• Visit Rebornbuddy
  • [Release] Honorbuddy 2.0.0.5965

    Discussion in 'Archives' started by raphus, Jul 24, 2012.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. Sundazx

      Sundazx New Member

      Joined:
      May 5, 2011
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Why does it rejoin dungeons and then leave instantly??
       
    2. spagno

      spagno New Member

      Joined:
      Aug 15, 2011
      Messages:
      55
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i still have that problem with DemonBuddy (old log but same problem)

      not seems as a blocking problem but:

      [06:29:48:217] Activity: Honorbuddy Startup Complete
      [06:30:01:723] [DungeonBuddy-DEBUG]: Compiling E:\Honorbuddy\Dungeon Scripts\Burning Crusade
      [06:30:01:951] [DungeonBuddy-DEBUG]: Compiling E:\Honorbuddy\Dungeon Scripts\Cataclysm
      [06:30:02:140] [DungeonBuddy-DEBUG]: Compiling E:\Honorbuddy\Dungeon Scripts\Classic
      [06:30:02:348] [DungeonBuddy-DEBUG]: Compiling E:\Honorbuddy\Dungeon Scripts\Wrath of the Lich King
      [06:30:02:609] System.NullReferenceException: Riferimento a un oggetto non impostato su un'istanza di oggetto.
      in Styx.WoWInternals.Lua.GetReturnVal[T](String lua, UInt32 retVal)
      [06:30:05:448] Cleared POI
      [06:30:05:448] Cleared POI - Reason Starting up
      [06:30:05:449] Cleared POI
      [06:30:05:747] System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
      at Styx.WoWInternals.Lua.GetReturnVal[T](String lua, UInt32 retVal)


      complete log:
      View attachment 02-07-2012_6.29 9672 Log.txt
       
    3. phrosen

      phrosen New Member

      Joined:
      Dec 11, 2011
      Messages:
      128
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      When will it suppport 64bit? Annoying to switch back and forth :(
       
    4. sorry for noob question,but what is difference between instancebuddy and dungbuddy ?
       
    5. Mekko09

      Mekko09 New Member

      Joined:
      Jun 8, 2012
      Messages:
      73
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      0
      Sounds great. I shall put DungeonBuddy to the test with this new toon I'm leveling. And I hope the Flightor issues are finally fixed!
       
    6. shamash

      shamash New Member

      Joined:
      May 9, 2012
      Messages:
      206
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      updated and it broke shamwow :/ Oh well, easy enough to reinstall it
       
    7. xxnuclearxx

      xxnuclearxx New Member

      Joined:
      Oct 28, 2010
      Messages:
      52
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      When running DungeonBuddy i get disconnects in the dungeon.
      View attachment 24.07.2012_20_30 6816 Log.zip

      EDIT: Seems to be a problem with ShamWOW, with Singular as CC there are no disconnects.

      EDIT2: Missed to deactivate Framelock ;)
       
      Last edited: Jul 24, 2012
    8. Hawker

      Hawker Well-Known Member Buddy Core Dev

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,510
      Likes Received:
      69
      Trophy Points:
      48
    9. Ruinit

      Ruinit Member

      Joined:
      Nov 1, 2010
      Messages:
      992
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Raphus,

      * It should queue up properly after completing a dungeon.

      It does requeue and joins but it leaves right after that? Doesn't matter what dungeon I have tried it several times now.
       
    10. Kickazz006

      Kickazz006 Well-Known Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      20,570
      Likes Received:
      300
      Trophy Points:
      83
      Last edited: Jul 25, 2012
    11. usrmd

      usrmd Member

      Joined:
      Jul 7, 2012
      Messages:
      126
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Am really looking forward to testing this out later.. some relief regarding that issue would be most excellent.
       
    12. uprooted1

      uprooted1 Member

      Joined:
      Dec 25, 2011
      Messages:
      59
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      still stops on waypoints when farming mats
       
    13. theclash150

      theclash150 Member

      Joined:
      Dec 12, 2010
      Messages:
      265
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      I also like how every ~5th mob it takes 15 seconds for it to skin it.... doesn't look bot-like at all.
       
    14. usrmd

      usrmd Member

      Joined:
      Jul 7, 2012
      Messages:
      126
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Great work! The pausing on waypoints has stopped completely..

      no it doesn't. you should try a fresh install, else your issue lies somewhere else. the issue has definitely been fixed.
       
    15. jdizzy2010

      jdizzy2010 New Member

      Joined:
      Jul 10, 2012
      Messages:
      203
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I have to download this later. I thought most dungeons did not work with dungeonbuddy?
       
    16. perryjo17

      perryjo17 New Member

      Joined:
      Jun 11, 2010
      Messages:
      77
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Grats HB team. This build working really good so far, haven't tested everything, but what I have tested is working great.

      Tested : GB2, working very well
      Tested : Questing, working very well
      Tested : Grinding, working very well for farming leather
       
      Last edited: Jul 25, 2012
    17. Hitman2812

      Hitman2812 New Member

      Joined:
      Dec 9, 2011
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      still stops on waypoints when farming mats in Vashir. Tested with new installation of HB. I will try different zones too.
      Same problem in twilight highlands but first after round about 25 minutes farmtime.
       
      Last edited: Jul 25, 2012
    18. usrmd

      usrmd Member

      Joined:
      Jul 7, 2012
      Messages:
      126
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      I've yet to use HB in vashjir, but it's a very expansive zone and I do notice something in other zones.. When I have my graphics up, and a lot of things suddenly come into view, the bot will~ pause for a second on a waypoint then continue as normal. This happens pretty much every time there is a large load on screen. Maybe the mesh/tiles and whatnot are taking a second longer to download when this happens, which causes the second long pauses? If I set my graphics on low, this doesn't happen at all.. perhaps you would have the same results?
       
    19. Hitman2812

      Hitman2812 New Member

      Joined:
      Dec 9, 2011
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i will try it
       
    20. Hitman2812

      Hitman2812 New Member

      Joined:
      Dec 9, 2011
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      it works with low graphic settings, seems to be that i need a new laptop :) Ty
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page