• Visit Rebornbuddy
  • stuck at rakki??? all my 7 bots!!

    Discussion in 'Demonbuddy Forum' started by Zikii, Dec 30, 2012.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. Zikii

      Zikii New Member

      Joined:
      Feb 8, 2011
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      just this afternoon, all my 7 bots stucked at the bridge from rakki to fos.

      they just standing there and do nothing at all until the gold inactivity timer restart the game and then stuck at same point.

      there is nothing on the way, just standing at the open ground and doing nothing.

      before this afternoon, everything goes prefect and I didn't do any pulgin or DB update.

      anybody has the same issue?

      I tried to search this and somebody said there might be some problem with the DB nav server.

      please help!
       
    2. Zikii

      Zikii New Member

      Joined:
      Feb 8, 2011
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      after that i tried to use different trinity or download the DB again and delete the setting and CompiledAssemblies folder and they all doesn't help.

      everything runs well just stuck at the same point at rakki and didn't cross that bridge to fos.
       
    3. Zikii

      Zikii New Member

      Joined:
      Feb 8, 2011
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      and now I tried a different profile it still stucked at the bridge from rakki to fos
       
    4. avispas35

      avispas35 New Member

      Joined:
      Nov 27, 2012
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i have the same issue stuck at rakkis finish
       
    5. jaimay

      jaimay Member

      Joined:
      Jul 15, 2012
      Messages:
      73
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
    6. Zikii

      Zikii New Member

      Joined:
      Feb 8, 2011
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      it looks like a general problem, hopefuly the group can fix that soon.

      it might be some issue with the DB nav server.
       
    7. jaimay

      jaimay Member

      Joined:
      Jul 15, 2012
      Messages:
      73
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Last edited: Dec 30, 2012
    8. Zikii

      Zikii New Member

      Joined:
      Feb 8, 2011
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      simply for your Act3 Speedrun, you can just cut off the raki and fos,

      it is like the last line of Archon_1_Sky, you can change the <Continue profile="Archon_7_Rakki.xml"/> to <Continue profile="Archon_16_AC.xml"/>

      and then delete the rakki and fosfiles.

      it will run well.
       
    9. jaimay

      jaimay Member

      Joined:
      Jul 15, 2012
      Messages:
      73
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Right, ofcourse *facepalm*

      Thanks!
       
    10. Zikii

      Zikii New Member

      Joined:
      Feb 8, 2011
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      the problem still exist, plz fix!!!:eek:
       
    11. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,913
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      for those with problems,use support issues section plz


      closed
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page