• Visit Rebornbuddy
  • [Release] RebornBuddy64 Version 1.0.232 - DirectX11 / x64 bit compatible

    Discussion in 'Rebornbuddy Forum' started by mastahg, Feb 29, 2016.

    1. Ken512

      Ken512 Member

      Joined:
      Mar 21, 2015
      Messages:
      86
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      MoveTo gets stuck at "received path response to". FlyTo works.
       
    2. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,384
      Likes Received:
      225
      Trophy Points:
      63
      Need a log
       
    3. Ken512

      Ken512 Member

      Joined:
      Mar 21, 2015
      Messages:
      86
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Current and requested locations are on the ground on the same island.
       

      Attached Files:

    4. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,384
      Likes Received:
      225
      Trophy Points:
      63
      Alright, i see the issue. ill try and have a fix soon
       
    5. Next

      Next New Member

      Joined:
      May 26, 2014
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      A support of the new diadem is on planning ?
       
    6. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,384
      Likes Received:
      225
      Trophy Points:
      63
      Try now. if its still unworking please post another log.
       
    7. Ken512

      Ken512 Member

      Joined:
      Mar 21, 2015
      Messages:
      86
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Navigation works here now, thanks!
       
    8. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,384
      Likes Received:
      225
      Trophy Points:
      63
      whoops wrong thread
       
    9. crpaul

      crpaul Member

      Joined:
      Jun 23, 2016
      Messages:
      94
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      8
      mine are not working
       

      Attached Files:

    10. crpaul

      crpaul Member

      Joined:
      Jun 23, 2016
      Messages:
      94
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      8
      just stands there
       
    11. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,384
      Likes Received:
      225
      Trophy Points:
      63
      Known issue with Anamnesis Anyder, they added some rocks way below the map that are messing up the navigation mesh.
       
    12. crpaul

      crpaul Member

      Joined:
      Jun 23, 2016
      Messages:
      94
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      8
      rly cuz worked yesterday
       
    13. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,384
      Likes Received:
      225
      Trophy Points:
      63
      AA mesh has been updated. should work fine now.
       
    14. crpaul

      crpaul Member

      Joined:
      Jun 23, 2016
      Messages:
      94
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      8
      ty i give it a try
       
    15. Ken512

      Ken512 Member

      Joined:
      Mar 21, 2015
      Messages:
      86
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      I'm getting wrong gathering node target info inside Diadem with this snippet. The info it puts out is always nodes, sometimes from the other class. Mobs and NPCs seem fine.
      Code:
      ClearLog();
      GameObject s = GameObjectManager.GetObjectByNPCId(Core.Target.NpcId);
                  Log("Can Attack - " + s.CanAttack.ToString());
                  Log("Combat Reach - " + s.CombatReach.ToString());
                  Log("Current Health Percent - " + s.CurrentHealthPercent.ToString());
                  Log("English Name - " + s.EnglishName.ToString());
                  Log("Fate ID - " + s.FateId.ToString());
                  Log("Heading - " + s.Heading.ToString());
                  Log("Id Location - " + s.IdLocation.ToString());
                  Log("Is Behind - " + s.IsBehind.ToString());
                  Log("Is Fate Gone - " + s.IsFateGone.ToString());
                  Log("Is Flanking - " + s.IsFlanking.ToString());
                  Log("Is Me - " + s.IsMe.ToString());
                  Log("Is Targetable - " + s.IsTargetable.ToString());
                  Log("Is Valid - " + s.IsValid.ToString());
                  Log("Is Visble - " + s.IsVisible.ToString());
                  Log("Location - " + s.Location.ToString());
                  Log("LUA String - " + s.LuaString.ToString());
                  Log("Max Health - " + s.MaxHealth.ToString());
                  Log("Name - " + s.Name.ToString());
                  Log("NPC ID - " + s.NpcId.ToString());
                  Log("Object Id - " + s.ObjectId.ToString());
                  Log("Type - " + s.Type.ToString());
       
    16. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,384
      Likes Received:
      225
      Trophy Points:
      63
      Code:
      
      GameObject s = GameObjectManager.GetObjectByNPCId(Core.Target.NpcId);
      
      
      NPCIds are not unique, they are the "type" of the object, you could target one thing and a nearby object with the same id could be gotten. Also, why would you lookup the target again when its already present?

      Code:
      GameObject s = Core.Target;
      
       
    17. ylovez888888

      ylovez888888 New Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      can RB detect the new condition in expert ishgard craft´╝č
       
    18. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,384
      Likes Received:
      225
      Trophy Points:
      63
      @Neverdyne do you know what the values are for the new crafting condition so i can add them to the CraftingCondition enum.
       
    19. Ken512

      Ken512 Member

      Joined:
      Mar 21, 2015
      Messages:
      86
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      "Grade 2 Skybuilders' Walnut Log" doesn't show up in the GatheringWindowItems list.

      [​IMG]
       
    20. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,384
      Likes Received:
      225
      Trophy Points:
      63
      Can you run

      Code:
      Log(GatheringManager.GetGatheringItemByIndex(3).DynamicString());
      
       

    Share This Page