• Visit Rebornbuddy
  • Rift Bot - Yet Another Rifting Profile!

    Discussion in 'Demonbuddy Profiles' started by DyingHymn, Apr 28, 2014.

    1. Winchester

      Winchester New Member

      Joined:
      Jun 8, 2014
      Messages:
      548
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      - A4 = 100% AFKable
      - Smaller maps
      - Lesser issues
       
    2. drapchik

      drapchik New Member

      Joined:
      Dec 9, 2011
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      Look at the first forum 2 above where I lay out the log files on the previous page and also have my logs
       
    3. drapchik

      drapchik New Member

      Joined:
      Dec 9, 2011
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0


      Here I repeat my post if missed
       
    4. Oksehode

      Oksehode Active Member

      Joined:
      Apr 3, 2014
      Messages:
      1,398
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      38
      Try to disable SimpleFollow and Armory and see i that fixes the issue.
       
    5. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Last edited: Sep 29, 2014
    6. Tarikxmx

      Tarikxmx New Member

      Joined:
      Aug 18, 2014
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      can you add option for treasure goblin vault
       
    7. Kevin Spacey

      Kevin Spacey Community Developer

      Joined:
      Aug 31, 2013
      Messages:
      2,830
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      38
      treasure goblin vault cant spawn in rifts
       
    8. Metatron

      Metatron New Member

      Joined:
      May 6, 2014
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Can anyone tell me what might be happening please?

       
    9. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      U use db firsttime? Use db depency installer
       
    10. Yeye

      Yeye New Member

      Joined:
      Sep 11, 2014
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I'm having trouble getting Trinity to be recognized with this newest version. This is what I'm seeing:

      Compiler Error: c:\Users\user\Desktop\Demonbuddy 1.1.2090.377\Plugins\Trinity\Reference\ItemRanks.cs(10,7) : warning CS0105: The using directive for 'Zeta.Game.Internals' appeared previously in this namespace
      Compiler Error: c:\Users\user\Desktop\Demonbuddy 1.1.2090.377\Plugins\Trinity\Cache\RefreshItem.cs(63,35) : error CS0266: Cannot implicitly convert type 'Zeta.Game.Internals.Actors.GemQuality' to 'int'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?)
      Compiler Error: c:\Users\user\Desktop\Demonbuddy 1.1.2090.377\Plugins\Trinity\Cache\RefreshObject.cs(106,30) : warning CS0168: The variable 'ex' is declared but never used
       
    11. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Erm u use a old version of db
       
    12. Tarikxmx

      Tarikxmx New Member

      Joined:
      Aug 18, 2014
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      thanks for the info
       
    13. bom

      bom New Member

      Joined:
      Apr 25, 2013
      Messages:
      92
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      1. Open ItemRanks.cs go to line 10 and remove that line
      2. Open RefreshItem.cs, go to line 63, replace with
      3. Open RefreshObject.cs go to line 106, replace with
       
    14. blu

      blu Member

      Joined:
      May 1, 2014
      Messages:
      110
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      don't use new version till they update the rift bot.
       
    15. Eventine

      Eventine New Member

      Joined:
      Apr 30, 2014
      Messages:
      133
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Just popped in to say that this is working very very well since 462. Haven't noticed it fail on this version on any map. Generally speaking it's very efficient too, well done.
       
    16. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Db 382 is only compatible with Patch 2.1.1
       
    17. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      What do you mean?
       
    18. brada

      brada New Member

      Joined:
      Sep 6, 2014
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i had recieve yerterday one new donwload and now i don't see my trinity and i recieved this message :(
      Demonbuddy v1.1.2150.383 started
      Logging in...
      T: 5247163417089697484 H: 1960039086
      Attached to Diablo III with pid: 948
      Flashing window
      Compiler Error: c:\Users\yves\Documents\Demonbuddy\Plugins\Trinity\Cache\RefreshItem.cs(63,35) : error CS0266: Impossible de convertir implicitement le type 'Zeta.Game.Internals.Actors.GemQuality' en 'int'. Une conversion explicite existe (un cast est-il manquant*?)
      Compiler Error: c:\Users\yves\Documents\Demonbuddy\Plugins\Trinity\Combat\Abilities\WizardCombat.cs(29,26) : warning CS0219: La variable 'power' est assignée, mais sa valeur n'est jamais utilisée
      [QuestTools][Plugin] v2.1.22 Enabled
      Current bot set to Order Bot
      Loaded profile Rift Bot Act 4 Bounties
       
    19. blu

      blu Member

      Joined:
      May 1, 2014
      Messages:
      110
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      DB 382 is working for me but when i update to 383 this isn't working for me.
       
    20. grindman002

      grindman002 Member

      Joined:
      Jan 28, 2013
      Messages:
      58
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      can you set this to run Grifts?
       

    Share This Page