• Visit Rebornbuddy
  • Rift Bot - Yet Another Rifting Profile!

    Discussion in 'Demonbuddy Profiles' started by DyingHymn, Apr 28, 2014.

    1. Arotished

      Arotished New Member

      Joined:
      Jul 27, 2014
      Messages:
      1,063
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      What changes have been done to v468?
       
    2. contrafact

      contrafact New Member

      Joined:
      Jun 20, 2014
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Bot behaves that way only with THIS profile.
       
    3. Arotished

      Arotished New Member

      Joined:
      Jul 27, 2014
      Messages:
      1,063
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      And another issue I have, even if I have explore rift bot, he leaves the rift straight after killing the rift guarding. I can use Full Rift profil but then there is a change that the bot will backtrack.. (which I have seen he done many times)
       
    4. stuxnet

      stuxnet New Member

      Joined:
      Jan 19, 2015
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Explore Rift 100% Afkable
      Full Rift Bot 60-70% (offenly stuck)
       
    5. blaze909

      blaze909 New Member

      Joined:
      Dec 2, 2014
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      as stuxnet mentioned same problem here same map... it just gets stuck
       
    6. Arotished

      Arotished New Member

      Joined:
      Jul 27, 2014
      Messages:
      1,063
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      stuck meaning its just running around or physical stuck?
       
    7. hugolaut

      hugolaut New Member

      Joined:
      Jun 29, 2014
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I just found an error in the file "Profiles\RiftBot\data\RiftExploreDahlgurOasis.xml".
      Code:
      @Line 399: <While condition="Zeta.Bot.Settings.GlobalSettings.Instance.LastProfile.Contains('RBF') and not
      @Line 400: (ActorExistsAt(135248, ZetaDia.Me.Position.X, ZetaDia.Me.Position.Y, ZetaDia.Me.Position.Z, 100)">
                                                                                                                 ^-- missing bracket ")" there
      got myself an unrequested bot thread ended by this
       
      Last edited: Jan 24, 2015
    8. somethingthere

      somethingthere Member

      Joined:
      Apr 21, 2014
      Messages:
      46
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Today my Kadala-plugin has gone crazy. Bot will just run to the wrong position and trying to interract with Kadal with no success. Anyone have any clue? Have tried older versions but still acting crazy.
      Worked fine yesterday. Using latest DB and Plugins+Profile from the first page.
       
    9. kimhn1506

      kimhn1506 New Member

      Joined:
      Feb 23, 2012
      Messages:
      3
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      hey i need help i cant set up my demonbuddy i get the same error all the time and dont know whats wrong

      Error while starting botGreyMagic.InjectionDesyncException: Process must have frozen or gotten out of sync: Injection Finished Event was never fired
      at GreyMagic.Executor.WaitForInjection(Int32 timeout)
      at GreyMagic.Executor.SharedExecuteLogicEnd(Int32 timeout)
      at GreyMagic.Executor.Execute(Int32 timeout)
      at GreyMagic.ExternalProcessMemory.CallInjected[T](IntPtr address, CallingConvention callingConvention, Object[] args)
      at Zeta.Game.ZetaDia.()
      at Zeta.Game.ZetaDia.()
      at Zeta.Game.Internals.DynamicPointer`1.get_Value()
      at Zeta.Game.ZetaDia.()
      at Zeta.Game.Internals.ActorManager.()
      at Zeta.Game.Internals.ActorManager.Update()
      at Demonbuddy.MainWindow.HandleStartStopBot()
       
    10. Arotished

      Arotished New Member

      Joined:
      Jul 27, 2014
      Messages:
      1,063
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      old problem, have got it for months....
       
    11. sly

      sly New Member

      Joined:
      Jun 15, 2014
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I have exactly the same problem,

      Just playing again with the new patch and always been using "Explore rift bot " before.
      Now, he leaves right after killed the boss... dunno what s happened !
       
    12. blaze909

      blaze909 New Member

      Joined:
      Dec 2, 2014
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      now the bot just got stuck on a1 new tristtram rite next to the main gate.
      unless i manually open rift and enter the portal it just re-starts the game and repeat the stuck.
       
    13. superwash

      superwash New Member

      Joined:
      Jun 20, 2014
      Messages:
      74
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hey guys. So when i use the Full rift profile i noticed that after awhile it gets stuck in Act 1 town by the towns gate. It does not trigger the gold and exp activity timer and just runs back and forward till i turn it off and manually shut it down. Antone having this issue?
       
    14. Syn-Ack

      Syn-Ack Member

      Joined:
      Jun 15, 2012
      Messages:
      849
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      @Superwash this is an issue due to the Cursed Hold map, For some reason the bot will loop pathing in this map after clearing part of it or most of it. Then when inactivity timer trips, it loads into a new game and it attempts to reload your bot in the cursed hold thus your either sitting at the gates of A1, in the corner of A2 down at the bottom map, or down at the bottom of A5 map gates as well. Depends what daily double town your adventure mode is spawning you in. I don't know if its a map issue with this profile or a trinity error or what. I just know the bot has issues and will flip flop til inactivity timer kicks in(in the process, it will try to reload various cursed hold maps as there is a tiny one, a medium one, and a single level HUGE map)
       
    15. xmessa

      xmessa New Member

      Joined:
      Jul 18, 2014
      Messages:
      97
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      is this profile abandoned?.... any updates?
       
    16. superwash

      superwash New Member

      Joined:
      Jun 20, 2014
      Messages:
      74
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      @Syn-Ack

      Hey thanks for that information. I checked in my logs and your spot on.
      Are there any other Profiles that only do rifts? The R-Rift one always does Grifts which i do not want.
       
    17. Arotished

      Arotished New Member

      Joined:
      Jul 27, 2014
      Messages:
      1,063
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      v468 have been working fine for me since 2.1.2. Been running it non-stop on all my four bots.
       
    18. steelseries

      steelseries Member

      Joined:
      Sep 1, 2014
      Messages:
      224
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      i have the same issure
       
    19. cyberbob77

      cyberbob77 New Member

      Joined:
      Jan 26, 2015
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Where can I download the new v468 release?

      Thank you for your help!
       
    20. Kukar

      Kukar New Member

      Joined:
      Jan 10, 2015
      Messages:
      15
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Where did you find v468? I don't see it in the first post...
       

    Share This Page