• Visit Rebornbuddy
  • Trinity 1.9.6 & QuestTools 2.0.76

    Discussion in 'Trinity' started by rrrix, May 17, 2014.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. Oksehode

      Oksehode Active Member

      Joined:
      Apr 3, 2014
      Messages:
      1,398
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      38
      • The bot is inspecting corpses when the option for it is disabled in Trinity
       
    2. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      @rrrix bot open now all corps even is unchecked and bot cannot open the bridges on some rift maps look at my screenshot plz and the bot walks always back to bridge

      imgur: the simple image sharer

      log: View attachment log dh.zip


      hope you can give a little feedback. thx for the work !

      and in townruns the bot cannot open the salvage window for repair he open goes back and open (loop)

      03:52:44.211 DEBUG DefaultNavigationProvider Navigator.Clear
      03:52:44.211 DEBUG DefaultNavigationProvider Generating path to Town Portal (Definite) - <374.0712, 417.0049, 0.6144867>
      03:52:44.215 DEBUG DefaultNavigationProvider Successfully generated path from {X=171,Y=132} to {X=167,Y=150} in 00:00:00.0008035 with 19(6) hops
      03:52:44.229 DEBUG DefaultNavigationProvider Client path generated.
      03:52:44.229 DEBUG DefaultNavigationProvider Generated path to <374.0712, 417.0049, 0.6144867> (Town Portal (Definite)) with 6 hops.
      03:52:44.720 DEBUG DefaultNavigationProvider Navigator.Clear
      03:52:44.720 DEBUG DefaultNavigationProvider Generating path to Salvage - <330.0911, 427.7342, 0.4986926>
      03:52:44.723 DEBUG DefaultNavigationProvider Successfully generated path from {X=171,Y=137} to {X=171,Y=132} in 00:00:00.0000468 with 6(2) hops
      03:52:44.734 DEBUG DefaultNavigationProvider Client path generated.
      03:52:44.734 DEBUG DefaultNavigationProvider Generated path to <330.0911, 427.7342, 0.4986926> (Salvage) with 2 hops.
      03:52:45.050 DEBUG DefaultNavigationProvider Navigation reached current destination. Within 4.718333
      03:52:45.050 DEBUG DefaultNavigationProvider Navigator.Clear
      03:52:45.818 INFO BrainBehavior Opening salvage window
      03:52:45.942 INFO BrainBehavior Attempting to repair all items
      03:52:46.396 DEBUG DefaultNavigationProvider Generating path to Town Portal (Definite) - <374.0712, 417.0049, 0.6144867>
      03:52:46.400 DEBUG DefaultNavigationProvider Successfully generated path from {X=171,Y=132} to {X=167,Y=150} in 00:00:00.0001790 with 19(6) hops
      03:52:46.415 DEBUG DefaultNavigationProvider Client path generated.
      03:52:46.416 DEBUG DefaultNavigationProvider Generated path to <374.0712, 417.0049, 0.6144867> (Town Portal (Definite)) with 6 hops.
      03:52:46.906 DEBUG DefaultNavigationProvider Navigator.Clear
      03:52:46.906 DEBUG DefaultNavigationProvider Generating path to Salvage - <330.0911, 427.7342, 0.4986926>
      03:52:46.910 DEBUG DefaultNavigationProvider Successfully generated path from {X=171,Y=137} to {X=171,Y=132} in 00:00:00.0006874 with 6(2) hops
      03:52:46.919 DEBUG DefaultNavigationProvider Client path generated.
      03:52:46.920 DEBUG DefaultNavigationProvider Generated path to <330.0911, 427.7342, 0.4986926> (Salvage) with 2 hops.
      03:52:47.942 INFO BrainBehavior Opening salvage window
      03:52:48.061 INFO BrainBehavior Attempting to repair all items
      03:52:48.598 DEBUG DefaultNavigationProvider Navigator.Clear
      03:52:48.599 DEBUG DefaultNavigationProvider Generating path to Town Portal (Definite) - <374.0712, 417.0049, 0.6144867>
      03:52:48.602 DEBUG DefaultNavigationProvider Successfully generated path from {X=169,Y=137} to {X=167,Y=150} in 00:00:00.0000983 with 14(5) hops
      03:52:48.620 DEBUG DefaultNavigationProvider Client path generated.
      03:52:48.620 DEBUG DefaultNavigationProvider Generated path to <374.0712, 417.0049, 0.6144867> (Town Portal (Definite)) with 5 hops.
      03:52:48.656 DEBUG DefaultNavigationProvider Navigator.Clear
      03:52:48.656 DEBUG DefaultNavigationProvider Generating path to Salvage - <330.0911, 427.7342, 0.4986926>
      03:52:48.659 DEBUG DefaultNavigationProvider Successfully generated path from {X=168,Y=138} to {X=171,Y=132} in 00:00:00.0000634 with 7(3) hops
      03:52:48.670 DEBUG DefaultNavigationProvider Client path generated.
      03:52:48.670 DEBUG DefaultNavigationProvider Generated path to <330.0911, 427.7342, 0.4986926> (Salvage) with 3 hops.
      03:52:48.867 INFO Logger [Trinity][GlobalHandler] Gold unchanged for 46s
      03:52:49.417 DEBUG DefaultNavigationProvider Navigator.Clear
      03:52:49.418 DEBUG DefaultNavigationProvider Navigator.Clear
       
      Last edited: May 17, 2014
    3. Pengi

      Pengi New Member

      Joined:
      Oct 7, 2012
      Messages:
      46
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hopefully you can help. Im using the latest release build of Demonbuddy (362) and tested with 1.9.5 and 1.9.6 Trinity and Questools. Im getting a constant loop of start bot > resetting gold inactivity timer > stop bot > start bot > reset gold timer > etc.

