• Visit Rebornbuddy
  • [Release] RebornBuddy64 Version 1.0.232 - DirectX11 / x64 bit compatible

    Discussion in 'Rebornbuddy Forum' started by mastahg, Feb 29, 2016.

    1. Mangcle

      Mangcle New Member

      Joined:
      Feb 14, 2018
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Can't do any dungeon/raid. Bot doesn't do anything when in party.
      Bot works great when solo-ing, CR/ATB-wise.
      Any fix soon? Thanks.

      Good Day
       
    2. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,327
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      New build fixes orderbot not turning in quests and fate level syncing
       
      lazer1211 likes this.
    3. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,327
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      Can you upload a log file of this happening while using kupo?
       
    4. Mangcle

      Mangcle New Member

      Joined:
      Feb 14, 2018
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      hope I'm doing it rightt.
      btw, I use ATB/Kefka for combat-assist-mode.
      Thanks.
       

      Attached Files:

    5. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,327
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      No support for third party stuff, hence asking for kupo+combat assist.
       
    6. cloud1771

      cloud1771 Member

      Joined:
      Apr 14, 2015
      Messages:
      39
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      I just did kupo+combat assist with a striking dummy with a fresh download of rebornbuddy here is the log.

      It just sat there doing nothing unless I manually went though the combos.
      hope this helps
       

      Attached Files:

    7. zidane9000123

      zidane9000123 New Member

      Joined:
      Feb 14, 2015
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I am having the same issue regarless weather its kupo or kefka the combat assit does not kick in. But if you switch it to fate grind kefka and kupo both work. I know its not alot but it hope this helps.
       
    8. Mangcle

      Mangcle New Member

      Joined:
      Feb 14, 2018
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      ATB + Shinra = works in solo/party
      ATB + Kefka = works in solo only
      as lvl 70 Monk.
       
    9. cloud1771

      cloud1771 Member

      Joined:
      Apr 14, 2015
      Messages:
      39
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      have you tried it in one of the new dungeons?
       
    10. Mangcle

      Mangcle New Member

      Joined:
      Feb 14, 2018
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      nope. sorry.
       
    11. matthew20141

      matthew20141 New Member

      Joined:
      May 22, 2018
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Thanks!

      It's still unable to select the quest reward, but it does accept if there's no reward.
       
    12. ZeeZee

      ZeeZee Member

      Joined:
      Nov 6, 2014
      Messages:
      61
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      8
      @mastahg
      The combat routine issue is most likely down to Core.Player.InCombat always returning false.
      StatusFlags IS working however and does contain InCombat

      Similarly other bases / routines / plugins that go off that flag should be broken.

      Log("InCombat '{0}'", Core.Player.InCombat);
      Log("{0}", Core.Me.StatusFlags.ToString());
       
    13. lazer1211

      lazer1211 Member

      Joined:
      Jul 10, 2014
      Messages:
      164
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      It looks like after today's update the order bot refuses to move after entering a new zone.

      Edit: cleared out my quest log and it would appear to be working again. I may have had something in there that was causing it to break itself. Still not completing quests that have reward options. But working fine on quests that require no turn in selection.

      Edit 2: Order Bot won't buy items from vendors to complete quests such as the quest "With a little elbow grease" it needs to buy a bronze ornamental hammer, it will open the merchant window and then just run off and get stuck in a loop trying to turn in.
       

      Attached Files:

      Last edited: May 23, 2018
    14. lazer1211

      lazer1211 Member

      Joined:
      Jul 10, 2014
      Messages:
      164
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      It would also appear that combat assist isn't working either using Kupo or Kefka.

      Attached is the Kupo log.
       

      Attached Files:

    15. celmaisef

      celmaisef Member

      Joined:
      Dec 5, 2011
      Messages:
      85
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      8
      Flying is not working.
      The bot will mount but will not take off.
      Tried to switch to auto from manual, still doesnt work.
       
    16. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,327
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      Core.Player.Incombat should be returning true now, there was an issue in the release offsets that wasnt in the debug set i was using. Still looking into the other issues now.
       
      ZeeZee, quelibrium and lazer1211 like this.
    17. AtomicBomb

      AtomicBomb Member

      Joined:
      Jul 31, 2011
      Messages:
      112
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      EatFood Quest Behaviors doesn't do anything anymore.
       
    18. Verydangerpayplayer

      Verydangerpayplayer New Member

      Joined:
      Apr 18, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Using 1-70 mining profile OrderBot it doesnt hit the ores it gets stuck on the mining menu
       
    19. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,327
      Likes Received:
      223
      Trophy Points:
      63
      New build:
      Gathering menu should once again work properly
      CraftingManager.IsCrafting will now return the proper value (Eating food qb will now work again)
      Quests that have item rewards will once again be completed correctly
       
      AtomicBomb likes this.
    20. Verydangerpayplayer

      Verydangerpayplayer New Member

      Joined:
      Apr 18, 2017
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      thanks so much mastahg
       

    Share This Page