• Visit Rebornbuddy
  • [Release] RebornBuddy64 Version 1.0.232 - DirectX11 / x64 bit compatible

    Discussion in 'Rebornbuddy Forum' started by mastahg, Feb 29, 2016.

    1. newb23

      newb23 Community Developer

      Joined:
      Nov 26, 2014
      Messages:
      394
      Likes Received:
      15
      Trophy Points:
      18
      Quick report on x64 version (untested on x86)

      WorldManager.InSanctuary is returning incorrectly in all sanctuaries.

      Snippet Used:

      Code:
      Log(Core.Player.Location);
      Log(WorldManager.ZoneId);
      Log(WorldManager.InSanctuary);
      Result (Varies per map on location and ID):

      <-138.1755, -3.154888, -168.2>
      130
      False
       
    2. srkrono

      srkrono Member

      Joined:
      Apr 1, 2011
      Messages:
      152
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      So Ive been trying for over a week now to get this to work and it wont, the bot wont even load up, I open it up and nothing happens, also I have ran the buddywizard and it says .Net 4.5.1 and VC++2013 is already installed please help me as I have tried everything
       
    3. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,229
      Likes Received:
      212
      Trophy Points:
      63
      I'll look into it.

      It should be generating a log file, if it isn't then its probably antirvirus software blocking the executable.
       
    4. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,229
      Likes Received:
      212
      Trophy Points:
      63
      Build 31
      Code:
      Character.TappedByOther now returns the correct value
      WorldManager.InSanctuary now returns the correct value
      Grind tag now works properly
      Deathlogic reenabled
      Selecting mounts now works properly
      
       
    5. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,229
      Likes Received:
      212
      Trophy Points:
      63
      Build 33

      Code:
      Fix using actions on eventobjects
      
       
    6. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,229
      Likes Received:
      212
      Trophy Points:
      63
      Version 36
      Code:
      Chocobo trainer is now supported
      
      I think with this release the two clients should be at feature parity.
       
    7. HX650

      HX650 New Member

      Joined:
      Jan 2, 2015
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      thanks for the god's work mashtahg!
       
    8. Dreamteam

      Dreamteam Member

      Joined:
      Mar 29, 2014
      Messages:
      158
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      18

      Attached Files:

    9. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,229
      Likes Received:
      212
      Trophy Points:
      63
      Precompiled applications are not officially supported in any capacity. You'll have to contact who ever created it.
       
    10. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,229
      Likes Received:
      212
      Trophy Points:
      63
      New Version
      Code:
      C#6 features are now supported.
      .Net 4.6.1 is now the minimum required version. 
      If you have problems running the bot run the new buddy wizard.
      https://www.thebuddyforum.com/BuddyWizard.exe
      
       
    11. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,229
      Likes Received:
      212
      Trophy Points:
      63
    12. Sodimm

      Sodimm Member

      Joined:
      Nov 8, 2014
      Messages:
      380
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      18
      IsTodoChecked isn't working correctly again

      Quest: Breath of Fresh Air. Step: 3. Objectives: 2.

      at point of running code: Objective 0 (Deliver the dried Fogweed to Loupard) is complete.

      yet

      Code:
      ClearLog();
      var QuestId = 67798;
      var StepId = 3;
      var Objective = 0;
      
      Log("Count: {0}", ConditionParser.GetQuestById(QuestId).GetTodoArgs(Objective).Item1);
      Log("Of: {0}", ConditionParser.GetQuestById(QuestId).GetTodoArgs(Objective).Item2);
      Log("IsComplete? {0}", ConditionParser.IsTodoChecked(QuestId, (int)StepId, Objective));
      returns:

      Code:
      Count: 1
      Of: 3
      IsComplete? False
      The next objective is still ToDo (Objective 1, Deliver the dried fogweed to Grimold), yet code:

      Code:
      ClearLog();
      var QuestId = 67798;
      var StepId = 3;
      var Objective = 1;
      