      Heres my log. It doesnt matter what setting or profile i use, and i have re installed about 15 times. I also tried using DB Beta build, same problem.

      View attachment 56708 2014-05-17 21.36.txt
       
    4. Oksehode

      Oksehode Active Member

      Joined:
      Apr 3, 2014
      Messages:
      1,398
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      38
      Thats the bridge switches I reported to him 2 trinity threads ago. :)
       
    5. Oksehode

      Oksehode Active Member

      Joined:
      Apr 3, 2014
      Messages:
      1,398
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      38
      • The bot is still prioritizing mobs on other sides of doors rather than opening the door. (ranged classes)

      @rrrix:

      Can you add avoidance for BloodSprings in outdoor bog maps?

      WorldId: 288687
      Code:
      [1C490D5C] Type: Monster Name: x1_Bog_bloodSpring_large-14886 ActorSNO: 332923, Distance: 25.62114
      [1C496BE4] Type: Monster Name: x1_Bog_bloodSpring_medium-15103 ActorSNO: 332922, Distance: 22.63346
      [1C488828] Type: Monster Name: x1_Bog_bloodSpring_small-16362 ActorSNO: 332924, Distance: 12.22071
      
       
      Last edited: May 17, 2014
    6. blablub

      blablub New Member

      Joined:
      Dec 1, 2012
      Messages:
      810
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      also happend on my monk, he tryed to hit though the door for ~30sec and opend it afterwards.
       
    7. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
       
    8. Oksehode

      Oksehode Active Member

      Joined:
      Apr 3, 2014
      Messages:
      1,398
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      38
      I have the shoulders that makes my equipment indestructible.
       
    9. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      lol :D
       
    10. r3plic4tor

      r3plic4tor New Member

      Joined:
      Apr 24, 2014
      Messages:
      801
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    11. Ronso

      Ronso Member

      Joined:
      Jan 31, 2012
      Messages:
      151
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Bot won't open horadric cache's. I have "open horadric cache's" option enabled and got 2 caches sitting on my inventory, neither opening or stashing them.
       
    12. Ecstasy

      Ecstasy Member

      Joined:
      Feb 2, 2014
      Messages:
      110
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      The settings saving is resolved rrrix. When I re installed windoze last week I failed to format my SSD. Still had some residual broken pieces sitting around, so I did it again today. I put my DB and YAR folders on another drive and just used the exact same pile of fun after reinstalling everyone. All is well and trinity is saving.
       
      Last edited: May 17, 2014
    13. Gorm

      Gorm Member

      Joined:
      Jun 11, 2012
      Messages:
      234
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Do you have potions in your inventory?

      I think it is trying to salvage the potion.

      I put a rule in lootrules to sell potions to fix it and I just assumed it was a problem with my loot rules.
       
    14. rrrix

      rrrix DEVELOPER Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 11, 2010
      Messages:
      3,449
      Likes Received:
      61
      Trophy Points:
      0
      I just had this too. I took the waypoint to Act5 manually and the townrun completed fine. Nesox will have to look into this one.
       
    15. rrrix

      rrrix DEVELOPER Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 11, 2010
      Messages:
      3,449
      Likes Received:
      61
      Trophy Points:
      0
      Hi Pengi,

      Before starting the bot, go into the Bot Settings, and delete the Last Used Routine "Generic".

      Trinity requires you to use the Trinity routine. You can't use the Trinity plugin and the Generic Routine.
       
    16. rrrix

      rrrix DEVELOPER Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 11, 2010
      Messages:
      3,449
      Likes Received:
      61
      Trophy Points:
      0
      This is working fine for me. Do you have Vyr's set?
       
    17. kivel

      kivel New Member

      Joined:
      Aug 11, 2011
      Messages:
      12
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Trinity keeps auto ID my legendary even when left legendary UNID ticked
       
    18. Imodorox

      Imodorox New Member

      Joined:
      Nov 1, 2012
      Messages:
      61
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      no Vyr s set, only Archon with Combustion rune. He go to the enemy, and cast nothing.
       
    19. veerdoo

      veerdoo New Member

      Joined:
      May 9, 2014
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i got Vyr's and none of Archon runes work... it says it cant find any skills to use. I tried arcane and frost damage skills.
       
    20. Imodorox

      Imodorox New Member

      Joined:
      Nov 1, 2012
      Messages:
      61
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i made a fresh install of DB with questools and trinity.

      [Trinity][Behavior] Fatal Error: Couldn't find a valid attack ability. Not enough resource for any abilities or all on cooldown
      [Trinity][Behavior] If you get this message frequently, you should consider changing your build
      [Trinity][Behavior] Perhaps you don't have enough critical hit chance % for your current build, or just have a bad skill setup?
      Build
      Magic Missile - Conflagrate
      Arcane Orb - Scorch
      Archon - Combustion
      Energy Armor - Pinpoint Barrier
      Magic Weapon - Force Weapon
      Familiar - Sparkflint
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page