• Visit Rebornbuddy
  • theTramper: gather

    Discussion in 'Archives' started by roboto, Aug 23, 2014.

    1. Fgame

      Fgame Member

      Joined:
      Oct 2, 2014
      Messages:
      301
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      that is no longer who does not complain about Tramper 3.0.5? all works fine? I have it running for about 5 minutes and stands on the site. helps only the inclusion of the bot again
       
    2. Tirell

      Tirell Member

      Joined:
      May 31, 2012
      Messages:
      102
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Hello! Just bought the plugin, but it apparently you cant use the plugin to farm (just Timber). It says that I dont have a gathering profession, (which I dont).
      That is the main reason I bought it xD

      I know this is my own fault, but may I put in a request to maybe add that?

      Ill find some use with it any ways but would be very nice to have the option :)
       
      Last edited: Dec 30, 2014
    3. Fgame

      Fgame Member

      Joined:
      Oct 2, 2014
      Messages:
      301
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Worked for 5 minutes.
      Then he stood on the site and no longer moves
      Helps only button switch off
       

      Attached Files:

    4. Pachi

      Pachi Member

      Joined:
      May 31, 2011
      Messages:
      117
      Likes Received:
      9
      Trophy Points:
      18
      great job, this is a big improvement I have running for hours now with only one hiccup. when ever i aggro a mob when passing by the bot will continue for a ways and then just stop for 4 or so sec's and then dismount and kill the mob, remount and continue on its way. the 4 or so sec's that it just waits on it mount just looks like a bot.
       

      Attached Files:

    5. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      i'm done with trying to find a issue you experience. i run this plugin myself on 6 bots for several hours a day without any of your issues.
      please perform a very clean HB install and consider to switch to an english game client.

      instructions on how do perform a clean install can be found in the wiki or on the forums.
      make sure to truncate your HB Mesh Folder located in %LocalAppData%
       
    6. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      nice to hear, thank you!
      the run-back-to-loot behavior is known to occur on highcups/lag/ping spikes. basicly the game client does not know yet if the just killed mob can be looted. and the moment it is aware of the plugin tells the bot to run back and loot.
      i can solve this in two ways:

      a) add a loot radius filter, so when the bot walks away the lootable mobs is considered to be ignored
      ==> reduces loot

      b) add a wait after each kill
      ==> decreases NPH

      you see, both ways got their disadvantage, however (a) is my currently considered attempt to fix this. i will add a toggle-able loot range selctor in the next version
       
      Last edited: Dec 30, 2014
    7. jironda

      jironda New Member

      Joined:
      May 1, 2013
      Messages:
      23
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1

      Same here, my main doesn't have any gathering skills but timber, so bot doesn't start, as probably is intended, but adding the option would be very appreciated.
       
    8. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      you can just enable pokebuddy mode which will ignore the gathering capability :)
       
    9. pheelgood

      pheelgood Member Legendary

      Joined:
      Sep 25, 2013
      Messages:
      425
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      There are no hotspots in the current profile. Either the profile is not a proper Gatherbuddy profile or a malformed one.
       
    10. Tirell

      Tirell Member

      Joined:
      May 31, 2012
      Messages:
      102
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16

      Thank you! :D:D
       
    11. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      gatherbuddy?
      this plugin does not run on gatherbuddy anymore. do not change the preset botbase, just hit start!
       
      Last edited: Dec 30, 2014
    12. Pachi

      Pachi Member

      Joined:
      May 31, 2011
      Messages:
      117
      Likes Received:
      9
      Trophy Points:
      18
      So your saying its looking for loot before it even kills the mob? because the 4 sec wait is before it has even unmounted. I can upload a video for you.
       
      Last edited: Dec 30, 2014
    13. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      ah, got it wrong.
      will look into the running away, that happened only a few times to me and i didnt saw it again in 3.0.4.
       
    14. Tirell

      Tirell Member

      Joined:
      May 31, 2012
      Messages:
      102
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16

      I got that error when I loaded the wrong bot, (GB2) with the plugin. Try the grind bot.
       
    15. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      you're not supposed to use any other bot than the plugin sets himself. if it sets the bot to grindbot, stay with grindbot please
       
    16. Tirell

      Tirell Member

      Joined:
      May 31, 2012
      Messages:
      102
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16

      Thanks what I ment :)


      EDIT:

      Btw I have a question.

      Is there any way to make the bot stop attacking so much? Cause now when Im hunted by a mob. The bot quite often, (not every time), turn to kill it while it could just run away from it.
      Taking in to count:
      -No close node.
      -kill between hotspots Unchecked.

      after a while it becomes quite alot of down time.


      EDIT2:

      I have some feedback.
      The plugin overall is amazing, however in nagrand the bot seems to be having some issues sticking with the "chosen" node, so when there are 2 close to each other the bot just runs back and forth between them not picking any one of them. Worth noting is that this is when you are up in the mountains, but it seems to be fond of that place ^^
       
      Last edited: Dec 30, 2014
    17. lttlmantate1

      lttlmantate1 Member

      Joined:
      Oct 29, 2014
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Does the Pokehbuddy option actually do pet battles? I don't see anything in the last 5 or 6 pages of skimming that speaks to this other than your mention of using it to harvest just timber on a non gather character. I enabled it on a low level in Org and he didn't do much but run around, so figured I should check and see what the intended functionality was before I said it wasn't working as intended.

      Thanks!
       
    18. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      not yet. i am thinking of a "run out of combat"-function but i didnt do it yet
       
      Last edited: Dec 30, 2014
    19. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      nope, theTramper gather is not designed to do pet battles. it just means it skips the check of your gathering abilities
       
    20. lttlmantate1

      lttlmantate1 Member

      Joined:
      Oct 29, 2014
      Messages:
      31
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6

      Working as intended then! It's handy for gathering my timbers while I go yell at small people.
       

    Share This Page