• Visit Rebornbuddy
  • [PAID] @ProfitMaster: [Legion] Herbalism All 5 Zones! [Realms Switch!]

    Discussion in 'Farming' started by @alisha, Sep 15, 2016.

    1. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      Hi there, Loosemoose!
      You need to adjust settings in your Combat Routine for pet (To be in defensive stance). This is not product related issue. If you do not know how to do this, ask assistance in your Combat Routine support thread.
       
    2. Juvercinu

      Juvercinu New Member

      Joined:
      Aug 1, 2016
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Are you a profitmaster for Herbalism and Mining?
       
    3. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      This pack optimized for Herbalism, but it can be used for mining also.
      Be aware tho - HB Flightor can stuck on trying to land to indoor locations, which mostly happens for minerals, located inside caves.
      Such cases need to be reported to hb mesh thread.
      report example: https://www.thebuddyforum.com/threa...ere-do-not-delete.147050/page-23#post-2480545
       
    4. Dildobaggins

      Dildobaggins Member

      Joined:
      Sep 25, 2013
      Messages:
      143
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Have a question for u alisha . Used some of your profiles while wod, since realm switcher was really useful. But it was really like screamin '' i'm a botter''.
      So just wanna know if u have an option to not to use it and then what's teh average loots per hour for long long farm rates ?
       
    5. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      Yes it have option to use or not hops. I recommend to use trial for products to make your own opinion and decide if you need to buy it or not.
       
    6. Dildobaggins

      Dildobaggins Member

      Joined:
      Sep 25, 2013
      Messages:
      143
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      And actually as u know we have to pay again HB , thats why need to learn average loot per hour for ur profiles (most likely for herbalism profile and skinning) since to get an opinion about paying to HB again or using it.
      Since other people can farm in that places i know i could never get a hundered percent efficiency , but @ least it would gimme an oppinion :)
       
    7. Dildobaggins

      Dildobaggins Member

      Joined:
      Sep 25, 2013
      Messages:
      143
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Triying it right now but seems realm hoop have a problem , actually it tries to hoop but it doesnt give an ok for joining group. Gonna send a log after finishing trying.
       

      Attached Files:

      • logs.rar
        File size:
        484.9 KB
        Views:
        46
    8. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      Checkout #faq_profitmaster channel in my Discord for answer why such information never will be given. Also there many useful tips how to make farming more efficient.
       
    9. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      1) If you have any wow addons, disable all
      2) It won't accept each invite, it have own logic when accept and when not. For example, if invite came when it found some job to do in current realm like harvest something, it wont accept it.

      Feel free to pm me in Discord.
       
    10. Dildobaggins

      Dildobaggins Member

      Joined:
      Sep 25, 2013
      Messages:
      143
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      seems there's a problem tried multiple times and seems it randomly just stops and do nothing . Only using buffs . here is a log from today's test
       

      Attached Files:

    11. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      I guess i answered this one on Discord.
       
    12. psykokwak

      psykokwak Member

      Joined:
      Jan 18, 2014
      Messages:
      93
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      HI Alisha



      I recently bought your routine to farmer herbs, it has boen running a few times but today there is a lot of error, for example it asks me to have room in my bags (50 free site) and it stops the work
       
    13. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      Hi there, please do attach log file. Bot should be stopped right after issue occur.
      Default settings for free space in bag is 3 for normal bag (not herb bags)
       
    14. Cupiddelocke

      Cupiddelocke New Member

      Joined:
      Oct 17, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I am using the trial, and every once in a while the character will just stand there and do nothing. As well as sometimes going to a vendor, and then the whole thing stops randomly. Any ideas if i'm doing something wrong?
       
    15. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      Would need log file to say something.
       
      Cupiddelocke likes this.
    16. Cupiddelocke

      Cupiddelocke New Member

      Joined:
      Oct 17, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I think it was skipping a loot and then trying to find it, once the mob disappeared it would start moving again. I bought the full version :) I am very amazed at how far HB and your build has come, many years ago I would sit for hours building my own and they sucked haha. Nice job on this. I'll try to catch the log of one other thing, it uses hearthstone to go to Dalaran to repair, and then doesn't do anything and sits there. I am hoping a repair mammoth mount will fix this issue though once I get one on that character?
       
    17. Cupiddelocke

      Cupiddelocke New Member

      Joined:
      Oct 17, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Here is where it gets stuck in Dalaran, it uses the Dalaran hearth stone:

      [@ProfitMaster 20.452]: Frame <RECOVER_CORPSE> Visible, Accepting
      [@ProfitMaster 20.452]: Resurrected Successfully!
      [Singular] *Healing Touch on Me @ 50.3%
      [@ProfitMaster 22.935]: [Rest Manager] Healing via Healing Spell by CombatRoutine
      [Singular] *Healing Touch on Me @ 70.0%
      [@ProfitMaster 25.360]: [Repair Manager] --> Searching for nearby Repair Vendor, Durability: 48%
      [@ProfitMaster 25.590]: Can't find any Npc <Repair> for <Legion>, Location <3274.379, 6165.382, 243.7935>@0:0:0, Map: [1220]<Troll Raid>, Zone: [7558]<Val'sharah>
      [@ProfitMaster 25.590]: [Repair Manager] [Repair Manager]Can't find any Repair vendor around, Will try to port by Stone
      [@ProfitMaster 25.592]: Using Item [140192]<[140192]<Dalaran Hearthstone>@0F24>@5000 [1]
      Not in game
      Latency to Buddy service: 73 ms
      Latency to Buddy service: 145 ms
      Latency to Buddy service: 141 ms
      Latency to Buddy service: 78 ms
       
    18. @alisha

      @alisha Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Sep 29, 2012
      Messages:
      4,063
      Likes Received:
      90
      Trophy Points:
      48
      i would need full log file, please do attach one, do not edit it.

      And yes, bot will use mount vendor to sell stuff :)
       

    Share This Page