• Visit Rebornbuddy
  • [Release] Demonbuddy v1.1.3036.462

    Discussion in 'Archives' started by Nesox, Apr 27, 2016.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. Nesox

      Nesox Moderator Staff Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      1,563
      Likes Received:
      48
      Trophy Points:
      48
      [​IMG]


      Demonbuddy v1.1.3036.462


      Note: Demonbuddy now requires .NET 4.6.1 and Visual C++ Redistributable 2015 Update 1 x86. See requirements below.

      [SIZE=+1]Changelog
      [/SIZE]
      Code:
      Bug fixes:
      --------------
        * Core
          - Updated for patch 2.4.1.36595 (DB-161)

      [SIZE=+1]Keep Adventurer and Trinity up-to-date![/SIZE]
      As always, you will want to make certain that your Adventurer and Trinity plugins are up-to-date:



      [SIZE=+1]Reporting Bugs[/SIZE]
      Please report confirmed bugs to THIS thread!
      When reporting a bug, please include your full log file (found in your bot folder under the .../Demonbuddy/Logs/ directory, sort by creation date to find it easier), a full and detailed explanation of the bug, as well as any screenshots or profiles that may be useful in tracking down the bug.

      Most problems can be remedied by simply doing a 'clean install' of Demonbuddy into a NEW directory. Please try that first.

      If you need help working through a problem, please use the Support forum. Be certain to attach a log that illustrates the problem you are having.

      [SIZE=+1]Releases[/SIZE]
      Demonbuddy: Installer (recommended) / Zip

      [SIZE=+1]Requirements[/SIZE]
      The Buddy Dependency Wizard will install these requirements for you, if needed.
      Of course, you are welcome to install them manually if so inclined.




      [SIZE=+1]Thread Management Rules[/SIZE]
      Posts are archived according to the following rules:

      • Posts that have received a response from the Bossland GmbH staff are archived.
        Do not assume that because your post was archived, it means we don't care.
        We are simply keeping this thread clean.
      • This thread is for confirmed bug reports only.
        You should have tried to resolve your problem using the Support forum, first.
        If the Support forum can't resolve your issue, they will ask that you report the problem here.
      • We will only look into bugs reported against the version of Demonbuddy represented by this thread.
        Bugs reported against any other Demonbuddy releases (including Betas) will be archived immediately without comment.
      • Bug reports without FULL, unedited logs attached will be immediately archived without comment.
      • Either report bugs properly, or do not report them at all.
        We cannot look into bugs that have little to no information.
        Bugs reported in such a fashion will be immediately archived without comment.
      • This is not a discussion thread.
        If you derail this thread, you will be muted for up to 30 days. No questions.
      • Archiving may not be immediate, but occur every few days.


      Enjoy!
       
    2. icedia004

      icedia004 Member

      Joined:
      May 22, 2014
      Messages:
      102
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      16
      Thanks. ;)
       
    3. botallday

      botallday New Member

      Joined:
      Feb 20, 2016
      Messages:
      20
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      This version doesn't work with the newest trinity. (2.14.541)
       
    4. Tkay

      Tkay Member

      Joined:
      Mar 4, 2016
      Messages:
      60
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      No Trinity =(
       
    5. i3ong

      i3ong New Member

      Joined:
      Mar 25, 2016
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1

      Second this. Unless I'm missing something?
       
    6. Nesox

      Nesox Moderator Staff Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      1,563
      Likes Received:
      48
      Trophy Points:
      48
      Use the Trinity that comes with the zip
       
    7. EnternalEnvy

      EnternalEnvy Member

      Joined:
      May 11, 2014
      Messages:
      222
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      Use EZ updater plug in fix the trinity for me. Hope that helps
       
    8. Tkay

      Tkay Member

      Joined:
      Mar 4, 2016
      Messages:
      60
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      Been trying but just cant get ezupdater to work =(
       
    9. dta

      dta New Member

      Joined:
      Sep 3, 2013
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Error Trinity

       
    10. Kaffee

      Kaffee Member

      Joined:
      Jan 8, 2016
      Messages:
      339
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Thanks for making that super fast, bros!
       
    11. Itsik1979

      Itsik1979 New Member

      Joined:
      Apr 28, 2016
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Trinity not working , please some help
       
    12. evilscoop

      evilscoop Community Developer

      Joined:
      Jun 10, 2014
      Messages:
      424
      Likes Received:
      12
      Trophy Points:
      18
      Trinity not working here either

      Compiler Error: D:\dbuddy Follow\Plugins\Trinity\Framework\Avoidance\DefaultAvoider.cs(193,17) : error CS0101: The namespace 'Trinity.Framework.Avoidance' already contains a definition for 'AvoidanceMode'
      Compiler Error: D:\dbuddy Follow\Plugins\Trinity\Framework\Objects\Memory\Sno\Types\SnoStringList.cs(13,18) : error CS0101: The namespace 'Trinity.Framework.Objects.Memory.Sno' already contains a definition for 'SnoStringList'
      Compiler Error: D:\dbuddy Follow\Plugins\Trinity\UI\UIComponents\MarkupExtensions\WidthToColumnCountExtension.cs(6,7) : warning CS0105: The using directive for 'System' appeared previously in this namespace

      etc etc
       
    13. MachineHead60

      MachineHead60 New Member

      Joined:
      Apr 12, 2016
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      good afternoon!
      all works well!
      Thanks for the quick release of the new version!
      update, please user the instructions for the new version.
       
    14. evilscoop

      evilscoop Community Developer

      Joined:
      Jun 10, 2014
      Messages:
      424
      Likes Received:
      12
      Trophy Points:
      18
      Try updating your trinity to latest or using ezupdater, it will then stop working and never start again....evan after trying to go back
      Certainly does not "all work well"

      appears its an issue in ezupdate
      the fix for yar stops the bot
       
    15. bigd1337

      bigd1337 New Member

      Joined:
      Nov 26, 2014
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      You must use the trinity at the top of this sub-forum.
       
    16. Constantin

      Constantin Member

      Joined:
      Apr 1, 2013
      Messages:
      42
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      Trinity dont work ;/ ezupdate to
       
    17. dta

      dta New Member

      Joined:
      Sep 3, 2013
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
    18. AdamLee147

      AdamLee147 New Member

      Joined:
      Oct 22, 2015
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Thanks for your seasonable update,however the TPS of the new version is too low. my d3 fps can reach 100+,but the DB TPS is only 5~10.
       
    19. Tumzie

      Tumzie Member

      Joined:
      Feb 16, 2013
      Messages:
      341
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      I get pretty shitty TPS/FPS when the bot's running...any fixes for that?
       
    20. bigd1337

      bigd1337 New Member

      Joined:
      Nov 26, 2014
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Yes. TPS seem to be quite an issue with me also now, I'm running an i7 5820k (basically a server processor), and 2x GTX 970s. Hardware def. ain't an issue, It does show 10-12 ticks for me though, but that glitch is unreal. (Crusader is all I've tested it on.)
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page