• Visit Rebornbuddy
  • [Release] RebornBuddy64 Version 1.0.232 - DirectX11 / x64 bit compatible

    Discussion in 'Rebornbuddy Forum' started by mastahg, Feb 29, 2016.

    1. bananamuffin

      bananamuffin New Member

      Joined:
      May 14, 2016
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Just leveled a bard to 30. Just wondering if we can still use the bot to do the perform actions or did the change made it so that we can't.
       
    2. Freiheit

      Freiheit Member

      Joined:
      Apr 23, 2015
      Messages:
      44
      Likes Received:
      25
      Trophy Points:
      18
      RebornBuddy by itself does not disable the mount options. This is either the influence of a third-party plugin/botbase or due to an OrderBot profile like y2krazy's main story/gathering leveling profiles and sodimm's beast tribe profiles that actively tinker with the UseMount option.

      The perform actions have been stubbed out since Square-Enix revamped the Performance system. The ActionManager.DoMusic method simply returns false without executing anything at the moment.
       
    3. ixbranexi

      ixbranexi New Member

      Joined:
      Jul 31, 2014
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      4.3 is live now. Waiting patiently for the RBupdate! :) Cheers
       
    4. gazukdevil

      gazukdevil New Member

      Joined:
      Mar 22, 2018
      Messages:
      4
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      3
      on average how long is it till they patch this after a update ?
       
    5. ixbranexi

      ixbranexi New Member

      Joined:
      Jul 31, 2014
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      depends on what they need to update i guess
       
    6. lazer1211

      lazer1211 Member

      Joined:
      Jul 10, 2014
      Messages:
      164
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      I saw there was an update for the CN version of RB, and with no update on this I'm just wondering if this is indeed being worked on?
       
    7. ixbranexi

      ixbranexi New Member

      Joined:
      Jul 31, 2014
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Did you even read the CN thread, or are you having a knee-jerk reaction for nothing?
       
    8. lazer1211

      lazer1211 Member

      Joined:
      Jul 10, 2014
      Messages:
      164
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      You mean this one?

      Where it's for an older version of the game from what I can tell. Is that the post you are talking about? The one where it's for the CN version and not the same one the rest of the world uses? That post? The one that doesn't say they are actively working on this version? Yes, I'd say I saw all 5 words of it. Did you?
       
    9. ixbranexi

      ixbranexi New Member

      Joined:
      Jul 31, 2014
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Again... CN.... stop trying to troll the devs. They are working on it. You need patience in your life.
       
    10. lazer1211

      lazer1211 Member

      Joined:
      Jul 10, 2014
      Messages:
      164
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Again... Different version, I'm curious about this one. Not trolling just asking. Or is there a rule against that somewhere that I missed?
       
    11. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,319
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      Why would you even ask? It's a stupid question, and it actually annoyed me that someone would ask it.


      Build 209
      Initial release for patch 4.3
      Deep dungeon support is broken
      Anything involving the party system is broken

      Any other issues post in this thread.
       
    12. lazer1211

      lazer1211 Member

      Joined:
      Jul 10, 2014
      Messages:
      164
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Order bot isn't completing quests. It just opens the turn in window and hangs up there.

      I'll try a fresh install and see if it's any different.

      Edit: Fresh install, all default, and it's picking up quests and doing them fine, but not turning them in. Just hangs on the turn in window with no indicator in logs. Also Kupo is just casting Heavy shot only on Bard. Targeting fine, but no other spells used.
       

      Attached Files:

      Last edited: May 22, 2018
    13. schopenhauer

      schopenhauer Member

      Joined:
      Jul 22, 2014
      Messages:
      218
      Likes Received:
      12
      Trophy Points:
      18
      Honestly the question is kind of dumb in my opinion, as if they were really not working it as you accused him of, do you think he was going to hop on and let you know that yeah, he isn't working on it? Sounds like you're attempting to provoke an update by accusing him of either being lazy, or shady.
       
    14. matthew20141

      matthew20141 New Member

      Joined:
      May 22, 2018
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I'm having the same issue currently. The char stalls on quest accept.
       
    15. Evz

      Evz Member

      Joined:
      Dec 6, 2012
      Messages:
      51
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Deepdive is also broken. Just stuck on:

      [02:51:42.988 N] DeepDive is waiting on Initialization to finish
      [02:52:03.008 N] DeepDive is waiting on Initialization to finish
      [02:52:23.086 N] DeepDive is waiting on Initialization to finish
      [02:52:43.141 N] DeepDive is waiting on Initialization to finish
      [02:53:03.157 N] DeepDive is waiting on Initialization to finish
      [02:53:23.182 N] DeepDive is waiting on Initialization to finish
      [02:53:43.195 N] DeepDive is waiting on Initialization to finish
       
    16. ono

      ono New Member

      Joined:
      Nov 13, 2016
      Messages:
      11
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      You should read his post again. It specifically says DeepDive and anything to do with the party system is broken.
       
    17. Evz

      Evz Member

      Joined:
      Dec 6, 2012
      Messages:
      51
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6

      Ahh sorry about that. Just been broken forever and thought it wasn't known.
       
    18. crpaul

      crpaul Member

      Joined:
      Jun 23, 2016
      Messages:
      83
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      8
      looks like there might be a prob with aoe in RB no cr is using it
       
    19. Verydangerpayplayer

      Verydangerpayplayer New Member

      Joined:
      Apr 18, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Fatebot doesn't seem to level sync and just paces back and forth in the fate is this a normal bug?
       
    20. lazer1211

      lazer1211 Member

      Joined:
      Jul 10, 2014
      Messages:
      164
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Can confirm, Uploaded log. Fatebot just rides to fate, runs through and never stops or level syncs.

      As of right now AFAIK this is the list of not working issues.

      • Bard only casts heavy shot when using Kupo
      • Order bot won't turn in any quest (even if there's no reward)
      • Fate bot won't actually do any fates
      • And of course, the mentioned Deep Dive not working and Avoidance not working on cone-shaped attacks
      I'm using Kefka right now and it's working flawlessly with AOE on Bard at least.
       

      Attached Files:

    Share This Page