• Visit Rebornbuddy
  • [Quest] Sra'vess Potion of Luck Farming (Motes/Cloths/Ore)

    Discussion in 'Farming' started by M4DH4TT3R, Jan 21, 2015.

    1. M4DH4TT3R

      M4DH4TT3R New Member

      Joined:
      Jan 21, 2015
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I Went looking for a profile like this but couldn't find a current working profile that was actually effective, so I made my own. Currently first and only profile made looking into making more.


      Suggested Ilvl/Level - SoO Raid tier/90s will have no issuses, Lower gear may have more deaths
      Tested with 653 Guardian Druid, currently in testing with a 90ret/ilvl 428...again 500+ ivll you should be good, so just about any lvl 100 with quest gear should be superb

      For Starters, I added the .cs I found for potion of luck it uses it automatically and auto opens chests as they come in minimizing the downtime
      I had an Issue with the bot wanting to mount between the hotspots and then not dismounting again until it was time to re-pot, so I used the <usemount> false</usemount> seemed to fix the issue, and doesn't break the mounting to sell/mail so win/win!

      Credit for the Potion of luck.cs goes to Cataphact
      https://www.thebuddyforum.com/honorbuddy-forum/plugins/combat/176578-plugin-potion-luck-user-2.html#post1692267


      What Will the Profile Do?
      The Profile is intended to go from Shado-Pan Garrison in Townlong Steepes, to the faming area fill its bags, mount up fly over to townlong vendor all greys and mail everything else repair and then fly back to farming area rinse and repeat ​

      What if I just want it to sell everything?

      Edit the profile @ the top it will say <SellGrey>true</SellGrey>
      <SellWhite>false</SellWhite>
      <SellGreen>False</SellGreen>
      <SellBlue>false</SellBlue>
      <SellPurple>false</SellPurple> ​
      simply change the False(s) to True and vice versa​


      -Setup-
      #1. add the Potion of luck to the Plugins Folder start HB, click plugins check the box for Potion of Luck, Restart HB , Make sure in the initial setup you see Potion of Luck. Enabled
      #2. Move your character to Shado-Pan Garrison in Townlong steepes, *Make sure u have enough Potions for the amount of time you wish to spend*Potion of Luck - Item - World of Warcraft
      so farming for 6hrs bring approx. 20 potions, I tend to keep a lot of extra in case im late :)
      #3. Load "Questing" for the bot, click "settings and tools" setup your mail recipient, [x] kill between hotspots, shut off all the harvest mine/herbs just slows us down
      #4 Load the Profile, press start

      *NOTE this is a work in progress tested for hours last night profile yield was good, I cleaned up the hotspots made so its not a huge circle but a smaller area that we can clear and restart as repops
      ^in theory you can start the profile from anywhere testing this currently from Jade forest, questing bot moved once or twice bc of stuck location but nothing major^


      please let me know if u have any issues/bugs or just advice on how to make it better :)
      *sorry if post was a bit lengthy

      I don't have a full log/Screen to show kills/loots, but can go off bot bank
      11:30-6:32
      Approx 2k Windwool cloth, 1000 Motes of Harmony, 520 Black trillium, 577 White trillium, 383 Exotic Leather, 20+ Ghost Iron Lockboxes, 4k of Vendorable greens (d/eing them isn't worth it on my server), the Farmer character gained Approx 10k from looting/opening chests
      all just approx. but most numbers are close
       

      Attached Files:

      Last edited: Jan 21, 2015
    2. JohnRambo

      JohnRambo New Member

      Joined:
      Jan 17, 2015
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      How do i edit the file? do i need a special program for it?

      Nvm found it :p
      can you add a suicide pull profile? so that i pulls major packs before it starts killing them?
       
      Last edited: Jan 22, 2015
    3. M4DH4TT3R

      M4DH4TT3R New Member

      Joined:
      Jan 21, 2015
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      yay feedback

      yeah I plan on testing out methods to pull it all bc when I manually run it that's what I do, im also going to make an alternate profile for the Ranged was running on a hunter earlier and it just seemed to clear it super quick and relap before respawn thus missing pops when they did comeup

      but yeha ill look into other suicides and see if I cant find something, in round 1 testing I tried the "pull more" option on Singular and it didn't matter what it was set to
      the only problem I foresee is if you're wanting to mount then gather then kill bc that area if u run over a rock u hit flight mode and disengage any threat, so itd be a run mass pull

      thanks for feedback :)
       
    4. JohnRambo

      JohnRambo New Member

      Joined:
      Jan 17, 2015
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Also what would be great. The bot seems to follow the exact route from point to point even when all the mobs are killed at that point because of a starfall pull.

