• Visit Rebornbuddy
  • Shard of Entsteig Plate [Tomekeeper,Fecklar and Hawthorne] by Dzi

    Discussion in 'Archives' started by Dzi, May 28, 2014.

    1. Dzi

      Dzi Community Developer

      Joined:
      May 27, 2014
      Messages:
      44
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Shard of Entsteig Plate [Tomekeeper,Fecklar and Hawthorne] by Dzi​

      What profile do?
      1. Check if you have bounty with Tomekeeper,Fecklar or Hawthorne.[If you don't have bounty then reset game].
      2. Enter The Archives of Zoltun Kulle or The Festering Woods.
      3. Complete the Bounty.
      4. Teleport to Town.
      5. Reset game.
      To do:
      • Optimize code.[done]
      • Zerg version[without killing trash and elite mobs].[done]
      Bugs:
      • Gold/EXP statistic bug

      Good Luck.
      P.s. Sorry for my bad english
       

      Attached Files:

      Last edited: May 28, 2014
    2. shadowfuri

      shadowfuri Member

      Joined:
      Apr 30, 2014
      Messages:
      70
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Testing this now, will let you know how it goes!
       
    3. xsauzyx

      xsauzyx New Member

      Joined:
      May 24, 2014
      Messages:
      22
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Seems to be working great so far, i've gotten 2 in 10 minutes :p
       
    4. Informer

      Informer New Member

      Joined:
      Nov 24, 2012
      Messages:
      100
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      great profile works like a charm
       
    5. grfip

      grfip Member

      Joined:
      May 23, 2013
      Messages:
      38
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Works fine.

      Ty.
       
    6. boondock101

      boondock101 New Member

      Joined:
      May 24, 2014
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi, Is this error normal? (Sorry dont know how to put in a box like other people)

      System.Exception: Injection resulted in a process exception with error code 0xc0000005
      at GreyMagic.Executor.WaitForInjection(Int32 timeout)
      at GreyMagic.Executor.Execute(Int32 timeout)
      at GreyMagic.Executor.Execute()
      at ..(Executor , String )
      at Zeta.Game.Internals.SNO.TagMap.GetTagMapEntryAsInteger(Int32 key)
      at Zeta.Game.Internals.SNO.SNORecordActor.get_GizmoType()
      at Zeta.Bot.Navigation.MainGridProvider.(DiaObject )
      at System.Linq.Enumerable.WhereEnumerableIterator`1.MoveNext()
      at Zeta.Bot.Navigation.MainGridProvider.(BitArray )
      at Zeta.Bot.Navigation.MainGridProvider.Update()
      at Trinity.Trinity.GameEvents_OnGameChanged(Object sender, EventArgs e) in c:\Users\Boon-Asus\Documents\Demonbuddy\Plugins\Trinity\Helpers\GameEvents.cs:line 114
      at Zeta.Bot.GameEvents.[](EventHandler`1 , Object ,  )

      Also, im leaving the game 10-12 in a row is this normal? or related to the error, I dont want to get banned :S
       
    7. Dzi

      Dzi Community Developer

      Joined:
      May 27, 2014
      Messages:
      44
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      it's normal.
       
    8. hsjyes

      hsjyes Member

      Joined:
      May 13, 2014
      Messages:
      398
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Works well, got around playing with it tonight, 7 shards in about 1.5 hours.
       
    9. playa

      playa New Member

      Joined:
      Jun 1, 2014
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      EDIT New question:

      How come when it finds the elite, it will stand walk around and then try to TP? It will only fight a few seconds after TP interrupted. Been dying running T5 zerg since my char just stands there
       
      Last edited: Jun 1, 2014
    10. BaliOne

      BaliOne Member

      Joined:
      Jun 8, 2012
      Messages:
      256
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Hi Dzi
      it work fine one 1st try and then
      I get diablo3 not responding after the second check for the quests.
      what am I doing wrong?
      thanks
       
    11. snowrain

      snowrain New Member

      Joined:
      May 8, 2014
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Please help. The bot let hero enter the game, then almost immediately quit the game.
       
    12. Logan34

      Logan34 New Member

      Joined:
      May 27, 2014
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hi,

      Same problem :/ it enter then leaves game almost immediately
       
    13. snowrain

      snowrain New Member

      Joined:
      May 8, 2014
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I figured it out - if the bot can't find the elite with the material, bot will quit the game. I tried both versions. I have more luck with the regular version, not the zerg version.
       
    14. rayofsi

      rayofsi New Member

      Joined:
      Apr 23, 2014
      Messages:
      149
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      works, thanks!
      wished someone could make a script that could do the other events like matriach bones etc as well.
       
    15. joka666

      joka666 Member

      Joined:
      Apr 12, 2014
      Messages:
      359
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      gotta say this profile is pretty flawless, awesome work!
       
    16. rayofsi

      rayofsi New Member

      Joined:
      Apr 23, 2014
      Messages:
      149
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      ran zerg, noticed that it killed fecklar, then ported to town and left without looting. is my loot radius too low? my pets killed it.
       

    Share This Page