• Visit Rebornbuddy
  • Rift Bot - Yet Another Rifting Profile!

    Discussion in 'Demonbuddy Profiles' started by DyingHymn, Apr 28, 2014.

    1. Reevesy

      Reevesy New Member

      Joined:
      May 2, 2014
      Messages:
      52
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    2. puffinsmuggler

      puffinsmuggler New Member

      Joined:
      Apr 6, 2012
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
    3. FOSSE

      FOSSE New Member

      Joined:
      Feb 3, 2012
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      How can i make it run it on T6 and not normal ? -.-
       
    4. Chillzinho

      Chillzinho Member

      Joined:
      Apr 15, 2015
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Go to settings then click on bot and then go to game difficulty and change it to torment 6 :)
       
    5. Liberty

      Liberty Member

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      122
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      is this profile still working?
       
    6. daffy82

      daffy82 Member

      Joined:
      Apr 29, 2014
      Messages:
      129
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      16
      It sure does
       
    7. Zoltana2

      Zoltana2 New Member

      Joined:
      Dec 31, 2014
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      The bot seems to end up on a different level than the Rift Guardians sometimes, and it just gets stuck and keeps searching that level of the map when the boss is on the previous level. Basically, it somehow misses the boss spawn and keeps going down levels as if the boss has not spawned yet. This happens once every few rifts for me. Anyone else have this problem?
       
      Last edited: May 27, 2015
    8. evilking

      evilking Member

      Joined:
      Jun 26, 2013
      Messages:
      448
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Yes for me too. I think it's a priority problem, because this happens when the bot find the exit of the current level, and the boss pop just after. So the command to leave the current level seems to have a higher priority than fighting the boss.
       
    9. Zoltana2

      Zoltana2 New Member

      Joined:
      Dec 31, 2014
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      So disappointing when you go to bed with 100 rift keys and u wake up with 98 keys and ur character running around in an empty map. :(
       
    10. evilking

      evilking Member

      Joined:
      Jun 26, 2013
      Messages:
      448
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Oh you miss something so. Enable inactivity timer (for gold and xp) in trinity advanced tab. Set it to 13-15min (the length of the rift) and it will leave the game and re create.
       
    11. Zoltana2

      Zoltana2 New Member

      Joined:
      Dec 31, 2014
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Oh wow... Thanks for this!
       
    12. randyboy

      randyboy New Member

      Joined:
      Aug 10, 2012
      Messages:
      67
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      It should not happen because you should set the inactivity setting in Trinity > Advanced. You can choose that Trinity creates a new game when/if your toon has collected no gold or experience in xx seconds. Yes, you loose the riftkey, but aleast it starts over when it encounters this problem.
       
    13. jensenbeach772

      jensenbeach772 Banned

      Joined:
      May 7, 2014
      Messages:
      414
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      the bot keeps dieing to Saxtris Rift 41 because it wont move out of the twisters
       
    14. Diak

      Diak New Member

      Joined:
      Nov 23, 2013
      Messages:
      166
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      going now, ty ty
       
    15. ScaryZerg

      ScaryZerg New Member

      Joined:
      Jun 5, 2015
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Does this work for all classes? (New to DB)
       
    16. assitoni

      assitoni New Member

      Joined:
      Aug 3, 2012
      Messages:
      182
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      wont do bounties anymore lol
       
    17. Sylver84

      Sylver84 New Member

      Joined:
      Jul 17, 2015
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      If i try to unzip the compilation file it says its damaged. Would love to try this 1
       
    18. dajinn

      dajinn New Member

      Joined:
      Mar 18, 2012
      Messages:
      51
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Why would you set the gold/exp inactivity timer to the "length of the rift" aka 13-15 minutes? Lot of wasted time. If your bot hasn't collected any exp/gold in at least 3 minutes it's probably not going to for the next 10.

      Also, anyone know how to make the profiles do Act 1 bounties instead of Act 4?
       
    19. Swatti

      Swatti Member

      Joined:
      Apr 18, 2014
      Messages:
      190
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Is there a profile to do GREATER rifts at the moment? This cant seem to do those...
       
    20. magdak

      magdak New Member

      Joined:
      Jun 22, 2014
      Messages:
      23
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      hey, me need open game (im xml - isPrivate="False") and game name no adventure, need game name great rift
      ok, im change xml numgame=1
       
      Last edited: Aug 23, 2015

    Share This Page