• Visit Rebornbuddy
  • theTramper: gather

    Discussion in 'Archives' started by roboto, Aug 23, 2014.

    1. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48

      What does theTramper do?
      this plugin makes it easy to farm (almost) any zone you like. just start the plugin from the zone you like to farm and let it do the rest.

      How is this different from any custom/commercial/free Profile?
      this Plugin does not need any profiles, so you can not be detected by lcp that easy

      What are the requirements for theTramper?
      you'll have to have Gatherbuddy2 available, and a direct connection to the internet as well. there will come another version of theTramper, that will use its own botbase, but for now we're relying on gatherbuddy (main reason: to not infract german court sentence)

      How does theTramper differs from rndbdudy?
      rndbuddys concept is to provide a complete profile together with many monitoring and remote control features, aiming to supply a complete profile for one zone. theTramper is about bulk-farming, for those of you that just want to farm 24/7 and have at least some kind of safety.

      Is multi-zones zupported?
      yes! that can be either enabled or disabled in plugin settings

      What about SLA Uptime
      theTramper relies on a sophisticated server structure - while we try to make it as reliable as possible we can not guarantee that there will be no issues - we try to keep a uptime of at least 95%

      How are pathes generated
      theTramper will search for a Hotspot within a circle of the characters current position; the outer and inner radius are defined by the step distances you can set inside of your plugins settings.
      Look at this example and you'll understand.

      [​IMG]

      Any recommendations?
      I highly recommend that you run this plugin on a toon which is capable of flying; the lack of flying skills might result in non-reachable destinations. So far i tested every zone within Pandaria, working fine. Dont play with the track bars if you dont know what you're doing, predefined settings are usally fine, if you want to farm a zone with a low amount of hotspots it might be a wise idea to increase max step distance!

      Any more screenshots?
      Sure, here's a screenshot of the settings interface
      [​IMG]


      Product Links
      Gatherbuddy2 based
      GrindBot based (includes more advanced features, harvests timber)

      Help me keep my products free by buying me a beer
      Your donations help to keep my products free.
      [​IMG]
       
      Last edited: Sep 24, 2016
      ash23 likes this.
    2. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      Feedbacks


      Code:
      [16:36:26.292 N] [Gatherbuddy2]: Stopped gatherbuddy after gathering 115 nodes in 0h 39m 45s.
      [16:36:26.292 N] [Gatherbuddy2]: Geistereisenvorkommen: 45
      [16:36:26.292 N] [Gatherbuddy2]: Teepflanze: 43
      [16:36:26.292 N] [Gatherbuddy2]: Reiches Geistereisenvorkommen: 3
      [16:36:26.292 N] [Gatherbuddy2]: Regenmohn: 24

      Known Issues

      maybe strange behaviour with localized hb clients (chinese, taiwan)
      state: won't be fixed. use english client.


      FAQ​


      After a few Minutes, I get a "critical SSL Error" when using this plugin.
      make sure you are running an up to date windows installation. make sure your root certificate store is up to date


      Known Bans related to theTramper
      as of 2014-09-24: none




      Knowing the difference - product matrix
      [​IMG]



      [SIZE=+1]Thread Management Rules[/SIZE]
      The Support thread for a Buddy Store product is meant for:
      Any thing else in a Buddy Store product Support thread is considered 'off topic' and may be deleted. Examples include, but are not limited to:
      • Price discussions
      • Comparisons to other products
      • Theory crafting
      • General chit-chat
      • etc
      We ask that you please refrain from creating off-topic posts in Support threads.



       
      Last edited: Feb 22, 2015
    3. cfw34683

      cfw34683 Member

      Joined:
      Jun 7, 2014
      Messages:
      323
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      18
      will this be free or do we have to pay for another one?
       
    4. Giwin

      Giwin Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Dec 3, 2011
      Messages:
      3,431
      Likes Received:
      49
      Trophy Points:
      48
      who has a gun to your head telling you to pay?
       
    5. cfw34683

      cfw34683 Member

      Joined:
      Jun 7, 2014
      Messages:
      323
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      18
      so... first i did not ask you and second its a honest question.. dont be a dick
       
    6. Vect0r

      Vect0r New Member

      Joined:
      Dec 13, 2011
      Messages:
      50
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Will follow this, and available to test. Love your work on rdnbuddy
       
    7. floryglory

      floryglory New Member

      Joined:
      Sep 12, 2012
      Messages:
      28
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      great job robo!
       
    8. andyuem

      andyuem Member

      Joined:
      Jul 6, 2012
      Messages:
      49
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      someone he stop gathering and stands still, i dont no why
       
    9. highend

      highend Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      422
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      If we buy the current version, will we have to buy the new one (with it's own botbase) again?
       
    10. tumbum

      tumbum Active Member

      Joined:
      Mar 17, 2011
      Messages:
      3,341
      Likes Received:
      10
      Trophy Points:
      38
      possible to force a dismount if toon is in fight? sometimes my druid stay in fly form and fly left and right and still get attacked by the mob. and dont go on, or even blacklist anything. when i dismount him by hand, he will kill the mobs and go on.
       
    11. BluBot

      BluBot New Member

      Joined:
      Dec 13, 2013
      Messages:
      29
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I know you said you tested this in Pandaria. I was wondering how well this profile would work in other zones like Vanilla, Burning Crusade, or Northrend.

      I plan on playing with this profile for about 5 days. If this works well I will keep it.

      Thank you in advance.
       
    12. BluBot

      BluBot New Member

      Joined:
      Dec 13, 2013
      Messages:
      29
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I just did a quick test. I found a place where the mining nodes are underground. theTramper seems to get stuck trying to find a way to these nodes instead of moving on.
       
    13. DaSoul

      DaSoul Well-Known Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      2,827
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      Instant purchase. Awesome idea has to be supported! Thanks a lot for contributing.
       
    14. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      send me the blackspot corrdinates (inlcuding map and zoneID), i will add a blackspot
      you can also use rndbuddys blackspot helper to submit
       
    15. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      this has not been sorted yet
       
    16. yepuhuh

      yepuhuh New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      148
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Great plugin, just one question.

      Is there a way to change how long my char farms a certain area like rnd? Guy has been in one zone now for quite a while now, bags are just about full, without changing.

      Have multizone enabled.
       
    17. lancer34

      lancer34 New Member

      Joined:
      Oct 7, 2012
      Messages:
      45
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Differences about thetramper(gatherbuddy2) and thetramper(botbase)?

      I say this because I would like to reward your work, but do not want to pay twice.

      Used translator.
       
    18. BluBot

      BluBot New Member

      Joined:
      Dec 13, 2013
      Messages:
      29
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      There's a mine entrance in the northern area of Jade Forest. I went back there, but the nodes were already gone except one. I wanted to reproduce the bug.

      The mining nodes underwater are ignored which is awesome.
       
    19. SIL3N7

      SIL3N7 Active Member

      Joined:
      Jun 12, 2012
      Messages:
      1,119
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      38
      I want to tramp around winter spring but it keeps walking to felwood where do i get the zoneID from to black list? i have multi zone turned off.
      Can i use this with random buddy? and i know its the wrong thread for this questtion
      How do i use random buddy. will it work with 1-300 1-600 profiles that come with HB?
       
      Last edited: Aug 28, 2014
    20. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      in the next update there will be a "force new zone after X minutes" option
       

    Share This Page