• Visit Rebornbuddy
  • [Test] Honorbuddy 2.0.0.4910

    Discussion in 'Archives' started by Nesox, Jun 13, 2011.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. redbullobx

      redbullobx New Member

      Joined:
      Oct 20, 2010
      Messages:
      51
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      pardon the dumb question, but is prof buddy included in this release?? for some reason i am getting a compiler error and it will not load. Thanks!!


      EDIT: This is what the log says when i load...


      Logging in...
      Buddy Sessions: 0/0
      -----
      Shared Sessions: 1/3
      Attached to WoW with ID 5584
      Honorbuddy v2.0.0.4910 started!
      Character is a level 77 Goblin DeathKnight
      Current zone is Dalaran
      New bot added!: ArchaeologyBuddy
      [Instancebuddy v3.0.1.315]:----------------------------------------------------------------------
      [Instancebuddy v3.0.1.315]:Currently supported tanking dungeons :
      [Instancebuddy v3.0.1.315]:(This list will update itself automatically)
      [Instancebuddy v3.0.1.315]:
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 15 - 21) Deadmines
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 15 - 21) Ragefire Chasm
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 16 - 26) Shadowfang Keep
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 20 - 30) The Stockade
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 26 - 36) Scarlet Monastery - Graveyard
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 29 - 39) Scarlet Monastery - Library
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 32 - 42) Scarlet Monastery - Armory
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 35 - 45) Scarlet Monastery - Cathedral
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 38 - 48) Scholomance
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 42 - 52) Stratholme - Main Gate
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 46 - 56) Stratholme - Service Entrance
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 57 - 67) Hellfire Ramparts
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 59 - 68) The Blood Furnace
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 62 - 71) Mana Tombs
      [Instancebuddy v3.0.1.315]: (Level 65 - 73) Sethekk Halls
      [Instancebuddy v3.0.1.315]:----------------------------------------------------------------------
      New bot added!: Instancebuddy
      New bot added!: Gatherbuddy2
      New bot added!: Grind Bot
      New bot added!: Questing
      New bot added!: PvP
      New bot added!: BG Bot [Beta]
      New bot added!: Mixed Mode
      New bot added!: PartyBot
      An error occured while loading ArchaeologyBuddy
      An error occured while loading Gatherbuddy2
      An error occured while loading Instancebuddy
      New bot added!: Combat/Heal Bot [1.0.0]
      New bot added!: DoNothing
      EnabledPlugins:
      LastUsedPath: C:\Documents and Settings\shamr0ck79\Desktop\blah\LK 68-80\[H] LK 68-80 [Kick].xml
      Please wait a few seconds while Honorbuddy initializes.
      [FlyMode] Loaded version 0.0.1
      [LetMeFly] Loaded version 3.5.1
      Plugin from C:\Documents and Settings\shamr0ck79\Desktop\HB1\Plugins\ProfessionBuddy could not be compiled! Compiler errors:
      File: FlyToAction.cs Line: 61 Error: The type 'Styx.Logic.Pathing.Flightor' exists in both 'c:\Documents and Settings\shamr0ck79\Desktop\HB1\Honorbuddy.exe' and 'c:\Documents and Settings\shamr0ck79\Desktop\HB1\Bots\ArchaeologyBuddy\ArchaeologyBuddy.dll'

      [ProfileUpdater] v1.1.0 By KillaKaZ Loaded.
      [FlyMode] Loaded version 0.0.1
      [LetMeFly] Loaded version 3.5.1
      Building spell book
      Spell book built
      Could not compile CC from C:\Documents and Settings\shamr0ck79\Desktop\HB1\CustomClasses\Default Shaman!
      File: Shaman.cs Line: 350 Error: 'Styx.Helpers.StyxSettings' does not contain a definition for 'EnabledPlugins' and no extension method 'EnabledPlugins' accepting a first argument of type 'Styx.Helpers.StyxSettings' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)
      File: Shaman.cs Line: 353 Error: 'Styx.Helpers.StyxSettings' does not contain a definition for 'EnabledPlugins' and no extension method 'EnabledPlugins' accepting a first argument of type 'Styx.Helpers.StyxSettings' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

