• Visit Rebornbuddy
  • R-YAR - rrrix's YAR fork

    Discussion in 'Plugins' started by rrrix, Mar 14, 2013.

    1. Xenetron

      Xenetron Member

      Joined:
      Mar 5, 2013
      Messages:
      627
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Doesn't restart the bot at all it seems
       
    2. SeaNanners

      SeaNanners Member

      Joined:
      Aug 16, 2012
      Messages:
      270
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      dont even work it crashes my db
       
    3. Kevin Spacey

      Kevin Spacey Community Developer

      Joined:
      Aug 31, 2013
      Messages:
      2,830
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      38
      still great soft for Launch diablo in one click =)

      i cant get antiidle functions to work so i use it for launch and then - Pause it
       
      Last edited: Mar 17, 2015
    4. howmakewood

      howmakewood New Member

      Joined:
      Nov 15, 2012
      Messages:
      164
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      It's pretty much like this: All the anti-idle functionality is based on tracking bots gold gain and the tracker dating back to times when gold cap was 2b so the program most likely has the gold value as 32bit integer(holds 2.14b max or 4.29b unsigned(no negs)) and thus doesn't work with the current gold values. So how to fix this? Well you would have to change the variable storing gold count from int to long(in every file). Exp inactivity timer would be great for greater rifts and the code for it is already in trinity if some1 just bothers to implement it to yar.
       
    5. barbarian6

      barbarian6 New Member

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      209
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I gave this app few times a go but it instantly crash my D3...
      I press start, diablo 3 launches into login screen, then DB start and when it's about to log in, my diablo 3 crash (says app stopped working)
      I try to run it with Rift-Yet another rifting profile...(tried kickstarter etc.)

      anyone with similar problem?
       
    6. SeaNanners

      SeaNanners Member

      Joined:
      Aug 16, 2012
      Messages:
      270
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      same it crashes my game when load
       
    7. Defqon

      Defqon Member

      Joined:
      Dec 1, 2013
      Messages:
      382
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      trying to use this but for some reason when I run YAR it opens up 2 instances of d3 even though I have only set it to start 1 bot. It opens up one in full screen and 1 in window mode like I've set it to in the options. So for some reason the full screen mode d3 is opening up.

      Any ideas?
       
    8. rrrix

      rrrix DEVELOPER Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 11, 2010
      Messages:
      3,449
      Likes Received:
      61
      Trophy Points:
      0
    9. Lecio85xxx

      Lecio85xxx New Member

      Joined:
      Jun 10, 2014
      Messages:
      27
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    10. js4992

      js4992 New Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      75
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      It seems like YAR does not interactive since 2.2.0
       
    11. Lecio85xxx

      Lecio85xxx New Member

      Joined:
      Jun 10, 2014
      Messages:
      27
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Do u know if there's another kind of relogger if D3 crash in some way? Pls my connection any hour crash for a couple of seconds and my D3 obviously crash...
       
    12. Northern Light

      Northern Light Member

      Joined:
      Dec 3, 2012
      Messages:
      276
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      I had same problem, just dont use the relogger atm.
      maybe he will fix it once he got a time :)
       
    13. Nociceptor

      Nociceptor Member

      Joined:
      Mar 6, 2012
      Messages:
      292
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      does YAR work with 2.2 now?
       
    14. Xenetron

      Xenetron Member

      Joined:
      Mar 5, 2013
      Messages:
      627
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Probably the best build I've used in over a year. Good job Rrrix :)
       
    15. Nociceptor

      Nociceptor Member

      Joined:
      Mar 6, 2012
      Messages:
      292
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      so it works with 2.2?
       
    16. Xenetron

      Xenetron Member

      Joined:
      Mar 5, 2013
      Messages:
      627
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Literally look 5 posts up. How lazy can you be
       
    17. Nociceptor

      Nociceptor Member

      Joined:
      Mar 6, 2012
      Messages:
      292
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      3 Posts above my first post says it does not work with 2.2

      how blind can u be?
       
    18. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      It works for me rofl
       
    19. Xenetron

      Xenetron Member

      Joined:
      Mar 5, 2013
      Messages:
      627
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Why don't you actually try it you moronic fuck
       
    20. js4992

      js4992 New Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      75
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      The DB won't work until YAR is disabled. April 13, 2015
       

    Share This Page