• Visit Rebornbuddy
  • theTramper: gather

    Discussion in 'Archives' started by roboto, Aug 23, 2014.

    1. Nociceptor

      Nociceptor Member

      Joined:
      Mar 6, 2012
      Messages:
      292
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      so I guess your plugin will support flying? nice to hear and looking forward ;)

      /EDIT: meh. I realized my bot acc is too far away to get the flying achievement ;(( damn
       
    2. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      ya, as soon as flying is enabled it will fly :D
       
    3. alexj

      alexj New Member

      Joined:
      May 24, 2010
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Glitchy

      I'm running the trial of Tramper gather for grindbot and is is very botty and glitchy. My toon pauses constantly while running, runs in circles, when mobs attack it will either ignore them or half way fight them and then run off.

      Is this something on my end or something with the plugin? Running the quest bot works flawlessly, so I don't think it's anything but this plugin.

      View attachment 3040 2015-08-21 12.40.txt
       
    4. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      it seems you're lacking some meshes and/or hb is unable to generate the path to his next objective.

      Code:
      [17:50:15.174 D] Could not generate path from {1282.515, 766.1485, 99.04243} to {-0.7630566, 4.530945, 10.7012} on map Draenor (Phase: SMVAllianceGarrisonLevel2) (time used: 0 milliseconds) @ FindEndPoly
      in general please refrain from starting this plugin inside your garrison
       
    5. Youralreadydead

      Youralreadydead New Member

      Joined:
      Feb 6, 2015
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      problem with thetramper

      I started the bot and it was working fine. I came back a couple minutes later and it was just standing still not doing anything. I restarted the game and bot and its not working at all now.
       

      Attached Files:

    6. pheelgood

      pheelgood Member Legendary

      Joined:
      Sep 25, 2013
      Messages:
      425
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      I get this frequently.
       
    7. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      looks like an issue on my side
      Code:
      System.Net.WebException: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.
      thank you. i will look into that asap.
      edit: i cannot reproduce the error, please try again and provide feedback

      what botbase are you refering to? GB or GrindB?
       
      Last edited: Aug 28, 2015
    8. Youralreadydead

      Youralreadydead New Member

      Joined:
      Feb 6, 2015
      Messages:
      8
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      sooo any updates ?
       
    9. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      see my edit: i wasnt able to reproduce the issue on my end - all tests succeeded - please try again and post another log.
      thanks!
       
    10. vibrator

      vibrator New Member

      Joined:
      Nov 10, 2011
      Messages:
      322
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Fails to loot the seed podlings after one spawns from a herb node. Considering the podlings drop up wards of 15-20 of a herb seems important to fix. thanks pm me if i can help any kind of way.
       

      Attached Files:

    11. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      I'm currently Working on a new Version for draenor flying, will consider this
       
    12. vibrator

      vibrator New Member

      Joined:
      Nov 10, 2011
      Messages:
      322
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Flying is working for me currently as I'm using it to farm now. I also tried turning on looting inside of Gatherbuddy options itself but something turns it right back off, I'm assuming its the plug-in.
       
    13. Mad

      Mad New Member

      Joined:
      Jun 23, 2012
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Not gathering while flying.

      Just wondering it this works with flying in WOD? I am currently trying out the trial, and my guy just flies over the nodes. I'll attach a log. I stopped the bot several times to try and change settings but nothing worked, the only time I got it to mine a node i had to start it right buy it. thanx for your help.

      of course other posts come after i start mine lol
      also i'm using the Grindbot one.
       

      Attached Files:

    14. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      already said, it's being looked into - somewhere on the way a 1 or a 0 gets lost :p

      well, please remeber that (a) flightor is not fully tested (b) honorbuddy itself is a test release and (c) the patch and the bot just came out. it will take me some hours to get my toons up for testing, fix stuff, and submit it to the store.
      long story short: if it causes problems i'll of couse fix it - keep in mind we're at a very early stage tho!
       
    15. Mad

      Mad New Member

      Joined:
      Jun 23, 2012
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      thanx for the reply, i figured that was the problem(s) just wanted to make sure. Is there any way to get it so it will just ground farm? or should i just wait till you have time to do your fixes?
       
    16. saltypeas

      saltypeas New Member

      Joined:
      Sep 26, 2013
      Messages:
      39
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      hi
      im having a major issue as the gb2 version will not even enable i click to enable and it freezes hb then i get the message this program has stopped working try to fix or force close i am running win 10 pro 64 iv had this issue since the installation of win 10 i have tried clearing the cache ,clean installs of hb ,disabling and re enabling of the plugin and now im at a loss of what to do except not use it any help would be great thank you in advance
       

      Attached Files:

      Last edited: Sep 12, 2015
    17. Ksexasiaris

      Ksexasiaris Member

      Joined:
      Nov 10, 2014
      Messages:
      183
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      Hello. I am using the 1 day trial now and I am pleased that it loads a new profile very very often...I have some questions before I buy. I started in Dun Morogh and have both herbalism - mining, but so far I have over 100 herbalism nodes but only 11 mining. How the bot chooses hotspots?

      -Is there an option to make the route optimized for ores rather than both herbs/ores?

      -If I disable the herb gathering in Honorbuddy, does the plugin chose only ore nodes from its database and so it has an better ore profile?

      The ideal would be to run ore profile but also gather any herb on the road..
       
    18. roboto

      roboto Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      May 25, 2013
      Messages:
      1,937
      Likes Received:
      50
      Trophy Points:
      48
      if you want to level your herb/mine skills you should better level them in panda (or wod if yougot that one) - herb/ore distribution in old zones is far away from even.
      the plugin will grab whatever it can, thats its purpose :)

      regards
       
    19. Savant

      Savant New Member

      Joined:
      Jun 5, 2011
      Messages:
      25
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi Roboto,

      I bought this this morning (the GrindDB version) and am running it in Pandaria to mine Ghost Iron.

      However it just seems to fly from zone to zone without actually mining anything.

      Wondering if you could check out what the issue is ?

      Thanks


      View attachment 3956 2015-09-17 08.06.txt
       
    20. WSFrazier

      WSFrazier Member

      Joined:
      Oct 13, 2012
      Messages:
      175
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      So reading some of the posts on here, it sounds like the issue with the bot just flying over nodes in Taanan is an issue with HB itself, and not the plugin?

      It seems to sometimes drop mount to gather, but most of the time it just flys right over everything.

      EDIT: I've always used the GrindBot version since I like to collect lumber and fear GatherBuddy, but decided to try the GatherBuddy version, and so far things are a lot better. Bot seems to be landing for every node. Guess I will keep using GatherB for now.
       
      Last edited: Sep 17, 2015

    Share This Page