered tho is the Watch Tower bounty, the hero finds the entrance to the dungeon and when it enters it teleports to town immediately. Then goes back to Southern Highlands, enters Watch Tower and TPs again...

      Cheers!
       
    13. alias1

      alias1 New Member

      Joined:
      Sep 16, 2013
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Bot sometimes does not return to Tyrael after completing bounties, that issue has been there for a while.

      Just wondering has it been fixed? I did a search and could not find a fix.
       
    14. stud4fun

      stud4fun New Member

      Joined:
      Dec 21, 2012
      Messages:
      717
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      Could you rewrite act 1 bounty as well? That would be awesome.
       
    15. stud4fun

      stud4fun New Member

      Joined:
      Dec 21, 2012
      Messages:
      717
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      That happened to me as well. bot just repeat same thing, Go to dungeon and enters, then teleport to town and repeat...
      Also, it happens Moonclan cave as well. and I think there is another area ( I can't remember the place) it does same thing.
       
    16. xzjv

      xzjv Community Developer

      Joined:
      Mar 17, 2014
      Messages:
      1,243
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      when that happens its because there's a typo or some error in the files so it cant compile. it will tell you in the log which file and what line the issue is on. if the combat file has changed since i made that guide you'll have to improvise with the gist of what i was doing.

      This error is because trinity is not loaded properly, check your plugins tab.

      You're the second person to report that and i cant reproduce it. Its the scavenged scabbard quest correct? i think that's the only bounty to use the watch tower
       
    17. gotteshand

      gotteshand New Member

      Joined:
      Jun 7, 2012
      Messages:
      273
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Its an DB issue were DB detects the wrong map.. last few DB versions they changed to .NET 4.5.1 so people who still use 4.0 - 4.0.1 etc will get the read wrong map issue. It is not a trinity or profile issue people need to update .NET!

      We might look at it but no promises as it is not needed for Rift-bot.. The only reason we did act4 rewrite was to farm riftkey's and act4 was the easiest to do.. From an efficiency standpoint act1 is better because with out of combat movement you can get down to 8-10 minutes average run time but it is also the most complex one to rewrite especially if you want to utilize out of combat movement to its max.
       
      Last edited: May 2, 2014
    18. stud4fun

      stud4fun New Member

      Joined:
      Dec 21, 2012
      Messages:
      717
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      Thank you for this code :)

      I have questions. There are two act1. xml file in bounty folder. one is act1.xml for loader. Another act1.xml is inside of act1 folder. Which one we should change?

      Second question; " you'd copy the block of code to load the profile to the top with a leave AFTER it." Could you make it a little more clear?
      Should we copy the second code to where? same act1.xml ( loader) inside of Bounty folder? or copy to act1.xml in inside of act1 folder in Bounty folder?
      Also where should we put the code in on act1.xml? Following is the act1.xml ( loader)

      <Profile>

      <Name>Act 1 - Loader</Name>
      <KillMonsters>True</KillMonsters>
      <PickupLoot>true</PickupLoot>
      <GameParams act="OpenWorld" difficulty="Normal" resumeFromSave="False" isPrivate="True" numGames="-1" />
      <!--This is the Beging of your ORder list-->
      <Order>
      <LogMessage quest="1" step="1" output="[BountyProfiles] Ensure that you delete BountyProfile's Plugin and update Trinity *VIA SVN* before reporting errors!" />
      <LoadProfile file="Acts/A1/act1.xml" />
      </Order>

      </Profile>

      Should we copy the both codes after " <ORDER>" ?
       
    19. Savagegamer23

      Savagegamer23 New Member

      Joined:
      Feb 9, 2012
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      maybe small problem

      any fix for this? this is for act 4 bountys
       
    20. xzjv

      xzjv Community Developer

      Joined:
      Mar 17, 2014
      Messages:
      1,243
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      \Acts\A1\Act1.xml
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page