• Visit Rebornbuddy
  • [Release] RebornBuddy64 Version 1.0.232 - DirectX11 / x64 bit compatible

    Discussion in 'Rebornbuddy Forum' started by mastahg, Feb 29, 2016.

    1. crpaul

      crpaul Member

      Joined:
      Jun 23, 2016
      Messages:
      128
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      can you check the MCH OverCharged meter as it doesn't seem to flag correctly when we exit said state pls
       
    2. Ken512

      Ken512 Member

      Joined:
      Mar 21, 2015
      Messages:
      99
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      About the fatebot ignoring dates thing, I stopped it from happening by enabling the return to aetheryte option. It returns to the aetheryte, ignoring fates, and it starts fating again after landing. Maybe a pathing issue? I'll see if I can get a fresh log.
       
    3. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,537
      Likes Received:
      235
      Trophy Points:
      63
      Yea, that's a known issue. Since we don't have true 3d pathfinding, all of it is done via ground path finding. If your mid-air and a fate ends since we can't check if you can navigate it can get stuck.
       
    4. Ken512

      Ken512 Member

      Joined:
      Mar 21, 2015
      Messages:
      99
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Firmament needs some re-meshing to reach the new vendor.
       
    5. Akira0245

      Akira0245 Member

      Joined:
      Mar 9, 2019
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      fishing bot uses cast then immediately pull in
      and keep looping
       
    6. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,537
      Likes Received:
      235
      Trophy Points:
      63
      Thanks for the report

      Need a log, sharing the profile is good as well.
       
    7. Akira0245

      Akira0245 Member

      Joined:
      Mar 9, 2019
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      theres no profile... i just use the built in fishing bot with the "stationary" checked

      and logs like this
       
    8. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,537
      Likes Received:
      235
      Trophy Points:
      63
      Will look into it thanks
       
    9. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,537
      Likes Received:
      235
      Trophy Points:
      63
      Working correctly for me. Check the lure your using.
       
    10. Akira0245

      Akira0245 Member

      Joined:
      Mar 9, 2019
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      upload_2020-8-27_7-11-44.png
      I use this lure and my fisher class level is 4, does that affects something?
      i tried other fish bots, they all appears to behave the cast - reel in loop
       
    11. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,537
      Likes Received:
      235
      Trophy Points:
      63
      That's what i was using and it was working perfectly.
       
    12. crpaul

      crpaul Member

      Joined:
      Jun 23, 2016
      Messages:
      128
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      mastahg partymanger might still have a small bug in it for trust wont heal dps i have someone making a log for you.heals self and tank fine
       
    13. crpaul

      crpaul Member

      Joined:
      Jun 23, 2016
      Messages:
      128
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      there log
       

      Attached Files:

    14. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,537
      Likes Received:
      235
      Trophy Points:
      63
      ActionResourceManager.Machinist.OverheatRemaining seems to be returning the correct values, are you talking about something different?
       
    15. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,537
      Likes Received:
      235
      Trophy Points:
      63
      New version fixes partymanager in trusts
       
    16. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,537
      Likes Received:
      235
      Trophy Points:
      63
      Updated the mesh for the firmament
       
    17. Akira0245

      Akira0245 Member

      Joined:
      Mar 9, 2019
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      auth error
      tried eu server but the result is same
       

      Attached Files:

      Last edited: Aug 27, 2020
    18. Akira0245

      Akira0245 Member

      Joined:
      Mar 9, 2019
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      seems working fine now
       
    19. mastahg

      mastahg Administrator Staff Member

      Joined:
      Feb 27, 2011
      Messages:
      4,537
      Likes Received:
      235
      Trophy Points:
      63
      Looks like a dns issue. Can try an alternative dns server.
       
    20. Akira0245

      Akira0245 Member

      Joined:
      Mar 9, 2019
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      i changed my dns and use sockscap64 to run rb through proxy, it didn't crash anymore but the log still shows some error
       

      Attached Files:

    Share This Page