• Visit Rebornbuddy
  • Random Crashing While FATE Grinding

    Discussion in 'Rebornbuddy Support' started by odysseus84, Jul 12, 2015.

    1. odysseus84

      odysseus84 New Member

      Joined:
      Nov 6, 2011
      Messages:
      22
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Logs attached. Bot will randomly crash. Sometimes it'll run for hours without a problem, lately, it'll only run for a little while.
       

      Attached Files:

    2. Eklipse

      Eklipse New Member

      Joined:
      Dec 13, 2014
      Messages:
      208
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      having the same issue today, multiple just random crashes every 45 minutes.
       
    3. rest73

      rest73 New Member

      Joined:
      Jan 23, 2015
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Same here

      Same thing started happening to me today.... about every 30-40 minutes HB closes.
       
    4. tw1sted

      tw1sted New Member

      Joined:
      Jul 4, 2014
      Messages:
      32
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Having the same issue too
       
    5. trollbert

      trollbert New Member

      Joined:
      Jun 12, 2014
      Messages:
      25
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      same over here, it started yesterday.
      fatebot with zekken plugin and ultima cr, but it also randomly crashed without any plugin/cr.
      getting crashes somewhere between 2secs - 5min after bot startet... can't add logs as i am at work right now, sorry.


      please look in to this dev :)
       
    6. Ihateleveling123

      Ihateleveling123 New Member

      Joined:
      May 14, 2015
      Messages:
      52
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      The thing is from what I'm reading on other posts they keep saying '' Nothings wrong ''
       
    7. trollbert

      trollbert New Member

      Joined:
      Jun 12, 2014
      Messages:
      25
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      well, as you can see here and in some other threads.... there is something wrong. and i think it started to crash randomly for everyone yesterday.
      there are people reporting game and bot is just closing and there are people where the bot crashes with fate bot running.

      so...yeah. i hope they look into that as the fatebot is unusable right now.



      //e
      as far as i can tell from the logs, the bot loses connection and then crashes because of a treeroot calling from another thread.
       
      Last edited: Jul 13, 2015
    8. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,799
      Likes Received:
      63
      Trophy Points:
      48
      Been running Fate Bot for the last 8 hours without one issue. Your logs show your issues were due to the auth server having issues yesterday, I believe, like everyone else.

       
    9. odysseus84

      odysseus84 New Member

      Joined:
      Nov 6, 2011
      Messages:
      22
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Clearly you missed these lines

      [22:11:08.173 D] System.Exception: Only part of a ReadProcessMemory or WriteProcessMemory request was completed, at addr: 00000000, Size: 4
      at GreyMagic.ExternalProcessMemory.ReadByteBuffer(IntPtr addr, Void* buffer, Int32 count)
      [22:11:08.175 D] System.Exception: Error while writing Memory!
       
    10. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,799
      Likes Received:
      63
      Trophy Points:
      48
      As for a GreyMagic issue, I'll quote cj:

       
    11. odysseus84

      odysseus84 New Member

      Joined:
      Nov 6, 2011
      Messages:
      22
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Now that's helpful, thank you. I'll disable Curse Voice and see if that solves anything. It doesn't run an overlay in FFXIV, but you never know. It isn't my AntiVirus that's stopping it, as I have an exception in place for it. I've done several clean installs so far and as I've said, it will often run for hours without a single problem. But when it feels like throwing a fit, it won't run for more than a few minutes before it crashes, then crashes again, then again. And CJ did say "usually". And just to clear up any confusion, it isn't my GAME that's crashing (though that does happen occasionally and I chalk it up to the price of doing business) it the bot that crashes.
       
    12. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,389
      Likes Received:
      225
      Trophy Points:
      63
      Has nothing todo with greymagic at all.

      y2krazy was correct, it is an issue with the auth server, and when there is an issue with the auth server local offsets are cleared hence the failure to write at 00000000.

      We are currently working on the auth servers so expect some issues.
       

    Share This Page