• Visit Rebornbuddy
  • SYNERGY - best profile for combinations

    Discussion in 'Demonbuddy Profiles' started by Kevin Spacey, Apr 28, 2014.

    1. iiBreakDreams

      iiBreakDreams New Member

      Joined:
      May 15, 2014
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      So what do I do after running this Profile? Run Ghom? If so how do i do that? Sorry I'm new to all this ahahah :)

      Edit: My Player does not even click on them, He just stands there for about 10 sec and then runs back?
       
      Last edited: May 19, 2014
    2. aste21

      aste21 New Member

      Joined:
      Apr 2, 2014
      Messages:
      110
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      After u done, go do anything which gives u exp.

      Also run trinity 1.9.5, works fine.
       
    3. iiBreakDreams

      iiBreakDreams New Member

      Joined:
      May 15, 2014
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      So run ghom for how ever long i Like? Btw thanks for Helping me out. :)
       
    4. aste21

      aste21 New Member

      Joined:
      Apr 2, 2014
      Messages:
      110
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Maybe run till the pool is almost up. since i dont use YAR. I usually check my comp every 4 - 6 hours with teamviewer via my iphone and set it manually.

      im currently at 1.7b exp, will maybe take me 4 - 5 hours to burn them out completely at ghom t6 at 52 - 55 game per hour. u will prolly need to do more often if u are lower paragon as them burn out fast. i would suggest u setting up YAR.
       
      Last edited: May 19, 2014
    5. gopensgo

      gopensgo New Member

      Joined:
      Mar 21, 2010
      Messages:
      109
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hey ive tried this profile with Trinity 1.9.7 and 1.9.5 with versions 0.6 and 0.3 and the bot seems to get lost and then the stuck counter starts going just randomly
       
    6. aste21

      aste21 New Member

      Joined:
      Apr 2, 2014
      Messages:
      110
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      im moving at 55 movement speed all the time, set inactivity timer to 80 - 100 sec then just leave it for 1 hour or more. usually i get stuck in defiled crypt.
       
    7. sponkey22

      sponkey22 New Member

      Joined:
      May 15, 2014
      Messages:
      75
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I also usually get stuck in the defiled crypts. Great otherwise!
       
    8. SirEd

      SirEd New Member

      Joined:
      May 7, 2014
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Does it matter what level of difficulty it has to be in? I sometimes get stuck by the stronger elites and die and have to start over again.
       
    9. Kevin Spacey

      Kevin Spacey Community Developer

      Joined:
      Aug 31, 2013
      Messages:
      2,830
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      38
      it must run only on Normal difficulty

      if you use plugin from the first post
      or setuo difficulty level in R-YAR
       
    10. SirEd

      SirEd New Member

      Joined:
      May 7, 2014
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      alright cool, thanks for the quick reply
       
    11. MrError

      MrError New Member

      Joined:
      May 21, 2014
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Does anyone know why my character does not click on the pools. He just walks by them.
       
    12. phoretis

      phoretis Member

      Joined:
      Oct 16, 2013
      Messages:
      34
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      the bot always stuck in Caldeum i use the last trinity and questtols
       
    13. newb420

      newb420 New Member

      Joined:
      Oct 30, 2012
      Messages:
      367
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      this profile needs to be updated has alot of flaws with getting stuck
       
    14. gopensgo

      gopensgo New Member

      Joined:
      Mar 21, 2010
      Messages:
      109
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      yes it does
       
    15. kingChen

      kingChen New Member

      Joined:
      Apr 28, 2014
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi everyone! i am a newbie for DB. I wanted to use Synergy for my Ghom run but i am not familiar with the set up of DB. Can anyone advise me?
       
    16. blablub

      blablub New Member

      Joined:
      Dec 1, 2012
      Messages:
      810
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      on waypoint 20 he tryed to attack the destrutibles next to the teleportpad (or whatever it is called ^^)
       
    17. Kevin Spacey

      Kevin Spacey Community Developer

      Joined:
      Aug 31, 2013
      Messages:
      2,830
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      38
      turn off destructibles in trinity mby?
       
    18. blablub

      blablub New Member

      Joined:
      Dec 1, 2012
      Messages:
      810
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      class: dh, attack range -> 1
      skip unless stuck

      he is just standing there and hitting the air.


      set it to force ignore now, i will report back when i know if it helps

      edit:

      skip unless stuck -> force ignore fixed it

      but maybe you can blacklist them not sure if its a good idear to have them force ignored even if you shoudn´t get stuck on ghom / kulle or in the synergy profiles.
       
      Last edited: May 29, 2014
    19. aste21

      aste21 New Member

      Joined:
      Apr 2, 2014
      Messages:
      110
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      read a few back page, kevin has advise to use the older trinity. 1.9.5
       
    20. user123

      user123 New Member

      Joined:
      Jun 11, 2012
      Messages:
      97
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Is there a problem with Vaulting? I have Vault anytime selected in Trinity and it isn't using it.
       

    Share This Page