      Could not compile CC from C:\Documents and Settings\shamr0ck79\Desktop\HB1\CustomClasses\Singular!
      File: Hunter.BasicRotation.cs Line: 29 Error: Type 'Singular.SingularRoutine' already defines a member called 'CreateBeastMasterCombat' with the same parameter types
      File: Survival.cs Line: 26 Error: Type 'Singular.SingularRoutine' already defines a member called 'CreateSurvivalCombat' with the same parameter types

      Disabling flight checks. - Paid Plugins or Lifetime User Detected
      Initialization complete.
      Chose SimpleDK CC by Fedehat version 0.9.9.7 as your combat class!
      [SimpleDK]: SimpleDK has been loaded.
       
      Last edited: Jun 15, 2011
    2. Nesox

      Nesox Moderator Staff Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      1,563
      Likes Received:
      48
      Trophy Points:
      48
      Do a clean install
       
    3. Possien

      Possien Member

      Joined:
      Feb 24, 2010
      Messages:
      173
      Likes Received:
      17
      Trophy Points:
      18
      ;)

      would be cool if hb included a mini svn client to update singular ( atm its using like revision 230 something )

      profession-buddy still isn't changing profiled depending on skill level ( not at home dont have log )
       
    4. seafunk

      seafunk New Member

      Joined:
      Feb 23, 2011
      Messages:
      273
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      So I finally got around to using this new version, since the old one seemed to be getting a few problems. All I can say is WTF is wrong with you guys?!?!?!?! WHY??? Haven't you ever heard the sentence "Don't ever change a running system!"?

      Seriously, this is the most useless crap I've ever seen. There is no reason for this ridiculous attempt at pimping a perfectly fine tool. I haven't tested it extensively yet and I'm not going to, but I assume this also uses more resources.

      Big thumbs down for this!!!
       
    5. chinajade

      chinajade Well-Known Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 20, 2010
      Messages:
      17,546
      Likes Received:
      172
      Trophy Points:
      63
      This is a test release, and clearly marked as such.

      If you don't want to help refine it, then stay on the stable release. Useless comments with no specific feedback are not helpful.


      chinajade
       
    6. daorigin

      daorigin New Member

      Joined:
      Feb 12, 2011
      Messages:
      267
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      finally around to testing this .. hope kick and you devs are ready for my logs incoming :p
       
    7. seafunk

      seafunk New Member

      Joined:
      Feb 23, 2011
      Messages:
      273
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      Ok here comes my specific feedback. Why change a gui that people have gotten used to over a long time? I personally am pretty pissed specifically cause I'll have to rewrite my hb relogging routines and generally cause I can't seem to understand why people do these things. Why why why change something's that is perfectly fine? It does look a tad better now, but who the f**k cares?! Are you hoping to improve sales? Did you get a lot of complaints about an antiquated ui? I'm just totally letdown by this move. Aside from that, despite your considering my comment unhelpful, I did give a clear opinion, didn't I? Obviously you're so convinced about the grandness of the changes you're bringing upon this lovely bot, that you don't wanna hear someone being upset with that, eh? Why was this necessary, please in god's name tell me one good reason! It sucked when ms did it to office and it sucks here as well. Devs should imho focus on increasing functionality of ryftomate (mailboxes, blackspots, stuck routines specifically) or honorbuddy (nothing's really missing aside from easier continent switching and slightly better stuck handling) instead of doing completely useless revamping that brings back problems of beta versions.

      Here's some more specific feedback for you: Two clicks to access bot config, two clicks to access plugins? What the hell?! WHY ffs, why?! What's wrong with tabs? Sorry if I sound disrespectful throughout this whole ordeal, but I just can't manage to tell you guys how disappointed I am any other way. It's not your skills I'm attacking, just to make that very clear, I love(d) hb.
       
