• Visit Rebornbuddy
  • RB is just closing in the middle of running or from the start for no reason,help me ples <3

    Discussion in 'Rebornbuddy Support' started by ems50, Aug 8, 2017.

    1. ems50

      ems50 New Member

      Joined:
      Aug 8, 2017
      Messages:
      9
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      i don't know why its keep crash me without any reason and without crash window its just closing . after crash i open it and i get max session . ples can help me to fix this i dont know what i should to do i re download it 3 time and its keep closing without any reason . and some time and after many try its work fine ,

      -----------------------------

      thanx for AnExiledGod and ZZI

      i just get the solution for that proplem

      its just to type "ipconfig /flushdns" in the command line. then Enter
      -----------------------------------------------------------

      to do this solution you just need open command line and type "ipconfig /flushdns" then Enter without quotes

      -------------------------------------------------------------

      to find the command line :

      1-WindowsKey + R then type "cmd" and hit enter will open it
      or
      2-in the searchbox on the start bar type in "Command Prompt"
      without quotes
       

      Attached Files:

      Last edited: Aug 12, 2017
    2. Raptor200637

      Raptor200637 New Member

      Joined:
      Dec 31, 2011
      Messages:
      20
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I'm getting the same thing since a couple updates ago. My post is still a few threads below yours with no answer...
       
    3. ems50

      ems50 New Member

      Joined:
      Aug 8, 2017
      Messages:
      9
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      i talked with support in discord they say cant help me and they link to me this page to post my errors here . also i send to RB support ticket he told me the same he want me to post this logs here . i dont know who's can help me with this errors . so let's wait and hope someone can fix it
       
    4. Raptor200637

      Raptor200637 New Member

      Joined:
      Dec 31, 2011
      Messages:
      20
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      The log is no use, it doesn't actually pull up an error code. The bot just crashes. Are you getting the invalid path error once you kill the key and reboot the bot too?

      At first I thought it was due to my profiles or plugins but nobody else is getting this. I am confused as heck. Are you also on windows 7 x64? Ill try to VM on a different OS see what happens.
       
    5. SNL

      SNL Community Developer

      Joined:
      Oct 24, 2012
      Messages:
      38
      Likes Received:
      12
      Trophy Points:
      8
      No DNS entries exist for host auth.eu.buddyauth.com. ---> System.Net.Sockets.SocketException: This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server

      Considering i'm currently logged In, have you tried different regions at the key input screen?
      Checked firewalls and such?
       
    6. ems50

      ems50 New Member

      Joined:
      Aug 8, 2017
      Messages:
      9
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      i check all of firewall and the key input and its crash again :eek::confused: i have asus RT-AC5300 router , when i do the last update i think i just get this error,, do you know how to change the DNS or how to fix the DNS
       
    7. Exmortem

      Exmortem Community Developer

      Joined:
      Mar 28, 2010
      Messages:
      799
      Likes Received:
      16
      Trophy Points:
      18
      I'm not sure why you were banned on the Discord for asking the question there, I guess it's probably because you pinged all @Developer and @BuddyStaff (and people usually don't like that), however a warning would have probably sufficed.

      You said it started after you updated your router though? You'll have to figure out what changed there. Changing and fixing DNS issues on your router is outside the scope of these support forums. The issues you're having aren't originating from Rebornbuddy.
       
    8. zzi

      zzi Active Member

      Joined:
      Mar 10, 2016
      Messages:
      312
      Likes Received:
      45
      Trophy Points:
      28
      If you ping @buddyStaff it'll kick you.

      when you first start the bot and it gives you the field to put in your key there is a drop down to change what auth server you use. Since this appears to be an issue with you not being able to connect to the EU auth server try one of the other servers.
       
    9. ems50

      ems50 New Member

      Joined:
      Aug 8, 2017
      Messages:
      9
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      yah i just know the @ fast way to piss people off :confused: sorry for that , also i said "i think" im not sure is it from my router . so i will change the router and i will see if it from my router or from the RB auth :) , and thank you for the answer :rolleyes:
       
    10. ems50

      ems50 New Member

      Joined:
      Aug 8, 2017
      Messages:
      9
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      thanx ZZI for the answer i will try the link you post it in RB discord
       

    Share This Page