• Visit Rebornbuddy
  • R-Rift - rrrix's BETA Rifts

    Discussion in 'Adventure Mode' started by rrrix, Apr 19, 2014.

    1. RyRys

      RyRys New Member

      Joined:
      Jun 8, 2013
      Messages:
      76
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      The Dhagler Oasis map is the one I got a screenshot off when it last stopped randomly for me but it triggered an error, an unexpected thread end.

      Mine doesn't leave the game at all.
       
    2. woow1540

      woow1540 New Member

      Joined:
      Oct 6, 2014
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      my bot keeps doing this ... any help would be nice thanks.

      Using Waypoint to Act 5 Hub
      Using Waypoint. Number:46
      End of Profile, waiting 5 seconds to reload...
      Loaded profile R-RIFT

      then it goes back to town and does it over and over and over
       
    3. losingstreak1

      losingstreak1 New Member

      Joined:
      Apr 13, 2015
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      argh, latest questtools /trinity broke rift bot again. Trinity - 2.8.2 , questtools 3.4.14 - opens grift fine, enters grift fine, but it wont click and enter into level 2. just stands there.
       
    4. wowsoul

      wowsoul New Member

      Joined:
      Dec 19, 2010
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      You have to edit the file so it looks like this:

      <LogMessage output="Using Waypoint to Act 5 Hub" />
      <UseWaypoint questId="312429" stepId="2" waypointNumber="48" name="Waypoint-5820" statusText="" />
      </While>

      I found 2 of those lines and edited both. works fine since then.

      Also don't rename your file keep it the same name.

      I had that problem even after editing the file, it was because i had remaned it to R-RIFT2, after a while the profile jumped back to R-RIFT, that file was an old vers.
       
    5. Tigerwoods26

      Tigerwoods26 New Member

      Joined:
      Apr 18, 2015
      Messages:
      20
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Download Quest tools 3.4.6 and it will work.
       
    6. apollogg

      apollogg Member

      Joined:
      Apr 12, 2015
      Messages:
      101
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Hi Rrrrx,
      Thanks for your Rift bot profile. It works close to perfect for me.

      I think this is an issue of Blizzard. Sometimes the GRift guardian is summoned at different level, rather than in current level as usual. DB bot always looks for the guardian in current level and next level if available. I have to manually control the bot to go back to upper level to find and kill guardian.

      Can you correct this issue when guardian is not summoned in current level? Let bot go back to upper level IF not find the guardian at current level WHEN guardian is summoned, and NOT go to next level.

      Another request is if you can add one option to clear ALL until town stone in normal rift, not only return to town as soon as killing the guardian.

      I do not know how to do it.

      Regards,
       
    7. reventando

      reventando New Member

      Joined:
      Apr 16, 2015
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      a question as I do that only comes into normal faults and not higher is that my pj on top does not have enough equipment just want to get into normal faults someone could tell me how thanks
       
    8. woow1540

      woow1540 New Member

      Joined:
      Oct 6, 2014
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      thank you for your help and time... fixed it :p
      thanks again
       
    9. Profiler

      Profiler New Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      It isn't an issue of blizzard the guardians are always summoned in the current level
      But if your bot kills just enough enemies right before clearing a rift it will go to the next level while the guardian is summoned.
      It's purely luck if this happens to you.
      Shouldn't happen to often.
       
    10. interfectio

      interfectio New Member

      Joined:
      Feb 18, 2012
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I am not sure this is the right area - but:

      In quest tools I have prioritized greater rifts - but it keeps going into normal rifts? I dont understand why. prioritizelist: "Greater - trial - normal rift"
       
      Last edited: Apr 22, 2015
    11. Acps

      Acps New Member

      Joined:
      Dec 24, 2011
      Messages:
      347
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Are you out of rift keys?
       
    12. payo

      payo New Member

      Joined:
      Apr 29, 2014
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Profile with ignore elites would be nice to get some higher ranks for our bots. Dunno should i posted it here to change profile, or @ trinity thread.
       
    13. interfectio

      interfectio New Member

      Joined:
      Feb 18, 2012
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Last edited: Apr 22, 2015
    14. botheric

      botheric New Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      259
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      You need to do normal rifts to get trial keys -- to be able to do greater, set trial as top, then greater and normal as last, that way whenever you are out of trial or greater rift keys, it will farm normal rifts for more trial keys.
       
    15. sevenstreams

      sevenstreams New Member

      Joined:
      Mar 9, 2014
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      His settings are correct. The only "wrong" setting you could have is to put normal at the top, and even that would do trials/greaters once the normal keys ran out.
       
    16. Oggy2k5

      Oggy2k5 Member

      Joined:
      Jun 15, 2012
      Messages:
      634
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      interfectio - You do Bounties until you get Yellow, Rift Keystone Fragments, you use these to run T6. You then get a reward that is Keystone of Trials, then you use that to fight Trial Waves to obtain your GRift Key.

      Also, I am curious, you've limited your level of Greater Rifts to 25, if your keys are 26+ you'll be forced into running either Trials or T6 rifts again, just an observation.
       
    17. interfectio

      interfectio New Member

      Joined:
      Feb 18, 2012
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I have +50 keystone of trials, I have keys in the area of 20-25. No matter which priority list I set it runs normal rift. When I am out of normal rift keys (fragments) the bot just stands in the town doing nothing, despite have tons of keystone of trials and greater rift level 20-25 keys.
       
    18. losingstreak1

      losingstreak1 New Member

      Joined:
      Apr 13, 2015
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i need a Demon hunter botting grift expert. I get 80+ deaths/hours with UE/multishot build in grift 38 with the latest trinity/questtools. what are the best setups for DH at the moment?
       
    19. Tigerwoods26

      Tigerwoods26 New Member

      Joined:
      Apr 18, 2015
      Messages:
      20
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I had a similar issue except my bot had trial keys but would open a regular rift then stand there and not enter.

      To fix this I would suggest downloading QuestTools 3.4.6 and replacing your old version. Also you may want to set all of your additional settings on trinity back to default and then start from scratch. After you tinker with it for a while and get it to work, it should run trials and regular t6 rifts without any problems.
       
    20. botheric

      botheric New Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      259
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      If i remember correctly rrrix also mentioned somewhere that, upon installing version x.x.x (don't remember what version number) you would need to clear your questtools settings, inorder for it to work correctly.

      atleast that would be easy to test too :)
       

    Share This Page