Season 15 and Demonbuddy, working as of 21th September 2018!
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

Session with specified sid does not exist in SoutheastAsia region.

Discussion in 'Rebornbuddy Support' started by Saazbi, Oct 29, 2018.

  1. Saazbi

    Saazbi New Member

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    3
    I have a 6 months 3 session key

    and when I start 3 FF14 clients and using the booster downloaded from this forum I am able to start the 3rd FF14 client. I then attach rebornbuddy to it, one, two or all three will stop working and close

    It will give the "Session with specified sid does not exist in SoutheastAsia region." on rebornbuddy (below the key, just like when when the bot isnt updated)

    It will do this either when one or two rebornbuddy is working and the third just pops a "Session with specified sid does not exist in SoutheastAsia region." after it loads up, even without clicking the start button

    This also occurs even when I use another region for all rebornbuddy login.

    I was using rebornbuddy for 2 days without restarting and all of a sudden without anything done to FF14 or rebornbuddy (opening or closing) it just popped the error.
     

    Attached Files:

    ems50 likes this.
  2. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    128,315
    Likes Received:
    519
    Trophy Points:
    113
    still got issues?

    are you sharing your key?
     
  3. Saazbi

    Saazbi New Member

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    3
    I have 3 sessions, I am the only user, and I check authbuddy to see how many sessions are in use (in all region just to make sure) whenever RB crashes but I dont get the max session warning at all just "Session with specified sid does not exist in SoutheastAsia region"

    At the moment 2 sessions are working, but the 3rd is still crashing
     

    Attached Files:

  4. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    128,315
    Likes Received:
    519
    Trophy Points:
    113
    where are you from?
     
  5. Saazbi

    Saazbi New Member

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    3
    Australia
     
  6. ems50

    ems50 New Member

    Joined:
    Aug 8, 2017
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    im also get same error
     
  7. peerpressure21

    peerpressure21 New Member

    Joined:
    Aug 28, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    New Zealand here, also having the same issue
     
  8. Saazbi

    Saazbi New Member

    Joined:
    Jul 2, 2014
    Messages:
    18
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    3
    I stopped using Best Latency and used North America, that seem to work, hopefully it will stay that way or til Southeast Asia gets fixed
     
  9. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    128,315
    Likes Received:
    519
    Trophy Points:
    113
    yes,plz a different region while this gets investigated
     

Share This Page