      Last edited: Jun 15, 2011
    8. chinajade

      chinajade Well-Known Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 20, 2010
      Messages:
      17,546
      Likes Received:
      172
      Trophy Points:
      63
      Two things...
      • This seems to be the only take-away from your post.
        I completely agree with you that that the menu organization is awkward at the moment.

      • I am not a Bossland GmbH employee--I'm just a normal user like you, and have purchased every one of the Buddy products I own.
        The change affects me a lot more than most. In addition to the meager contributions to the product I make, I've got large sections of the Wiki to rewrite (with screenshots and all) because of these changes. But am waiting for a couple of months for things to shake out before starting on that.

      Despite the work implied by the changes, I believe the product is moving in a good direction and will continue to get better. It will have mis-steps, and hiccups to correct, but I believe the HBdev team is trying to do the right (long-term) thing for the Community and the product. It will cause some minor short-term inconvenience, sure, but nothing that is insufferable.


      cheers,
      chinajade
       
    9. projektt

      projektt Active Member

      Joined:
      Sep 21, 2010
      Messages:
      1,424
      Likes Received:
      8
      Trophy Points:
      38
      Your comment is not helpful. You're going to be one of those old people who are grumpy all the time. You got mad cuz MS changed office? Are you kidding me? MS office is a million times better with the new design and so is this bot. You're the 1% who doesn't like it so if this is your only complaint then you have issues
       
    10. bytepoet

      bytepoet New Member

      Joined:
      Jun 20, 2010
      Messages:
      103
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      0
      very nice....but im not a fan of the 6hour tree-hump that my bot does with ArchaeologyBuddy in STV. When i return to my PC...without fail, im gettin my freak on with an ancient Maple Oak.

      Anyone else?
       
    11. xastance

      xastance New Member

      Joined:
      Jul 28, 2010
      Messages:
      14
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      hay guys just wondering if anyone else is having a problem logging on ? (crashes every time i get to the verification screen) also love the new look the wait has so been worth it just form the little i have seen (just wish i could give it a go hay but happy to wait :) till all the bugs r fixed) good job



      lol just after i posted this i got it to work hahaha a'nt that the way :)
       
      Last edited: Jun 16, 2011
    12. jacobhwrd

      jacobhwrd New Member

      Joined:
      May 6, 2010
      Messages:
      283
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      This is a LOOOOONNNNNNNNGGGG going problem. It has been brought up in the AB thread a lot and from what i have read there really seems to be no concern with fixing it. All you can do is push go and hope for the best. I am able to get in 1 night of tree free runs in about 10-12 nights of trying. I have quit doing EK because i have just become SOOOO disgusted with the lack of attention to that when everyone has complained about it.
       
    13. jacobhwrd

      jacobhwrd New Member

      Joined:
      May 6, 2010
      Messages:
      283
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      In BG Bot it will very often not leave the starting area.
       

      Attached Files:

    14. qdesu

      qdesu New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Using GB2 in Vashj'ir the bot doesn't clear target after the target is killed. He mounts up, moves away and then goes back in a constant loop. If I clear the target, the bot goes on his merry way.

      Thanks.
       

      Attached Files:

    15. seafunk

      seafunk New Member

      Joined:
      Feb 23, 2011
      Messages:
      273
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      Okay my blood pressure has almost recovered from this morning's shock, thanks for taking my (specific) criticism seriously despite my tone (which was probably inappropriate, but like I said, only way I know how to express my anger) even if it's just as a user and not as part of the core developement team.

