• Visit Rebornbuddy
  • Rift Bot - Yet Another Rifting Profile!

    Discussion in 'Demonbuddy Profiles' started by DyingHymn, Apr 28, 2014.

    1. g0rning

      g0rning New Member

      Joined:
      Sep 5, 2014
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Can anyone upload DB .382?
       
    2. Arotished

      Arotished New Member

      Joined:
      Jul 27, 2014
      Messages:
      1,059
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      0
      you will get banned for that...
       
    3. Arotished

      Arotished New Member

      Joined:
      Jul 27, 2014
      Messages:
      1,059
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      0
      no, use R-Rift for that
       
    4. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Delete your hole folder and Start from new your Trinity has Code error thats why Ur Trinity is not shown
       
    5. guestah2

      guestah2 New Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Im getting the same error and i've done a clean install like 5 times in a row, i think its not working properly after the latest update.
       
    6. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      There is a Thread in Main Forum about a fix
       
    7. Tarikxmx

      Tarikxmx New Member

      Joined:
      Aug 18, 2014
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Still running previous beta until this profile gets update. Working fine for me :)
       
    8. creepa7

      creepa7 Member

      Joined:
      May 26, 2012
      Messages:
      142
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      can anyone give me a nice routine for sentry cold rocket dh ? the original one is crap
       
    9. Tarikxmx

      Tarikxmx New Member

      Joined:
      Aug 18, 2014
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      you can use the rift normal profile with a T4-T5 difficulty.
       
    10. matrixen4

      matrixen4 Member

      Joined:
      Nov 21, 2012
      Messages:
      74
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      It does not detect the Trinity still... When is an update coming for this?
       
    11. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      There is a fixed file in the Support Thread or Download latest Trinity from svn Link
       
    12. Oksehode

      Oksehode Active Member

      Joined:
      Apr 3, 2014
      Messages:
      1,398
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      38
      Replace this file in /Plugins/Trinity/Cache to get it working again with the latest DemonBuddy build:
      View attachment RefreshItem.cs

      I'm not very active on the forum for the time being. Other RL things going on taking me away.
       
    13. krislicoque

      krislicoque New Member

      Joined:
      Jul 14, 2013
      Messages:
      184
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      What's the best/fatest barb build for Rifting? Need to get the last few pieces for my barb. Any input appriciated.
       
    14. Arotished

      Arotished New Member

      Joined:
      Jul 27, 2014
      Messages:
      1,059
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      0
      Does Act 4 Zerg profil support CombatDisable? My DH bots dont wanna swap Danettas set to CombatDisable..
       
    15. Severance

      Severance New Member

      Joined:
      Nov 8, 2011
      Messages:
      56
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Whenever the bot discovers a town stone/portal, it teleports back to town and just stands there doing nothing. Is it possible to have it explore the complete rift level instead when it finds a town portal?
       
    16. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      There is readme file read it ;)
       
    17. Severance

      Severance New Member

      Joined:
      Nov 8, 2011
      Messages:
      56
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I assume you're referring to the inactivity timer, which I already have enabled. That doesn't fix the underlying issue, which is what I was getting at.
       
    18. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Use riftbot Full profile..
       
    19. Winchester

      Winchester New Member

      Joined:
      Jun 8, 2014
      Messages:
      548
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      You're no fun... lol spoon feeding the answer lol
      What he meant was that there is a READ ME file inside the profile folder for riftbot. Read it. lol :D
       
    20. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Haha Look @ his question...
       

    Share This Page