Demonbuddy for Season 16 released, updates.buddyauth.com !
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

[Release] RebornBuddy64 Version 1.0.232 - DirectX11 / x64 bit compatible

Discussion in 'Rebornbuddy Forum' started by mastahg, Feb 29, 2016.

  1. mastahg

    mastahg Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    4,045
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    63
    I just tested this profile and it pulled mobs perfectly fine.

    Code:
    <Profile>
       <Name>Zeypher Gate Lost Lamb</Name>
       <KillRadius>50</KillRadius>
       <GrindAreas>
          <GrindArea name="wharfrats">
             <Hotspots>
                <Hotspot Radius="60" XYZ="52.2926, 48.7385, 191.5769" name="mainarea" />
             </Hotspots>
             <TargetMobs>
                <TargetMob Id="392" />
             </TargetMobs>
             <MinLevel>0</MinLevel>
             <MaxLevel>61</MaxLevel>
          </GrindArea>
       </GrindAreas>
       <Order>
          <Grind grindRef="wharfrats" while="True" />
       </Order>
    </Profile>
    
    If it doesn't pull properly for you then can you post a log of it failing.
     
  2. mastahg

    mastahg Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    4,045
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    63
    The code behind GetTodoArgs and IsTodoChecked was definitely returning some weird values on x64, now it will return the same values as x86. I haven't been able to reproduce any issues with IsTodoChecked returning incorrect results on x86, if you have a specific quest id that returns incorrect results please let me know.

    Also, have you tested that profile?
     
  3. Sodimm

    Sodimm Member

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    369
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Yeah, x86 seems to be alright now in regards to IsToDo (at least they were yesterday). Haven't run my profiles on dx11 to see if it's any different, but I will @ reset today. As for the GrindTag issue, I dunno, it seems fine now. But when I posted it just wasn't attacking. Must've been a bad hair day.
     
  4. Sodimm

    Sodimm Member

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    369
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    GroundTargeting Items don't seem to be functioning again. Issue with Item.IsGroundTargeting returning false.

    Sylph Rank 2 Quest Shocking Developments (Use Ground Targeting Sparkling Scalebombs [2001175]).
    Sylph Rank 2 Quest In the Sylphlands, Treasure Hunts You (Use Ground Targeting Suresight Scalebombs [2001154]).

    Code Used:
    Code:
    int ItemId = 2001175;
    
    BagSlot Item = InventoryManager.FilledSlots.FirstOrDefault(r => r.RawItemId == ItemId);
    
    Log(Item.Item.IsGroundTargeting);
    and:
    Code:
    int ItemId = 2001154;
    
    BagSlot Item = InventoryManager.FilledSlots.FirstOrDefault(r => r.RawItemId == ItemId);
    
    Log(Item.Item.IsGroundTargeting);
    Both return false;
     
  5. mastahg

    mastahg Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    4,045
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    63
    New build fixes it.
     
  6. Sodimm

    Sodimm Member

    Joined:
    Nov 8, 2014
    Messages:
    369
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    wonderful, thanks
     
  7. theaznkid92

    theaznkid92 New Member

    Joined:
    Dec 19, 2015
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Crashing on start, any idea what this is about?



    Problem signature:
    Problem Event Name: CLR20r3
    Problem Signature 01: RebornBuddy.exe
    Problem Signature 02: 1.0.396.0
    Problem Signature 03: 57080549
    Problem Signature 04: RebornBuddy
    Problem Signature 05: 1.0.396.0
    Problem Signature 06: 57080549
    Problem Signature 07: 43b
    Problem Signature 08: 3e
    Problem Signature 09: System.BadImageFormatException
    OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Locale ID: 1033
    Additional Information 1: 0a9e
    Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
    Additional Information 3: 0a9e
    Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789


    EDIT: I am literally retarded. Don't use the wizard to update things while the game is still running. Just don't.
     
  8. mastahg

    mastahg Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    4,045
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    63
    Version
    Code:
    
    Update fishbot, now can use patience and chum.
    
    Fix some issues with selecting which game to attach to.
    
    Added command line paramaters
    
      -p, --profile=VALUE        profile to load at startup
      -b, --botbase=VALUE        botbase to select at startup
      -c, --cr, --cc, --routine, --customclass=VALUE  combatroutine to select at startup
      -k, --key=VALUE            key to login with
      -a, --autologin            bypass rebornbuddys login screen
      --pid, --processid=VALUE process to attach to
       --as, --autostart=VALUE delay before auto starting in milliseconds,default is 5000 implies,autologin
    
     
  9. newb23

    newb23 Community Developer

    Joined:
    Nov 26, 2014
    Messages:
    352
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    Does this recent update mean that there will only be a PID check for FF now, rather than a character check?

    IE: Will we be able to write a plugin/will there be an addition of in RB proper, a way to select Service account, server, and character to log into?

    I know we can bypass the login window via Process Explorer and some technical know-how, but, we'd need the above to work in order to actually get logged in.
     
  10. mastahg

    mastahg Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    4,045
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    63
    No. Bot will still require character to logged in to attach.
     
  11. newb23

    newb23 Community Developer

    Joined:
    Nov 26, 2014
    Messages:
    352
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    18
    Alrighty, thanks for the update!
     
  12. Kaiser Macc

    Kaiser Macc New Member

    Joined:
    May 31, 2015
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    So I am getting Lag spikes when i start the bot, any advice?
     
  13. mastahg

    mastahg Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    4,045
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    63
    Version 57
    Code:
    Support ff14 3.3
    
    Api changes:
    PartyMember.TrueLevel is now deprecated, they no longer supply this in the game data
    
     
  14. heshire

    heshire Member

    Joined:
    Jul 27, 2015
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    After updating, I still receive the "This version... is not yet supported" message. This also occurs with a fresh install of the new version.
     
  15. mastahg

    mastahg Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    4,045
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    63
    Try again please
     
  16. heshire

    heshire Member

    Joined:
    Jul 27, 2015
    Messages:
    49
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Working now, thank you for the quick response!
     
  17. Neverdyne

    Neverdyne Community Developer

    Joined:
    Sep 12, 2014
    Messages:
    610
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    18
    Thanks for the update! Sendchat seems to crash the game on x64 version, I'll test on x32. A quick way of testing it is just running:

    ChatManager.SendChat("/gs change 1");

    This will crash my game 100% of the time when my character is doing nothing.
     
  18. mastahg

    mastahg Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    4,045
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    63

    Thanks, the pattern that one of the parameters uses often matches other things due to how the compilier arranges it. I'll poke it again in a few minutes.
     
  19. Umpalumpa

    Umpalumpa Member

    Joined:
    Sep 27, 2014
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    can someone explain me the difference between this and the normal version? thanks
     
  20. mastahg

    mastahg Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    4,045
    Likes Received:
    194
    Trophy Points:
    63
    This works with the 64bit/directx11 version of the game.

    Sending chat should be working now.
     

Share This Page