• Visit Rebornbuddy
  • [PAID] Superbad (Premium Edition)

    Discussion in 'Druid' started by handnavi, Aug 29, 2014.

    1. gforster05

      gforster05 New Member

      Joined:
      Oct 14, 2012
      Messages:
      26
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Got a new customer out of me!!! You deserve the money for how much you spend on this routine!!! Keep up the great work! 14/14H because of you.
       
    2. handnavi

      handnavi Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,489
      Likes Received:
      59
      Trophy Points:
      48
      Thanks for the purchase.
      Are you okay now? ;-)
       
    3. handnavi

      handnavi Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,489
      Likes Received:
      59
      Trophy Points:
      48
      Hey Winio,

      you can now disable combat when mounted or @ flight form in the GUI. Thanks for your suggestion!
      I have allready tried some first steps with DBM... but i didnt like the way it worked.
      I might look at it again at the weekend.
       
    4. handnavi

      handnavi Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,489
      Likes Received:
      59
      Trophy Points:
      48
      Yiiihaaa! :)
      I am still struggling on 14/14 LFR... never went to heroic in this xpac. Maybe this will change in WoD.
      Have fun with Superbad!
       
    5. reeL

      reeL New Member Legendary

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      47
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      That would be a great idea.
      Please try with a Hotkey.
       
      Last edited: Sep 3, 2014
    6. Bad_Tux

      Bad_Tux New Member

      Joined:
      May 7, 2013
      Messages:
      155
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Casting: Healing Touch > Vermin's Bite >Prowl > Savage Roar because using the POT would break your stealth.

      Tux
       
    7. WalterMelon

      WalterMelon New Member

      Joined:
      Sep 6, 2014
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Is this routine good for Guardian druids? Does it implement proper tank switching? How good is it for the shaman bosses where we were supposed to switch between two bosses? How about wanting to make me move to awkward positions, eg. when I'm tanking Rook? Or being so stubborn about wanting to interrupt Sun?
       
    8. Paranoid

      Paranoid New Member

      Joined:
      Aug 9, 2013
      Messages:
      82
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Got some extra cash from work cause worked over and thought I might support you cause of your good work!
      This forum needs good routine developers.

      Gl in WoD!
       
    9. siri

      siri New Member

      Joined:
      Aug 28, 2011
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      So nun hab ich auch die Premiumversion. Hab ich mir da deutschen Support eingekauft? Mein Englisch ist so schlimm.
      Mach weiter so navi, großartige Routine und das seit der Veröffentlichung ;-)

      Grüße Siri
       
    10. Pasterke

      Pasterke Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Dec 12, 2011
      Messages:
      1,228
      Likes Received:
      47
      Trophy Points:
      48
      To switch you have an addon called DBM. You need to know the basic tactics for the bosses when you want to tank. It's not the purpose of the routine to make specific boss encounters. As Guardian, you will never let the CR do the taunting, it's up to you to decide when to taunt, because waisting a not needed taunt, can wipe the raid.

      We see enough tanks nowadays that put tank gear on and think they are tank.

      Learn tactics and then go for tank.
       
    11. handnavi

      handnavi Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,489
      Likes Received:
      59
      Trophy Points:
      48
      Hey,

      tank switching is implemented, but i would not use it. Really.
      It works for LFR and maybe normal - but i would never let it do taunting in HC.
      Some shit might happen that you have to taunt later | or even earlier... And the CR wont handle that.

      Regarding movement:
      If you use Dungeonbuddy: Dungeonbuddy will controll ALL movement. If it moves your character in a stupid way: blame Dungeonbuddy. :)
      If you are use Tyrael || Raidbot || CombatBot: You have to control the movement.
       
    12. handnavi

      handnavi Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,489
      Likes Received:
      59
      Trophy Points:
      48
      Thanks alot! :)
       
    13. handnavi

      handnavi Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,489
      Likes Received:
      59
      Trophy Points:
      48
      Hi Siri,

      i will answer via PM, cause German is not allowed here. :)
       
    14. mnime

      mnime New Member

      Joined:
      Dec 25, 2013
      Messages:
      71
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      think this is the best for Guardian/Feral druids. just some questions and feedbacks :
      The question is, I don't completely get the purpose of "Use Burst Key" and "Use AoE Mode Key" options, does it mean that if you check these options the bot will automatically use Burst Mode or AoE Mode at some points? and if you turn these off, only you can decide when the bot do the Burst or AoE by pressing the hotkey?
      And the feedback, I think it's really great if you put a hotkey for turning on/off the "Use Targeting" option. Because sometimes you need to target yourself and you don't want the bot to do it for you, and sometimes when it's harder to decide who to target, let the bot decide for you. And those moments can be so close that you don't have time to alt tab and change the config. Like when you decide to tank 2 adds far away from eachother but the bot keeps targeting the one that is not in range (happened to me, maybe because the target had {skull} on him)
       
    15. siri

      siri New Member

      Joined:
      Aug 28, 2011
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Vise versa. If you check this Buttons superbad will not use Burst or Aoe automatically. You have to use it manually at your choice.

      Good Idea.
       
    16. DobermannK9

      DobermannK9 New Member

      Joined:
      Sep 12, 2012
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hi, first of all thanks for the great CC!

      Was just wondering why it often wastes a predatory swiftness proc, I've had to manually cast Healing Touch a lot of the time because it just doesn't use them sometimes. I believe it's best to use them when you are >= 4 combo points OR if the predatory swiftness buff has less than 2 seconds left.
       
    17. handnavi

      handnavi Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,489
      Likes Received:
      59
      Trophy Points:
      48
      Without a log i cannot help you. I guess you dont use Soft- or Hardlock and the routine cannot recognize the buff properly. But without a log i am not sure.
       
    18. handnavi

      handnavi Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,489
      Likes Received:
      59
      Trophy Points:
      48
      Good idea! :)
       
    19. stigge80

      stigge80 Member

      Joined:
      Nov 2, 2012
      Messages:
      115
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Hi again..

      have run in to a problem with Superbad =) i need to be able to turn the use of all CD`s off.. for manual use.
      At boss Siegecrafter blackfuse HC.. i need to be able to use them on the stacks to be able to survive all 7 stacks.
      And having the bot using them Before is ensuring me a Death my Guild dont like =)
      And yes, i can Always turn the HN off and play manually.. but i dont want to =D

      Is this feture possible ? =) plz
       
    20. handnavi

      handnavi Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,489
      Likes Received:
      59
      Trophy Points:
      48
      Just set the values of the cooldowns to 0. :)

      You can setup on what health % cooldowns should be used.
       

    Share This Page