• Visit Rebornbuddy
  • Trinity 2.1.21 and QuestTools 2.1.38

    Discussion in 'Trinity' started by rrrix, Sep 24, 2014.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. roswell67

      roswell67 New Member

      Joined:
      May 18, 2014
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      BUG REPORT:

      Wave in rift trials are not being read correctly.
      if you finish a wave too fast, you skip the number of ways, but questtools only increments by 1.
       
    2. Cap

      Cap New Member

      Joined:
      Aug 24, 2014
      Messages:
      42
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      i think attachments are not working like before man.
       
    3. inzPCh

      inzPCh New Member

      Joined:
      Jul 3, 2013
      Messages:
      90
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Works fine. Didn't notice log file was 40 MB. Needed to cut useless stuff till rift boss fight.
       
    4. Defqon

      Defqon Member

      Joined:
      Dec 1, 2013
      Messages:
      382
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      it feels like Christmas each time an update is released, can't wait to check out all the new goodies :)
       
    5. inzPCh

      inzPCh New Member

      Joined:
      Jul 3, 2013
      Messages:
      90
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Ok breath of heaven totaly blocks spamming mantra and sweeping wind while fighting rift bosses. Does not matter what kind of skill set i use. After using BoH spirit is at max and monk waits till full cd of mantra. Then when BoH is on cooldown he uses all spirit at once with SW / mantra spam in same time. Guess BoH is blocking spirit dump.
       
    6. Cap

      Cap New Member

      Joined:
      Aug 24, 2014
      Messages:
      42
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      yeapp havent notice that yet but your right when breath of heaven is activated it doesnt spam mantra waiting for it to end to start spamming again !

      only on the boss like u said
       
    7. paperc07

      paperc07 Member

      Joined:
      Dec 16, 2011
      Messages:
      828
      Likes Received:
      9
      Trophy Points:
      18
      what do we have to do to make my monk go back up to 1.4 billion exp an hour I feel like ever since the new trinity something has changed and he's not killing anywhere's near as fast as he was. Do we need to do something with sweeping wind? If so how?
       
    8. Cap

      Cap New Member

      Joined:
      Aug 24, 2014
      Messages:
      42
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      cant do anything besides waiting... in the latest versions of trinity monk as been messed up and doesnt kill not near what we haved killed in previous versions.. soo just gotta wait and pray that it becomes nice again
       
    9. inzPCh

      inzPCh New Member

      Joined:
      Jul 3, 2013
      Messages:
      90
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      2.1.19 didnt fix issue with spamming mantra / SW on rift bosses while BoH is activated.
       
    10. MobileX

      MobileX New Member

      Joined:
      Sep 3, 2014
      Messages:
      34
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Could you try see if it works fine if you use "Fists of Thunder:Quickening"
       
    11. yildaot

      yildaot New Member

      Joined:
      Apr 2, 2014
      Messages:
      44
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      DH avoidance/kite finally fixed! Hooray!

      edit: Questtools not respecting min % chance to succeed, bot kept trying to upgrade a 0% gem.
       
      Last edited: Sep 24, 2014
    12. Lawlijov

      Lawlijov New Member

      Joined:
      Aug 28, 2014
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      "// Soul Harvest Any Elites or to increase buff stacks
      if (!Sets.RaimentOfTheJadeHarvester.IsMaxBonusActive && CanCast(SNOPower.Witchdoctor_SoulHarvest) &&
      (TargetUtil.AnyMobsInRange(16f, GetBuffStacks(SNOPower.Witchdoctor_SoulHarvest) + 1, false) || (hasSwallowYourSoul && Player.PrimaryResourcePct <= 0.50) || TargetUtil.IsEliteTargetInRange(16f)))
      {
      return new TrinityPower(SNOPower.Witchdoctor_SoulHarvest);
      }

