• Visit Rebornbuddy
  • Siege Camp Chest Runner v3.0

    Discussion in 'Demonbuddy Profiles' started by Bishop007, Jun 17, 2014.

    1. elaendyl

      elaendyl New Member

      Joined:
      Mar 8, 2014
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      7hours and got 44 legs today.
       
    2. sparks

      sparks Active Member

      Joined:
      Apr 23, 2010
      Messages:
      1,174
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      38
      my dh keeps running to each chest opening it, running away about 10 yrds then then returning to the chest. I set wait delay on open to max but it doesn't help.
       
    3. xxxmalicexxx

      xxxmalicexxx Member

      Joined:
      Aug 7, 2013
      Messages:
      800
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      18
      as of 2.1 seems that the profile is missing the 2 chests at the end of run some times, not all the times but some times, any one have any ideas why
       
    4. FoyP90

      FoyP90 New Member

      Joined:
      May 12, 2014
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      After patch 2.1 my bot is no longer capable of interacting with the stash. It will TP to town and either do nothing and/or run to the top left corner of the town and not know what to do. Any suggestions on how to fix this?
       
    5. xxxmalicexxx

      xxxmalicexxx Member

      Joined:
      Aug 7, 2013
      Messages:
      800
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      18
      stashes fine for me without changing anything thats kind of weird i did a fresh install when 2.1 came out and works fine
       
    6. FoyP90

      FoyP90 New Member

      Joined:
      May 12, 2014
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Strange, because yeah, I can't figure out for the life of me why it's overshooting the stash now. My other profiles work just fine, but for some reason with this one now my chars freeze up when they TP to town. I've done a clean install and everything. The profile is unusable for me right now.
       
    7. Alcain

      Alcain New Member

      Joined:
      Jul 15, 2014
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Does anyone else's bot pause for a second when he zones into the siege camp and pause before opening each chest? Anyway to fix this? Before 2.1 it would start and open right away.
       
    8. FoyP90

      FoyP90 New Member

      Joined:
      May 12, 2014
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Figured out the problem with mine. Was running Trinity 2.0.0 thinking it was the latest version. Update to 2.0.1 fixed it. Town run + stashing works fine again.
       
    9. cvsbinu

      cvsbinu New Member

      Joined:
      Apr 19, 2014
      Messages:
      13
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i started seasonal char.. did some one did it? or recomended other profile?
      seems pain in the a$$ to run act 1-5 now so i can unlock the chest quest
       
    10. beastly1

      beastly1 New Member

      Joined:
      Aug 28, 2014
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Yeah same thing happening to me, pauses for a few seconds before opening a chest each time. Did a fresh install, trinity 2.0.1 and everything.
       
    11. xxxmalicexxx

      xxxmalicexxx Member

      Joined:
      Aug 7, 2013
      Messages:
      800
      Likes Received:
      7
      Trophy Points:
      18
      the 1-2 sec stall before it opens the chest has always been there, has to do with all versions after trinity 1.98 but it is a still and working profile u can get 50-55 games per hour with it
       
    12. Pinkiepie

      Pinkiepie New Member

      Joined:
      Jul 9, 2014
      Messages:
      34
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Does this profile pick up the Lamar's gift?
       
    13. Harfle

      Harfle New Member

      Joined:
      Jun 6, 2014
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I can't seem to get this to work for seasons. any idea how to fix it seems to be loading up the wrong quest.
       
    14. BuddyHunter

      BuddyHunter New Member

      Joined:
      Apr 22, 2014
      Messages:
      90
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      What I wanted to see

      Originally wasn't gonna bot for seasons, but fuck it, need M6 on my DH LOL
       
    15. howmakewood

      howmakewood New Member

      Joined:
      Nov 15, 2012
      Messages:
      164
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      This is not profile but plugin(trinity) related.
       
    16. iceclock

      iceclock New Member

      Joined:
      Aug 2, 2014
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      is there a fix for when the bot gets stuck in town?

      he keeps going around stash lol
       
    17. brave777

      brave777 New Member

      Joined:
      Oct 14, 2013
      Messages:
      123
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      with the new rizz bundle its missing all legendarys/ any tips to fix it?
       
    18. munkafan

      munkafan Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      152
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Is anyone having trouble with the gph with DH?
      I am only managing about 32gph with all settings made on my DH.
       
    19. Syn-Ack

      Syn-Ack Member

      Joined:
      Jun 15, 2012
      Messages:
      849
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Its possible its your computer. I have a 10 year old laptop that can run D3 loading games faster in/out then a brand new desktop computer on a SSD. Did some testing using ghom and chests a few months back, laptop was able to hit over 65GPH on t6 ghom but when I copied the same folder/settings to the desktop PC it was managing just below 55gph. More ram/good video card, processor all helps. SSD too. As far as legendary not being picked up, update to the latest trinity. the one u have is broken when htey tried to fix it to pick up ramlandi's gift it didn't pick up any legendaries. Now it works, I am currently botting my seasons char up to this malth spot now so I can get some chest runs going after doing Ghom all day on T2 I need better gear quicker.
       
    20. Syn-Ack

      Syn-Ack Member

      Joined:
      Jun 15, 2012
      Messages:
      849
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      I just started it up now also, seeing the 3-4 second delay before opening chest as well. Nothing in the trinity options fixes it. Never had this issue pre 2.1

      edit - ah pre 2.1 i WAS using 1.9.8 trinity. But with the updates to items like ramlandi's gift I guess I can't just copy it over otherwise it would either bug out or miss new items that drop huh?
       
      Last edited: Sep 4, 2014

    Share This Page