• Visit Rebornbuddy
  • [Rift Bot] Funky's Modded Edition

    Discussion in 'Demonbuddy Profiles' started by herbfunk, Sep 1, 2014.

    1. voidx

      voidx New Member

      Joined:
      Aug 20, 2012
      Messages:
      175
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      It just leaves game even if gold inactivity is set to 0.
      This is with latest DB
       
    2. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      your plugins arent shown in plugin section in db? same with your modded version for keys. i want use trinity. can u helP?
       
    3. janomaw

      janomaw New Member

      Joined:
      Apr 12, 2014
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Can u please tell me how to use quest tools that requires ?
       
    4. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Activate it under plugins
       
    5. Fraitaan

      Fraitaan New Member

      Joined:
      Aug 29, 2014
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hello! Is it possible to just play normal rifts? I just want my bot to farm trials-stones
       
    6. herbfunk

      herbfunk Community Developer

      Joined:
      Oct 30, 2012
      Messages:
      238
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      18
      Not sure what you mean, just set your routine to trinity and enable it?
      Also I found that YAR does not take kind to fBaseXtensions.. so YAR users won't be able to use this yet.
      I'll post a thread for fBaseXtensions plugin later..

      I suggest using the normal Riftbot Profiles maybe..

      I updated the profile
      Added reloading of starter when in town. (Fix for normal rifting leaving game)
      Removed <ReloadProfile /> tag from Bounties. (Fix for profile string to long error)
      Added MoveTo position for trial rift.
       
    7. Shinzi

      Shinzi New Member

      Joined:
      Aug 27, 2014
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      The funkybot extensions plugin is not loading under my plugins tab so I cannot use this. I've tried everything to fix it but it will not work since the DB update.
       
    8. cfalls

      cfalls Member

      Joined:
      May 19, 2014
      Messages:
      97
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Do you believe you will in cooperate an upgrade key/gem aspect to this profile?
       
    9. pimpampum

      pimpampum Member

      Joined:
      Nov 29, 2012
      Messages:
      769
      Likes Received:
      21
      Trophy Points:
      18
      Working nicely with Yar on the last version(1102 for fbase xtensions). open trial / clean trial /open greater /clean greater / Stuck there cause rift wont close until Urshi (the gem levelling guy) is talked to.

      This could be solved if you could add a leave tag after greater rift boss is killed, after picking up items. At least until you manage to find a way to use the Urshi levelling. I hope you will!

      Another issue , that I'm not sure is related to your mod, is stashing the legendary potion.The one you wanna use, not the additional ones. Yeah it could probably be solved blacklisting its place in the inventory, but I had so many problems in the past with the spot blacklisting I would rather avoid that.
       
    10. janomaw

      janomaw New Member

      Joined:
      Apr 12, 2014
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Is there any profile that makes normal rift (only) and keep is stash the trial keystones?
       
    11. crash

      crash New Member

      Joined:
      Sep 2, 2014
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      +1
      can you create a button on plugin to keystones only or even a button that does not go look in stash and straight to rift portal.

      i tried to go through your code to make one but having no time is a big problem

      please
       
    12. criticalanarchy

      criticalanarchy Member

      Joined:
      May 5, 2014
      Messages:
      48
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      I'm using Quest Tools 2.0.98 / Your FunkyBot + Latest DB Beta + This Plugin/Profile and this happens much too often:

       
    13. gafgarion9420

      gafgarion9420 New Member

      Joined:
      Apr 25, 2013
      Messages:
      70
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      nothing happens he just stands there and checks stash, oh and he also used my lvl 33 rift key on season....awesome...........why woulod this bot automatically use the hgihest level....make it use the lowest first....lol.....
       
    14. dolomite13

      dolomite13 Member

      Joined:
      May 21, 2014
      Messages:
      35
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      How do I use this to just run trials over and over and stash the greater keystones?


      =D13=
       
      Last edited: Sep 6, 2014
    15. napster

      napster New Member

      Joined:
      May 27, 2014
      Messages:
      65
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      ive noticed while running in greater rifts it goes back several times (atleast 6-7) where it goes back to open or break down a door that has already been open. is there any way to fix this? it literally is taking about 1 minute away from diablo 3 greater rift progress if not longer. thanks
       
    16. Aznbukake

      Aznbukake Member

      Joined:
      Apr 15, 2014
      Messages:
      70
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      so i found out how to make the profile run only trial only. i just copy trial profile and paste it into Tiered profile. then load Trial profile. bot just repeats trial. i think it's vise versa for tiered rift only.
       
    17. notanewmethod

      notanewmethod New Member

      Joined:
      Apr 15, 2014
      Messages:
      23
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Ran half a grift, then exited because of the gold inactivity timer. I disabled the Trinity gold activity timer!

      So the fBaseXtensions plugin has a gold inactivity timer too... awesome. It cannot be disabled. So stupid.
       
    18. PrimeAgent

      PrimeAgent New Member

      Joined:
      Apr 17, 2014
      Messages:
      92
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Set the funky gold timer to zero, it works.

      Thanks for this. I was trying to figure it out... couldn't. You rock!
       
    19. dolomite13

      dolomite13 Member

      Joined:
      May 21, 2014
      Messages:
      35
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      I managed to edit the trial profile to just run trials over and over and then managed to edit the greater's to just run those and added a 30 second pause at the end before it tries to run another so I can upgrade gems or select getting the stone.

      =d13=
       
    20. Aznbukake

      Aznbukake Member

      Joined:
      Apr 15, 2014
      Messages:
      70
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      cool you managed to do it. but do you mind sharing? instead of saying oh i did it.
       

    Share This Page