Demonbuddy is ready and released, happy Season 14!
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Exilebuddy
  • Visit Demonbuddy

  • Unknownbuddy 5/20 slots taken, private ESP for PUBG.

(Queenliness) Wanderer question

Discussion in 'Exilebuddy Forum' started by Tumzie, Jun 12, 2018.

  1. Tumzie

    Tumzie Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    341
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Heya,

    I want to use the ranger/wanderer with a 6L queen of the forest. Is there a way to have the bot use 4L Kinetic Blast on everything except uniques and instead use 6L barrage on those?

    Is it perhaps possible to clear T6's easily with a 6L Kinetic Blast instead and just forget about barrage? Just looking for a quick low tier map clearer to get tons of chaos recipes done.

    I'm willing to pay money for this routine if that's what it takes.
     
  2. Lay

    Lay Member

    Joined:
    Jul 6, 2015
    Messages:
    174
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Currently there isn't with the current "old routine" that they have set up unless you simply change it to use it on single targets.
    I'm not aware of another routine. but i do know that the old routine is being looked into and a slow rebuild of it is in progress. however may take some time, just dont hold your breath.
     
  3. Tumzie

    Tumzie Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    341
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18

    Can you teach me that?
     
  4. demonviper

    demonviper Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    536
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    28
    check the golem routine, the code should be there. I don't know how to code...yet. So I can't guide you further sadly :(
     
  5. Tumzie

    Tumzie Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    341
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Hmm okay.

    How do I make bot use pots ALL THE TIME he's not in town? And how do I make it not open crates/simple chests etc?
     
  6. demonviper

    demonviper Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    536
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    28
    flask helper or autoflask

    look in cross bot settings. LOOK AROUND IN there so you know what other options you have as well.
     
  7. Tumzie

    Tumzie Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    341
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Cheers, worked.

    Still struggling with how the bot uses different skills. (Read: no clue on how to get it to do what I want, use Barrage on uniques and KB on everything else)
     
  8. demonviper

    demonviper Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    536
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    28
    trial and error man
     
  9. Tumzie

    Tumzie Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    341
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Swapped to FlaskHelper just now but I can't get jade and stibnite to pop always. I've put the regular conditions up, like x rares/uniques and also me.HealthPercent == 100. The error verification says it works fine but it doesn't use the flask...


    [FlaskHelper][GUI-VerifyErrors] me.HealthPercent ==100 returned True

    Above is shown, yet it doesn't use the flask!
     
  10. DontBeAfraid

    DontBeAfraid Active Member

    Joined:
    Oct 2, 2015
    Messages:
    732
    Likes Received:
    27
    Trophy Points:
    28
    FH.NumberOfMobsNear(me, 60) < 1
    FH.NumberOfMobsNear(me, 60) > 0

    try this. That's how i permanently use quicksilvers.
     
  11. Infinite Monkeys

    Infinite Monkeys Community Developer

    Joined:
    Jul 7, 2012
    Messages:
    223
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    Find this in OldRoutine.cs:

    [​IMG]

    Change the contents of the first if() statement based on when you want to use aoe. For example, if you wanted to only use single target skills on uniques, change it to:

    if (cachedRarity < Rarity.Unique)​

    If you want to use aoe whenever more than 5 mobs are nearby, it'd be:

    if (cachedNumberOfMobsNear > 5)​

    Then set your single target and AOE skills in the OldRoutine settings. Also, if you're using melee, delete the whole if() else() block after "melee = true;" (lines 2294-2301 in this image). No idea what it's there for but it ruins melee single target/aoe selection.

    I should really release a modified OldRoutine.
     
    DirtyChets likes this.
  12. Tumzie

    Tumzie Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    341
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18

    You totally should. Will you?

    Thanks for clearing that up though, but how do I make it so it only pops a totem on uniques? (Mapbosses) Same for Vaal Skills, I'd like the bot to not use the 2x Vaal Double Strike charges unless he's fighting a unique.

    I don't want it to use it on anything else, no rares, no magics, no nothing. Really slows down my cleartime if I let it drop a totem at every mob I see...
     
    Last edited: Jun 15, 2018
  13. _Grumpy_

    _Grumpy_ Member

    Joined:
    Jan 14, 2018
    Messages:
    74
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    8
    Just add in "&& cachedRarity > Rarity.Rare" to the Totem Logic.

    Note, you only have to make the change in one place.... but i am showing the 2 areas you can add this logic to.

    [​IMG]
     
  14. Infinite Monkeys

    Infinite Monkeys Community Developer

    Joined:
    Jul 7, 2012
    Messages:
    223
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    The first is technically preferable because it reduces unnecessary operations. Won't be at all noticeable, though.

    Maybe
     
  15. Tumzie

    Tumzie Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    341
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18

    Thanks for trying to help. I've edited this in the 3rdParty\_CONFIGS_\Default\Legacy\Content-506869937\OldRoutine file. It doesn't work properly, it throws totems at white mobs too!

    I've also tried this:

    upload_2018-6-15_14-45-27.png

    Should that work?
     

    Attached Files:

  16. Infinite Monkeys

    Infinite Monkeys Community Developer

    Joined:
    Jul 7, 2012
    Messages:
    223
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    18
    The correct file is in 3rdParty/Legacy/OldRoutine, not the _CONFIGS_ folder.

    The highlighted section checks if their rarity is above unique, which doesn't exist. You want to put:

    cachedRarity == Rarity.Unique​
     
  17. Tumzie

    Tumzie Member

    Joined:
    Feb 16, 2013
    Messages:
    341
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Thanks, makes sense!
     
  18. demonviper

    demonviper Active Member

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    536
    Likes Received:
    55
    Trophy Points:
    28
    Infinite and Grumpy you guys are seriously awesome! I am learning (slowly) how to code so hopefully I will be able to help in that aspect some day. Until then you guys are kick ass! Keep up the good work.
     

Share This Page