      Log("Count: {0}", ConditionParser.GetQuestById(QuestId).GetTodoArgs(Objective).Item1);
      Log("Of: {0}", ConditionParser.GetQuestById(QuestId).GetTodoArgs(Objective).Item2);
      Log("IsComplete? {0}", ConditionParser.IsTodoChecked(QuestId, (int)StepId, Objective));
      returns:
      Code:
      System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.ArgumentException: objectiveIndex outside the bounds of current objectives. Did you check to make sure the quest step hasn't changed?
      Parameter name: objectiveIndex
         at ff14bot.Managers.QuestWork.GetTodoArgs(Int32 objectiveIndex)
         at Driver.Run() in c:\Users\Andy\Desktop\DebugBuddyx64\Plugins\RebornConsole\Temp\uwxflg2q.0.cs:line 42
         --- End of inner exception stack trace ---
         at System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethod(Object target, Object[] arguments, Signature sig, Boolean constructor)
         at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.UnsafeInvokeInternal(Object obj, Object[] parameters, Object[] arguments)
         at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture)
         at System.RuntimeType.InvokeMember(String name, BindingFlags bindingFlags, Binder binder, Object target, Object[] providedArgs, ParameterModifier[] modifiers, CultureInfo culture, String[] namedParams)
         at System.Type.InvokeMember(String name, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object target, Object[] args)
         at HighVoltz.CodeDriver.CompileAndRun(String input) in C:\Users\Andy\Desktop\DebugBuddyx64\Plugins\RebornConsole\RebornConsole.cs:line 462
      
       
      Last edited: Apr 4, 2016
    13. Yambo99

      Yambo99 Member

      Joined:
      May 5, 2011
      Messages:
      44
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      Even with running the buddywizard coming back with all green across the board, it still fails to load up. Everything is unlocked etc rather stumped now
       
    14. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,799
      Likes Received:
      62
      Trophy Points:
      48
      Do you have Lisbeth or TTH under \BotBases still? If so, remove them and try again.

      If you have neither, have you tried uninstalling 4.6.1 and re-running the wizard?
       
      Last edited: Apr 4, 2016
    15. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,229
      Likes Received:
      212
      Trophy Points:
      63
      I don't have this daily today, but its working fine with "The foodstuff of champions"
       
    16. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,229
      Likes Received:
      212
      Trophy Points:
      63
      To users still having issues crashing, I've once again updated the buddywizard and the requirements in the original post. Please try downloading the updated wizard and let me know if that fixes your issues.
       
    17. Sodimm

      Sodimm Member

      Joined:
      Nov 8, 2014
      Messages:
      380
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      18
      IsToDo isn't working on x86 or x64. I didn't have the quest you said it was working on to test wether it's a strange quest anomoly, but i've had several more do the same.

      addendum:

      Could you add a PlayerMover.Stop() when you hit the Stop button on Autonomous BotBases. As it is, if you hit Stop (x64 only) the character just keeps on moving.
       
    18. Sodimm

      Sodimm Member

      Joined:
      Nov 8, 2014
      Messages:
      380
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      18
      Also of note, on x86 version, when it runs a HookExecutor("HotspotPoi") (like GrindTag), it'll go to the mobs, target and engage them (even if unaggroed). But it doesn't on the x64, it runs to the mob, targets and just sits there doing nothing (It's worth noting that if i manually engage the mob, the CR kicks in), or on the odd occasion, runs into the wall when it exits the navigation. Either this is something wrong with the CR on x64, or there's something different with x64 OrderBot. To me, it seems like it isn't pulsing Pre-Combat, or Pull.
       
    19. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,229
      Likes Received:
      212
      Trophy Points:
      63
      If its broken on both thats makes me feel better, is it just broken for that one quest, some quests, or all quests?
      I'll look into adding the stop

      When it fails to pull can you do Log(Core.Target.TappedByOther);
       
    20. Sodimm

      Sodimm Member

      Joined:
      Nov 8, 2014
      Messages:
      380
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      18
      I haven't had much chance to take notice, as todays reset only brought those that don't use the IsTodo check. What I did note yesterday is that the ones that tripped it up were single step objectives i.e 1/1 of objective 0, 1/1 of objective 1. Like the code I left yesterday, objective 0 should've returned Count 1 of 1, and objective complete, instead it return Count 1 of 3, objective not complete.

      it'll be tomorrow before i'm back on now, but sure, i'll run the code and report back as and when. Cheers.
       

    Share This Page