      I have seen some bots that really just run somewhere only if there are mobs.
      So they do run between hotspot but only those that have mobs nearby.
      If you can add this to the bot, it would make the bot look less botty then it is now.

      Also with Singular you should enable Pull More Allowed: Always. this seems to work when you want to pull fast and more. Pull more count should be higher aswell, mine is on 50. Same for pull more distance range, mine is on 55.
       
    5. M4DH4TT3R

      M4DH4TT3R New Member

      Joined:
      Jan 21, 2015
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      **update working on the adjustments currently should have it done and posted by midnight***
      its looking like, I can remove the <usemount>False</usemount> , let it run to 3-5 hotspots and forcedismount it and let it kill everything but I feel that theres a simpler way so currently exploring
      (I have no exp in doing anything like this, just merely looking through other profiles command lines and trialing and erroring what I can use and what I cant)
      took me and hr to figure out why I couldn't load it in Questing bot the first time lol long and short was I was missing the
      <!-- xyz first hotspot: -->
      <CustomBehavior File="MoveTo" X="2436.129" Y="5733.346" Z="64.02025" Name="Profile Start" />
      ------------------
      Item/Yield Update (have Screenshots)
      Time Ran : 12:30 -4:58
      Mop Epics x2
      Mop Blues x1
      Mote of Harmony x394
      White Trillium Ore x175
      Black Trillium Ore x173
      Ghost Iron Ore x215
      Windwool Cloth x1500
      Ghost Iron Lockbox x10
      1500g from Vendoring greens (server AH sell/d.e <Vendor)
      approx. G from chests/corpse loots 3k, I cannot account for what was left in the hunters bags, KPH/LPH it was a friend running it I just asked him to Mail recipient me
      approx. AH Value, as is (no bolts/baring) 4.5k
      4.5k+1.5k+~3k+??? = >9000g/4.5 hrs
      -----conclusion?----
      Druid vs hunter, it does seem the hunter had either more downtime or the druid was just faster via mounting etc
      idk once the ranged profile is done I will run them side by side and compare :)

      anyone else with loot log/KPH/LPH please post > expected for first profile, but it needs tweaked bc im sure it will/can provide more GPH
       

      Attached Files:

    6. Xeddzul

      Xeddzul New Member

      Joined:
      Sep 22, 2012
      Messages:
      99
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Funny to see this. I've just finalized my profile to farm more or less the same stuff but in Dread Wastes :). You'll see it around in a bit, will have to compare yields before I release and make sure it's worthwhile.
       
    7. zlomegalz

      zlomegalz New Member

      Joined:
      Dec 24, 2014
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hotspots need some refining. I find myself running back and forth to the same areas over and over with no mobs.

      Also, with pull more set to about 20-25, you will need Combat Puller to "Loot in fight" due to running too far from a corpse and missing the loot.
       
    8. meepzlol

      meepzlol New Member

      Joined:
      Nov 26, 2015
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      FOr some reason i use the profile then it uses ground mount and jumps in water when ready to go to vendor lol
       
    9. miltonb

      miltonb Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      171
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      i did a fix on this profile kepted the raw formula of it but changed the hotspots to a box area and now the bot farms within the box. I made it so it default flies around to help increase gold output and when i use KoM (keep on moving) you dont get that dismount from target. KoM actually makes the bot dismount on the target so give it a try and tell me how good its worked for you.


      running a ilvevl 800 dk and get these stats.

      XP/HR: 0
      Kills: 158 (984/hr)
      Deaths: 0 (0/hr)
      Loots: 0 (0/hr)
      Honor Gained: 0 (0/hr)
      Gold Gained: 48.838 (304/hr)
      BGs Won: 0 Lost: 0 Total: 0 (0/hr)
       

      Attached Files:

      Last edited: Aug 24, 2017

    Share This Page