      // Soul Harvest with VengefulSpirit
      if (!Sets.RaimentOfTheJadeHarvester.IsMaxBonusActive && CanCast(SNOPower.Witchdoctor_SoulHarvest) && hasVengefulSpirit &&
      TargetUtil.AnyMobsInRange(16, 3))
      {
      return new TrinityPower(SNOPower.Witchdoctor_SoulHarvest);
      }"

      or
      "// Should we move to cluster for harvest
      if (IdealSoulHarvestCriteria(Enemies.BestLargeCluster))
      {
      //LogTargetArea("--- Found a good harvest location...", Enemies.BestLargeCluster);
      MoveToSoulHarvestPoint(Enemies.BestLargeCluster);
      }

      // Is there a slightly better position than right here
      if (MinimumSoulHarvestCriteria(Enemies.BestCluster) && (Enemies.BestCluster.EliteCount >= 2 || Enemies.BestCluster.UnitCount > 4))
      {
      //LogTargetArea("--- Found an average harvest location...", Enemies.BestCluster);
      MoveToSoulHarvestPoint(Enemies.BestCluster);
      }

      // Should we harvest right here?
      if (MinimumSoulHarvestCriteria(Enemies.CloseNearby))
      {
      //LogTargetArea("--- Harvesting (CurrentPosition)", Enemies.CloseNearby);
      return new TrinityPower(SNOPower.Witchdoctor_SoulHarvest);
      }"

      Is there anything in this to indicate why bot is not casting soul harvest ever in this build of trinity?
       
      Last edited: Sep 24, 2014
    13. yanaginagi

      yanaginagi New Member

      Joined:
      Sep 7, 2014
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I'm getting this error with it

      Compiler Error: d:\Demonbuddy\Plugins\Trinity\Cache\RefreshObject.cs(106,30) : warning CS0168: The variable 'ex' is declared but never used
      Compiler Error: d:\Demonbuddy\Plugins\Trinity\Combat\Abilities\CrusaderCombat.cs(318,148) : error CS0103: The name 'ZetaDia' does not exist in the current context
       
    14. bombastic

      bombastic New Member

      Joined:
      Jun 18, 2012
      Messages:
      430
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      0
      The problem is with Trinity not counting RoRG. When u have 5 pieces (giving the effect of 6), trinity only see these 5.

      Workaround for Jade:

      1) Open the file Plugins\Trinity\Reference\Sets.cs

      2) Look for
      3) A few lines below, change
      From:
      To:
      This will do for any 6 pieces set not working (like crusader Akkhan set with Stampede, look for ArmorOfAkkhan in the same file)
       
    15. bombastic

      bombastic New Member

      Joined:
      Jun 18, 2012
      Messages:
      430
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      0
      It's working! I'll do more tests, but it seems you can safely implement it. Thanks a lot rrrix :D

      Below
      Put
      ;)
       
    16. Kevin Spacey

      Kevin Spacey Community Developer

      Joined:
      Aug 31, 2013
      Messages:
      2,830
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      38
    17. inzPCh

      inzPCh New Member

      Joined:
      Jul 3, 2013
      Messages:
      90
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      FoT:Q is not even attacking. When BoH is activated monk seems to attack air around instead of rift boss.
       
    18. rrrix

      rrrix DEVELOPER Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 11, 2010
      Messages:
      3,449
      Likes Received:
      61
      Trophy Points:
      0
      Actually, the real root cause is probably one of the Akkhan sets is missing or has a wrong ActorSNO/Id number.

      RoRG is indeed accounted for when considering set pieces.
       
    19. rrrix

      rrrix DEVELOPER Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 11, 2010
      Messages:
      3,449
      Likes Received:
      61
      Trophy Points:
      0
      Thanks for attaching a log.

      Unfortunately the top ~ 250-ish lines are of critical importance, can you re-upload it with that information?
       
    20. inzPCh

      inzPCh New Member

      Joined:
      Jul 3, 2013
      Messages:
      90
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Sure. Just let me do quick rift for new log.
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page