Demonbuddy for Season 16 released, updates.buddyauth.com !
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

Rift Bot - Yet Another Rifting Profile!

Discussion in 'Demonbuddy Profiles' started by DyingHymn, Apr 28, 2014.

  1. Reevesy

    Reevesy New Member

    Joined:
    May 2, 2014
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  2. puffinsmuggler

    puffinsmuggler New Member

    Joined:
    Apr 6, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
  3. FOSSE

    FOSSE New Member

    Joined:
    Feb 3, 2012
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    How can i make it run it on T6 and not normal ? -.-
     
  4. Chillzinho

    Chillzinho Member

    Joined:
    Apr 15, 2015
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Go to settings then click on bot and then go to game difficulty and change it to torment 6 :)
     
  5. Liberty

    Liberty Member

    Joined:
    Nov 28, 2012
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    is this profile still working?
     
  6. daffy82

    daffy82 Member

    Joined:
    Apr 29, 2014
    Messages:
    129
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    It sure does
     
  7. Zoltana2

    Zoltana2 New Member

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    The bot seems to end up on a different level than the Rift Guardians sometimes, and it just gets stuck and keeps searching that level of the map when the boss is on the previous level. Basically, it somehow misses the boss spawn and keeps going down levels as if the boss has not spawned yet. This happens once every few rifts for me. Anyone else have this problem?
     
    Last edited: May 27, 2015
  8. evilking

    evilking Member

    Joined:
    Jun 26, 2013
    Messages:
    448
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Yes for me too. I think it's a priority problem, because this happens when the bot find the exit of the current level, and the boss pop just after. So the command to leave the current level seems to have a higher priority than fighting the boss.
     
  9. Zoltana2

    Zoltana2 New Member

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    So disappointing when you go to bed with 100 rift keys and u wake up with 98 keys and ur character running around in an empty map. :(
     
  10. evilking

    evilking Member

    Joined:
    Jun 26, 2013
    Messages:
    448
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Oh you miss something so. Enable inactivity timer (for gold and xp) in trinity advanced tab. Set it to 13-15min (the length of the rift) and it will leave the game and re create.
     
  11. Zoltana2

    Zoltana2 New Member

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Oh wow... Thanks for this!
     
  12. randyboy

    randyboy New Member

    Joined:
    Aug 10, 2012
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It should not happen because you should set the inactivity setting in Trinity > Advanced. You can choose that Trinity creates a new game when/if your toon has collected no gold or experience in xx seconds. Yes, you loose the riftkey, but aleast it starts over when it encounters this problem.
     
  13. jensenbeach772

    jensenbeach772 Banned

    Joined:
    May 7, 2014
    Messages:
    414
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    the bot keeps dieing to Saxtris Rift 41 because it wont move out of the twisters
     
  14. Diak

    Diak New Member

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    166
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    going now, ty ty
     
  15. ScaryZerg

    ScaryZerg New Member

    Joined:
    Jun 5, 2015
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Does this work for all classes? (New to DB)
     
  16. assitoni

    assitoni New Member

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    wont do bounties anymore lol
     
  17. Sylver84

    Sylver84 New Member

    Joined:
    Jul 17, 2015
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    If i try to unzip the compilation file it says its damaged. Would love to try this 1
     
  18. dajinn

    dajinn New Member

    Joined:
    Mar 18, 2012
    Messages:
    51
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Why would you set the gold/exp inactivity timer to the "length of the rift" aka 13-15 minutes? Lot of wasted time. If your bot hasn't collected any exp/gold in at least 3 minutes it's probably not going to for the next 10.

    Also, anyone know how to make the profiles do Act 1 bounties instead of Act 4?
     
  19. Swatti

    Swatti Member

    Joined:
    Apr 18, 2014
    Messages:
    190
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Is there a profile to do GREATER rifts at the moment? This cant seem to do those...
     
  20. magdak

    magdak New Member

    Joined:
    Jun 22, 2014
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    hey, me need open game (im xml - isPrivate="False") and game name no adventure, need game name great rift
    ok, im change xml numgame=1
     
    Last edited: Aug 23, 2015

Share This Page