• Visit Rebornbuddy
  • To Everyone Having Issues ^.^

    Discussion in 'Demonbuddy Forum' started by XmidiXx, Sep 2, 2015.

    1. Mario27

      Mario27 Banned

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,338
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      it seems to be working better now when im higher lvl it uses vault at the right times etc i always trough you needed to use the left mouse to get out of mobs but you can also do it with vault
       
      Last edited: Sep 3, 2015
    2. bakedbard

      bakedbard New Member

      Joined:
      Aug 31, 2015
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      My bot keeps making diablo 3 not respond or encounter an unexpected error, i have disabled all over lay programs. I have clean installed demon buddy multiple times and even tried the beta. I have updated every driver i can think of, and current on windows updates.

      log attached help would be greatly appreciated.

      I will teamviewer to get this done fast.
       

      Attached Files:

    3. jefferey

      jefferey New Member

      Joined:
      Sep 4, 2015
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I am having the same issue.

      DirextX; C++; Framework are all up to date

      No updates for Windows 10.

      Tried fresh installs of Demonbuddy multiple times and I have also done a fresh install of Diablo 3.


      The bot will work perfectly and then within 3-5 minutes Diablo 3 will crash and say it got an unpexpected error.
       
    4. itsmejoewbrown

      itsmejoewbrown New Member

      Joined:
      Aug 14, 2014
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    5. Supremeforce

      Supremeforce New Member

      Joined:
      Sep 6, 2015
      Messages:
      12
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Thank you for the original post, i was crashing every time and now its running. Cudos
       
    6. luisalvim

      luisalvim New Member

      Joined:
      Sep 3, 2015
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      My demonbuddy starts, I do make the login, but before even starts, the buddy simply vanishes and closes. All Runtimes and C++ are up-to-date. ANy ideas?
       
    7. dymz

      dymz Banned

      Joined:
      May 2, 2014
      Messages:
      48
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Come on update this shit or people are within their rights to expect a refund.

      I've tried everything and it crashes on loading the software.

      Get us a build that works.
       
    8. XmidiXx

      XmidiXx New Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      391
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      New RELEASE UPDATE is out .425

      Update and see if its working better for everyone out there
       
    9. jefferey

      jefferey New Member

      Joined:
      Sep 4, 2015
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Did a fresh install and same as before everything works great and then Diablo eventually crashes.

      View attachment 2764 2015-09-06 20.53.txt
       
    10. supatribe

      supatribe New Member

      Joined:
      Apr 21, 2014
      Messages:
      37
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      same thing happen to both my bots. diablo crashes...
       
    11. Zero111

      Zero111 New Member

      Joined:
      Apr 2, 2014
      Messages:
      127
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hi XmidiXx
      I have 1 file demon buddy 424 when new one come I download it and put it on new file and download new aAdventurer and put in new quest tools everything and I download the 425 come out 1 day ago and did update in it quest tools and put newer Adventurer 1.0.0.90
      when I start demon buddy 425 and trying to load the new profile and when I checked the file which one it was picking the one from 424 file old profile not the one from 425 is that normal I have to delete all file old one ?

      Using Windows 10
      the demon buddy run fine but problems that
      1- with full set Wastes + 2 weapons set Ancient both and some gear set Ancient too, I self play on Grift 51
      problem he dose not spine all time some times standing in mobs and he I don't know what is he trying to do , in T10 rift he keep ding so much , I updated to new 426 and when goblin in near but he doesn't go kill it I have it on Kamikaze I know that must run after goblin tnl he get killed or goblin die but the bot skip gob and run after trash then go to elite after that :( only he kill gobs when he find gob face to face lol that was funny :( he run after him coz no mobs around it and killed it .
       
      Last edited: Sep 7, 2015
    12. itsmejoewbrown

      itsmejoewbrown New Member

      Joined:
      Aug 14, 2014
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      update did not help. same issue. same text in logs.
       
    13. XmidiXx

      XmidiXx New Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      391
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0

      are you both Running Windows 10 ?

      Windows 10 is the culprit to 60% of the bot issues i would say after helping over 30+ people.

      Those that went back to win7 or even win8.1 bot fired right up


      Known issue so far with me with the new update is it keeps Identifying all Legendarys thou it is checked, incase if you didnt notice, IE if your in a clan etc
       
    14. jefferey

      jefferey New Member

      Joined:
      Sep 4, 2015
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      I do run windows 10; had windows 8 before.
       
    15. Mario27

      Mario27 Banned

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      6,338
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      the townportal.cs in questtools is bugged it keeps spamming portal then goes back to the game if questtools dont get updated we wil always have this issue its not trinity but questtools
       
    16. luisalvim

      luisalvim New Member

      Joined:
      Sep 3, 2015
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I do have a Windows 10 PC, but I've tested on my Windows 7 Laptop with the same "after logging in crash".
       
    17. jefferey

      jefferey New Member

      Joined:
      Sep 4, 2015
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Formatted and reinstalled Windows 8 and after updating a few things everything works.

      Though have to use Windows 8 again is annoying.
       
    18. SirWickolas

      SirWickolas New Member

      Joined:
      Jun 27, 2015
      Messages:
      24
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      My Demon Buddy hasn't worked since I installed windows 10. I want to make sure it works now a days before I buy a month subscription! Any ideas or pointers?
       

    Share This Page