      So far I've supported every single developement we've seen in this bot and usually this boiled down to increased functionality. But in this case, I just can't seem to see the bright side. There's a lot of pimping going on and judging by the design alone it's a big step forward. A totally unneeded big step forward though imho. I know in the long term I'm probably not even gonna remember, all addons will have been replaced (until then I know how to help myself), my relogger will have been rewritten within the day, all will be fine. Still - I don't see the point of changing a good thing like this, just like I don't see the point of my brother constantly pimping his car or our university restructuring the medical degree program. I sure the hell won't be a better doctor because of it.

      @projektt Good job contributing nothing to a post that from your point of view contributed nothing. Way to go. Btw I'm the last person who's grumpy all the time, eventhough that might not be apparent judging by my post. I usually look at the bright side when changes come upon me, but in this case, I just can't see a single thing that would manage to bring a smile upon my face. There's a difference between grumpiness and realizing obvious downsides of changes and weighing them against the upsides. If the 1% of people who criticize something is the 1% that has "issues", then I'm glad to have some major issues. Are you one of those cum guzzlers that swallows everything they get served by authorities? I assume you've never written complex profiles and have never written an addon or a relogger and have in fact never written anything more complex than a note of absence for your employer, am I right? And before I forget, I'm not "mad" at microsoft for changing ms office's design because a) I never paid for it and b) I just laffed at the silliness of the change. I've just heard countless complaints over the last cpl of years about what a hard time the average office girl has with those changes after being used to the old style for so long. I don't consider it an improvement cause it's not like the old version was overly complex, it became n1 on it's field for a reason. I've never had trouble adjusting, I just consider these sorts of improvements (Verschlimmbesserungen as we Germans call them which would probably translate to deprovement or exprovement) unnecessary when there are still a lot of open issues the programmers could focus on instead.



      Back to the specific criticism...

      There's a problem with Advanced settings. While editing them and clicking on Bot settings, all changes will be overthrown unless you've saved them first. Hope this helps. Imho remove the advanced settings button or set it to checked by default. Every user is gonna need those advanced settings and without it there really aren't many settings at all.

      Suggestion: While it sure looks cleaner and therefore "seems" more noob friendly now (oh nos, more gold selling competition :D), not being able to access all settings with as few clicks as before is still a major flaw imho that should never happen when a gui gets an improvement. My suggestion would therefore be to optionally assign Hotkeys to all setting windows (like F1-F5 or whatever). You'd get around restructuring the whole thing again and would allow for even easier accessibility than before.


      on the plus side: Doesn't seem to crash anymore when I start 8 HB instances at the same time :D
       
      Last edited: Jun 16, 2011
    16. camelot10

      camelot10 Member

      Joined:
      May 3, 2011
      Messages:
      55
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      im not lifetimer, and i use honorbuddy atleast 1.5 month
      there some major problems with honorbuddy atm
      1. stucking. its realy annoying
      2. cc (im playing as balance/restro druid and i didnt found any useful cc, most of balance cc stuck in "combat" after killing mobs, whats requires to move or use something in backpack to wake up bot)
      3. pvp boting require babysitting, its not honorbuddy, its more like "sit here and watch me"
      4. noone cares about 1,2,3

      here some my personal live examples
      i buy 1 year hb only for zin'rokh. becouse pirox arch bot got banwave, i decide to try honorbuddy.
      its real pain in a@@ to farm it in EK with honorbuddy. bot get stuck in trees.
      for last 1.5 month hb always get stucked if left it afk for few hours. always.
      i wait impatiently each new release or test version, i pray to gods and devs about time when i can run AB for few hours without babysitting.

      guys. atm alot of bots at market, not so many offer fully afkable achaeology botting and bg farming.
      im monitoring forums for last few weeks and seems like there is no reasons to buy lifetime.
      honorbuddy cant offer me most major features.

      to run flawessly i must digg forum for stuck helpers and fixes.
      Digg forums or write by my own fully worked cc for botting daylies and bg.
      you guys should put litle agreement in buddyshop

      "after paying money you can be ignored.
      after paying money you propably need to lean C# if your character balance druid or arcane mage
      nobody here offers you afk botting, you probably need to keep eye on running bot"



      its just my two cents.
       
