• Visit Rebornbuddy
  • RebornBuddyCN r202

    Discussion in 'Rebornbuddy Forum' started by mastahg, Aug 26, 2014.

    1. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,420
      Likes Received:
      227
      Trophy Points:
      63
      Please try the new version and let me know if you can still reproduce the issue.
       
    2. a661465511

      a661465511 New Member

      Joined:
      Apr 3, 2020
      Messages:
      7
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      Hello dear Mastahg, I tested it for 2 hours in 8 Fps with no any issue, it should have been fixed.

      I will continue to test it, and if there are any problems after that, I will report to you. Thank you.
       
      mastahg likes this.
    3. xialiaqia

      xialiaqia New Member

      Joined:
      Mar 7, 2020
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hi, mastagh
      I would like to know, if there is a timer I can use to count seconds, for instance, count for 15s.
      And when I am fishing, how can I get the fish's name which I just got.
       
    4. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,420
      Likes Received:
      227
      Trophy Points:
      63

      Code:
      Clio.Utilities.Helpers.WaitTimer
      
      As for telling what fish you just got you'd have to do something like this

      Code:
                  var itemCounts = new Dictionary<string,uint>();
                  InventoryManager.FilledSlots.ForEach(slot =>
                  {
      
                      var sb = new StringBuilder();
      
                      sb.AppendFormat("{0}-{1}", slot.Item.EngName, slot.IsHighQuality);
      
      
                      if (slot.IsCollectable)
                      {
                          //include the bag, and bagslot incase we get a item of the same exact collectability
                          sb.AppendFormat("-collectable:{0}|{1},{2}", slot.Collectability, slot.BagId, slot.Slot);
                      }
      
                      var itemString = sb.ToString();
      
                      if (!itemCounts.ContainsKey(itemString))
                      {
                          itemCounts[itemString] = 0;
                      }
      
                      itemCounts[itemString] += slot.Count;
      
                  });
      
      running this before and after the catch and checking the differences between itemcounts.
       
    5. dg241712

      dg241712 New Member

      Joined:
      Apr 7, 2020
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      在5.0飞行的命运中,很容易出现伪造,导致游戏崩溃,尤其是在amu eland地图上,坐标x:25.1 Y:17.1。我希望它可以得到改善。cn服务器很容易被禁止,因为许多人会报告
       
    6. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,420
      Likes Received:
      227
      Trophy Points:
      63
      Need a log. need ingame x,y,z and zoneid.
       
    7. xialiaqia

      xialiaqia New Member

      Joined:
      Mar 7, 2020
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hi,mastahg

      As I already knew that how to use BuyItem tag to buy one dialog items, but how to buy items from more than 1 dialog?
      For example, I want to auto buy something from script exchanger, first dialog is to choose which type(crafter of gather), the second dialog is to choose which levels(50,60,70 or 80), how to set the variable to autobuy items from such merchants?
      Thank you for answering.
       
    8. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,420
      Likes Received:
      227
      Trophy Points:
      63
      There isn't a built in tag to do it, you could do it via a code tag tho.

      SpecialShopManager.Items
      ShopExchangeCurrency.Purchase

      Could also look at the tags that exbuddy provides.
       
    9. Akira0245

      Akira0245 New Member

      Joined:
      Mar 9, 2019
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      @mastahg is it possible to add a universal 'click' method in RaptureAtkUnitManager.GetWindowByName().FindButton() more than just a clickable check?
      also is there any plan to add more listed RemoteWindows and RemoteAgent objects? such as a looting remotewindow so we can roll loots automatically...
       
    10. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,420
      Likes Received:
      227
      Trophy Points:
      63
      No

      @zzi had done that but never never got it wrapped up for me, its outside what i would consider reversing since we don't ship any party based bots with the bot.
       
    11. teddyvgt

      teddyvgt New Member

      Joined:
      Oct 13, 2012
      Messages:
      24
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
       
    12. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,420
      Likes Received:
      227
      Trophy Points:
      63

      Need a log please.
       
    13. Akira0245

      Akira0245 New Member

      Joined:
      Mar 9, 2019
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hey mastahg,rb's database doesn't seem to have updated the 5.15 version of the bluemage's localized spell names yet
      Code:
      DataManager.GetSpellData(18321).LocalizedName
      returns nothing
       
    14. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,420
      Likes Received:
      227
      Trophy Points:
      63
      New build coming now with the updated names.
       
    15. Akira0245

      Akira0245 New Member

      Joined:
      Mar 9, 2019
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hi mastahg, sorry to bother. I wonder if theres a way to distinguish the grandcompany of an enemy player belongs to in pvp frontlines?
      Also is theres a way to detect whether a gameobject has a ingame "attack1" mark or not?
       
    16. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,420
      Likes Received:
      227
      Trophy Points:
      63
      Not currently.
       
    17. sdawdwad

      sdawdwad New Member

      Joined:
      May 13, 2020
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      在最近使用期间,我的重生预算经常自动退出.It usually has two situations, one is displaying "Authentication failure", and the other is displaying "Session with specified sid does not exist in China region."
       

      Attached Files:

    18. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,420
      Likes Received:
      227
      Trophy Points:
      63
      I think the auth server might be having intermittent connectivity issues. Currently looking into it.
       
    19. sdawdwad

      sdawdwad New Member

      Joined:
      May 13, 2020
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      [QUOTE =“ mastahg,文章:2570695,成员:50500”]我认为身份验证服务器可能会出现间歇性的连接问题。目前正在调查中。[/ QUOTE]
      Okay, looking forward to your recovery
       
    20. wuhaoqq882

      wuhaoqq882 New Member

      Joined:
      Dec 15, 2016
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hello,

      This morning my char donot move anymore. They can fight/ doto the deep dive. But they cannot move.
       

      Attached Files:

    Share This Page