• Visit Rebornbuddy
  • [Release] RebornBuddy Version 1.0.461

    Discussion in 'Archives' started by mastahg, Jan 11, 2014.

    1. Azoth

      Azoth Member

      Joined:
      Mar 6, 2014
      Messages:
      470
      Likes Received:
      8
      Trophy Points:
      18
      Thanks for trying though, I appreciate the effort.

      It seems that out-of-combat stuff still works. For example, Magitek Bard routine will still cast Swiftsong when out of combat. It almost seems like the bot isn't able to detect when it's entered combat.
       
    2. Exmortem

      Exmortem Community Developer

      Joined:
      Mar 28, 2010
      Messages:
      799
      Likes Received:
      16
      Trophy Points:
      18
      Looks like the patch broke Core.Player.InCombat.
       
      Last edited: Jun 5, 2014
    3. Exmortem

      Exmortem Community Developer

      Joined:
      Mar 28, 2010
      Messages:
      799
      Likes Received:
      16
      Trophy Points:
      18
      On a different note, any chance we could accept rez in pvp please? Thanks.
       
    4. crazybuz

      crazybuz Member

      Joined:
      Jun 14, 2012
      Messages:
      171
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Have a problem with fate in south shroud before I stopped the bot I got "[11:39:05.521 V] Blacklisting 400006E5 for 00:00:30 [Type: All] - Reason : Unable to navigate to target
      [11:39:05.521 V] [Poi.Clear] Reason: Unable to navigate."
       

      Attached Files:

    5. henlz

      henlz New Member

      Joined:
      May 12, 2014
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Just a suggestion, but it could be nice to have an option on FateBot to return at the home point if there is no fate available.
       
    6. merlin64

      merlin64 New Member

      Joined:
      Nov 27, 2012
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Bummed that combat assist is broke now. Hope there is a fix soon...

      Thanks for all your hard work mastahg! :)
       
    7. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,676
      Likes Received:
      253
      Trophy Points:
      83
      Combat assist should be working now. No need to download an update.
       
    8. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,676
      Likes Received:
      253
      Trophy Points:
      83
      This is normal. You set fate bot to go after boss fates with 0 percent progress. This is not recommended and will mean you will die often.
       
    9. Azoth

      Azoth Member

      Joined:
      Mar 6, 2014
      Messages:
      470
      Likes Received:
      8
      Trophy Points:
      18
      Combat assist seems to be working fine now in the world, but breaks down in duties.

      Heres a short log: View attachment 5664 2014-06-06 14.40.txt

      It seems assist will cast a few, off-gcd abilities after starting the bot, and sometimes when switching targets, but no more.
       
    10. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,676
      Likes Received:
      253
      Trophy Points:
      83

      Try with kupo. I do not offer support for magitek.
       
    11. Azoth

      Azoth Member

      Joined:
      Mar 6, 2014
      Messages:
      470
      Likes Received:
      8
      Trophy Points:
      18
      Tried with Kupo as well in the same instance. Here's the log: View attachment 2840 2014-06-06 14.39.txt

      Kupo didn't use any abilities at all, although that might be because the Brd routine has no off-gcd abilities in it.
       
    12. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,676
      Likes Received:
      253
      Trophy Points:
      83
      Please try now. I've tweaked the offset once again. No need to update.
       
    13. Azoth

      Azoth Member

      Joined:
      Mar 6, 2014
      Messages:
      470
      Likes Received:
      8
      Trophy Points:
      18
      Working, thanks.

      Edit: Yeah its the issue the people below posted. Works fine vs. one mob, breaks down when there's multiple on the aggro list.
       

      Attached Files:

      Last edited: Jun 7, 2014
    14. onyxial

      onyxial New Member

      Joined:
      Nov 11, 2011
      Messages:
      22
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
    15. crazybuz

      crazybuz Member

      Joined:
      Jun 14, 2012
      Messages:
      171
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      It didn't target or try to kill the boss just ran up and stopped there.
       
    16. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,676
      Likes Received:
      253
      Trophy Points:
      83
      Yes, because it was on a rock that it couldn't find a path to.
       
    17. Prodiniz

      Prodiniz Member

      Joined:
      Jan 10, 2014
      Messages:
      48
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      North Shroud atma farming on lvl 50 Bard
      Log File: FateBot_North_Shroud01 - Pastebin.com

      - Only seems to do 3 Fates; Hare Today, Waiting for a Moon to Fall, and It Ziz What It is. I would really like to see it do more, including bosses. I know it's supposed to be doing those but it simply isn't. I have a chocobo that generally keeps me alive through boss fights and would like to see them added. I tried all the different settings to try and get it to do other fates, and it just wouldn't. It's almost like they are prefiltered.

      - On a similar note, the "Engage Boss Fates" progress slider seems to not make any difference whether or not it will do a fate, at least not in the North Shroud. I have not tested other areas yet.

      - In the bot settings, the refresh button does not work, many times there is just gibberish in the Fate Listings. To get the list to actually refresh the bot has to be closed out and reopened entirely.

      - With the latest patch, it is no longer necessary to change job classes to do repairs as long as you have the required Classes and Dark Matter. It would be fantastic if we could implement a self repair option that should, hopefully, be fairly simple since the in game menu just doesn't give you the option if you haven't met the criteria.
       
    18. eye_356

      eye_356 New Member

      Joined:
      Oct 21, 2012
      Messages:
      34
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      My combat assist is working fine against one target, but one target only. If something else comes into the fight it stops
       
    19. exaccuss

      exaccuss Active Member

      Joined:
      Nov 10, 2013
      Messages:
      1,022
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      38
      i think perhaps the latest update broke something with pet abilities
       
    20. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,676
      Likes Received:
      253
      Trophy Points:
      83
      Going to need something more then you thinking perhaps.
       

    Share This Page