    17. theatristformallyknownasG

      theatristformallyknownasG New Member

      Joined:
      Jan 16, 2010
      Messages:
      3,043
      Likes Received:
      8
      Trophy Points:
      0
      Would be nice if mount actually did something right for a change, hasn't worked properly for such a long time. I use my headless horseman's mount, runs sometimes when it can fly, flies sometimes, mounts my drakes sometimes instead, trys to mount anything, walks most of the time. No matter what amount of button ticking, using a number for a mount, typing the mounts name does it ever run right for more than a session.

      I rather liked my idea, tickbox for a land mount you own, tickbox for an air mount you own, and use only those mounts EVER, when you can fly use the air mount, when you can't use the land mount.

      Also doesn't save settings if you simply load it up and configure everything, you must actually press start for anything to be saved, annoying.

      Apart from those few things a nice stable release for what Ii use it for.

      G
       
    18. mrcrabs

      mrcrabs Guest

      hehe same for me i leaved pirox got there all lifetime now i got 2x lifetime hb i missing some features like an working easy to handle relog addon.
      or a chat detection tool.
      I cant let run hb alone for 10min cause sometimes he stuck the quest profile stucks the bot dont get the new quest or the bot need some restarts.
      Then alot of problems with that fly route thing stucking about 30min and learnign fly routes.
      If i turn this options off it turns automaticly on weird things going on with this bot.
      Same for learn new skills and spells its just weird if i turn on use fly routes he rides from eastern plague land to undercity and learns there new spells instead to fly -.- if i turn all of it still try to learn new skills sometimes it works sometimes not.
      I using the "stable" old version atm cause the new one eats my 16gig ram in 1 day...
      Arch buddy stucks on 4-5 points on the map sometimes in kalimdor it fly on a isle and stucks there...lol
      Its rly a nice bot but very buggy for me the antistuck funtkion is lol.
      this bot is atm far away from klick and go and easy to handle it needs alot of babysit and time.
      I have about 4-8 customers a week to lvl their chars or farm or something like this i dont have the time to babysit all the time.
      I hope the bot is getting better soon :)
      and where is the setting to handle what he should sell and what not?

      And i would love if i can polymoprh that exe into winamp.exe or something like this cause i hate it when i see HONORBUDDY in my taskmanager -.-
      at least an auto updater would be very nice.
      Its funny uiui a new skin and interface *blink* *blink* but the bugs not fixxed and more are coming i dont get it?
      Is this new interface a feature we rly need? i think not!

      Leveling 1 - 85, mostly done by 1 click from 1-60, 60-70, 70-80, 80 - 85 it says on the mainpage!
      i need about 5000 klicks to 85 turn bot on/off restart profile delete quests from profile to workaround a non existing quest in there.
      load another cc cause 1 is buggy char stucks on some routes taxi problem on and on and on....
      maybe im just to stupid to run the bot 1-60 with 1 or 2-3-4-5 klicks if it so tell me i can life with that but i dont think so....
       
      Last edited by a moderator: Jun 16, 2011
    19. ethald

      ethald New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      If you dont like something you can always do it manually :). People tend to complain alot these days, yeah there are problems here and there but its better than sitting behind your computer for hours on end just to get to 85 or get the epix you always wanted.

      If you got time to complain then maybe you should post logs next time to help the devs out.
       
    20. mrcrabs

      mrcrabs Guest

      i spend 120€ to still sitting behind and babysit all the time i dont get what you want?
      i running atm 5 bots and every 10min i have a new problem with another char i sell an lvling service and got that bot cause i want quality and freedom all i got is stress and alot of time infornt of my pc.
      I can live with 3-4 bugs in the bot and some buggy usermade profiles but this atm is not an user friendly bot.
      I think there are alot of logs out there for all the problems i told we dont need a 101 one.
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page