• Visit Rebornbuddy
  • [Release] Honorbuddy 2.0.0.5965

    Discussion in 'Archives' started by raphus, Jul 24, 2012.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. freecia

      freecia Member

      Joined:
      Dec 7, 2011
      Messages:
      37
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Well, I have used it on 3 different toons with AutoAngler2 and the pausing at way points was still there. I tried it out in Uldum on Fathom Eel pools and in Twilight Highlands on Sagefish and Guppy pools. I used different cc's on each toon, different profiles, and all with a freshly loaded version of HB. I'll post up logs in the proper section when I get time.

      As far as gathering so far I have had zero issues. I tested it in Vashj'ir with no issues and tested in Twilight Highlands with just a few pauses but nothing that I can't deal with.

      Thanks for the quick update.

      Edit: Also tested with low graphics and that didn't help either. I posted logs in AutoAngler2 section so hopefully will hear something there.
       
      Last edited: Jul 26, 2012
    2. ]DarkDemon[

      ]DarkDemon[ New Member

      Joined:
      Mar 15, 2011
      Messages:
      56
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I think the HB team needs to make clear that WoW should run at 30+ fps in order for the bot to work correctly. It seems many issues that people have are from bad configurations and it has been known for quite some time now that a high fps rate is needed. The bot doesn't need fancy graphics, it needs fast responses from the game client. Still, lot's of people don't realize this and every new release, this thread fills up with complaints. Maybe for the next release, this requirement should be made more clear, in the release thread, in the download section and the first time the bot is started, to be sure that most people will read the message. ;)
       
    3. Stash

      Stash Member

      Joined:
      Jun 9, 2011
      Messages:
      73
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      well it seems that archeologubuddy is still not afk'ble.

      in good hopes i left him running over night. I came back with him disconnected. And it seems he was flying back and forward between a invissible wall in Feralas.

      shit walls!!!!!!!
       
    4. shlord

      shlord Member

      Joined:
      Jan 4, 2012
      Messages:
      457
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      i dont think they fixed it on this version.

      anyways heres a solution

      http://www.thebuddyforum.com/honorb...eologybuddy-archeology-bot-63.html#post547369

      remember thanks to McFly for the great solution.. i was waiting for it for months :)
       
    5. Stash

      Stash Member

      Joined:
      Jun 9, 2011
      Messages:
      73
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      i will try....thanks

      EDIT:
      Looked up a release in the archive....cause i knew that said they fixed it.

      [Release] Honorbuddy 2.0.0.5947
      * Flightor will no longer get stuck on invisible walls.

      sadly it seems it still does.
       
      Last edited: Jul 26, 2012
    6. laria

      laria Well-Known Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,387
      Likes Received:
      32
      Trophy Points:
      48
      Where do you have problems with invisible walls?
       
    7. theclash150

      theclash150 Member

      Joined:
      Dec 12, 2010
      Messages:
      265
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      I seriously doubt most people's issues are due to low performance. I'm having similar issues to most of the people who posted. I'm running a Sandy Bride i7 2600K @ 4.6 GHz, GTX 670 @ 1100 MHz w/ 8 GB RAM and my Honorbuddy mesh is saved on a Crucial m4 (~450 MB/s read throughput) and I have ~50 MBit WAN connection with a ping of ~25 ms to the server I play on. I've fresh installed Honorbuddy multiple times, tried multiple CCs, tried with no plugins, etc. I'll post logs on the support page when I get home from work.
       
      Last edited: Jul 26, 2012
    8. shlord

      shlord Member

      Joined:
      Jan 4, 2012
      Messages:
      457
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
    9. Newborn

      Newborn Member

      Joined:
      Jan 27, 2012
      Messages:
      624
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      um...

      dungeonbuddy seems to work good, it does reque, sadly it doesn't quest after the first dungeon.
       
    10. eniac

      eniac Member

      Joined:
      Jul 22, 2010
      Messages:
      107
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      dungeonbuddy works really great *thumbs up*
      except after a completed dungeon it reques and then instantly leaves the dungeon after it accepted the new invite.
       
      Last edited: Jul 26, 2012
    11. laria

      laria Well-Known Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      5,387
      Likes Received:
      32
      Trophy Points:
      48
      Which according to natfoth is already fixed for the next release
       
    12. ]DarkDemon[

      ]DarkDemon[ New Member

      Joined:
      Mar 15, 2011
      Messages:
      56
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I didn't mean that all the problems that people have are due to their system configuration and low fps, but quite a few are. Of course, if there is odd bot behaviour when WoW runs fine, then the problem lies quite somewhere else, and yes, in that case a full log is the best help the devs can get in order to fix the problem. :)
       
    13. jibbery62

      jibbery62 New Member

      Joined:
      Jul 27, 2012
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Same issue, the bot does one instance than when it leaves and rejoins it leaves straight away with the reason "Dungeon run is over. Requeuing". Giving 15 min debuff.
      Having stopped the bot and re-starting it, dungeon buddy will join an instance and complete it before doing the same, join than leave instantly issue.
       
    14. Stash

      Stash Member

      Joined:
      Jun 9, 2011
      Messages:
      73
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      well...another night of trying to do archeology and again i dc'd in feralas. Not because of an invissible wall tho.

      For some reason he flew into some sort of ruin house and never got out of there.

      but still a dc that should not happen (and it seems feralas is always the bad guy).

      log attached.
       

      Attached Files:

    15. theclash150

      theclash150 Member

      Joined:
      Dec 12, 2010
      Messages:
      265
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      To anyone having issues with the bot sitting around after looting and before skinning the mob, try reloading your UI. Type /reload in the WoW client; it has seemed to work wonders for me. I wonder if some of my WoW addons are interfering with the bot.
       
    16. Ruinit

      Ruinit Member

      Joined:
      Nov 1, 2010
      Messages:
      992
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      If there is a fix for it why not put out the update so we can use the darn thing.
       
    17. miceiken

      miceiken New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      This.
       
    18. stride.2

      stride.2 New Member

      Joined:
      Jul 27, 2012
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thanks for the hard work, but it appears another problem has developed :(

      I tried a fresh install, running gb2, works fine for a few minutes, then threw endless errors. Pressing stop, then start again didn't fix anything, but completely restarting HB2 would give a few more minutes of use before it failed again.
       

      Attached Files:

    19. Stash

      Stash Member

      Joined:
      Jun 9, 2011
      Messages:
      73
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      and another night of only fails from honorbuddy.......this rly starts to piss me off.

      archeologybuddy is totally uselesss right now if there are this many farm breaking bugs that make you run into walls/houses/hills everynight and just waste 8 hours of farming.

      log attached.

      as you can see the only thing he was good at was preforming his stuck routine.......and even that failed......so he humped a hill all night untill i manually moved him.......gg


      pleae fix the bugs archeology has....as it is now....it unuseable for leveling over nights.....hell its just not afk'ble......and thats not good enough
       

      Attached Files:

      Last edited: Jul 28, 2012
    20. rosek

      rosek New Member

      Joined:
      Jun 19, 2012
      Messages:
      457
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      0
      have a big problem with dungeonbuddy...
      the first dungeon works fine ...
      but every time the bot will do the second dungeon , he comes in ... wait 0,5 seconds and leave it ...
      =
      30 mins debuff

      can anybody help me ?



      View attachment 29.07.2012_21_26 5280 Log.txt
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page