• Visit Rebornbuddy
  • Unified Trinity Community Edition

    Discussion in 'Trinity' started by rrrix, Nov 28, 2012.

    Thread Status:
    Not open for further replies.
    1. jubisman

      jubisman New Member

      Joined:
      Aug 17, 2012
      Messages:
      1,732
      Likes Received:
      28
      Trophy Points:
      0
      The freezing and stuttering doesn't seem to happen for everyone. I'm not sure why you are experiencing it. For me it works like a charm; it doesn't even crash anymore
       
    2. rrrix

      rrrix DEVELOPER Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 11, 2010
      Messages:
      3,449
      Likes Received:
      61
      Trophy Points:
      0
      I was keeping those around, since i adjusted the max values for everything. Just made an inline "backup" in case i totally F'd it up.
       
    3. rrrix

      rrrix DEVELOPER Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 11, 2010
      Messages:
      3,449
      Likes Received:
      61
      Trophy Points:
      0

      Can you ATTACH a log file? I want to see the entire thing please. I think we may have a plugin conflict somewhere ...

      Same goes to everyone else who gets System.AccessViolationException: Could not read bytes from 00000008 [299]!
       
    4. ungo666

      ungo666 New Member

      Joined:
      Oct 10, 2012
      Messages:
      108
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      that is a standard radsatom log wich normally never caused any problem since atom 1.4.1 (at least this is what i have gathered since when i used it last time in 1.5.1, never fixed or never really a problem they said )

      edit : After testing with only trinity i can say instead this is not atom related, but trinity idd. i'm goin to post logs in a sec.
       
      Last edited: Nov 30, 2012
    5. ungo666

      ungo666 New Member

      Joined:
      Oct 10, 2012
      Messages:
      108
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I use 0.44 posted by bombastic and never changed to 0.45 cause this is perfect right now and i dont need anything else.
      I play a monk and a mage and i edited it to my liking wich works very good for me , and that is the important part. (for me)
      I have stuttering problems with the new trinity , this is the only reason i won't swtch , yet. I try it out tho to be updated and all , hope to swtich soon too!

      edit : sorry double post...
       
    6. cfong

      cfong New Member

      Joined:
      Sep 18, 2012
      Messages:
      258
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Array index problem

      Code:
      [10:50:38.652 Q] [Trinity][CacheManagement]System.IndexOutOfRangeException: Index was outside the bounds of the array.
         at GilesTrinity.GilesTrinity.RefreshItemStats(GBaseItemType tempbasetype)
         at GilesTrinity.GilesTrinity.RefreshGilesItem(Boolean AddToCache)
         at GilesTrinity.GilesTrinity.RefreshStepMainObjectType(Boolean& AddToCache)
         at GilesTrinity.GilesTrinity.CacheDiaObject(DiaObject freshObject)
         at GilesTrinity.GilesTrinity.RefreshCacheMainLoop()
      
       
    7. cfong

      cfong New Member

      Joined:
      Sep 18, 2012
      Messages:
      258
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      There's also something wrong with the objects tab... shrines and nonblocking container radio buttons are often BOTH unclicked
       
    8. rrrix

      rrrix DEVELOPER Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 11, 2010
      Messages:
      3,449
      Likes Received:
      61
      Trophy Points:
      0
      I noticed that once, changed tabs, and came back, and haven't been able to reproduce since. Gremlins... hti will need to look :)
       
    9. rrrix

      rrrix DEVELOPER Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 11, 2010
      Messages:
      3,449
      Likes Received:
      61
      Trophy Points:
      0
      Hi ungo!

      In the latest version, 1.7.1.3, I've added some special diagnostics for troubleshooting this particular problem.

      Here's what I'd like you to do and it will help me nail this down for good:

      * Go to trinity config > Advanced tab
      * Enable "Debug Cache System"
      * Reproduce the stuttering/freezing/performance problem
      * ZIP your log file and attach to this thread.
      * You don't need to set your Demonbuddy log settings to 'Diagnostic' - all diagnostic logs are already logged in the log file (just not always shown in the log window).

      Just a little warning, Debugging the cache system will generate a HUGE log file, so you will need to zip it before attaching.

      Thanks for your help!
       
    10. Essemito2

      Essemito2 New Member

      Joined:
      Oct 18, 2012
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      the problem is abount the position of the ttwister, is cast out of mobs
       
    11. Foss

      Foss New Member

      Joined:
      Aug 21, 2012
      Messages:
      149
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I am still having an issue with the bot lagging after it has finished selling the loot it picked up. What would be the best way to debug this issue?? It goes down to like 1 tick and stutters like crazy until it goes through the portal then it is normal again 25 ticks.
       
    12. sephir

      sephir Member

      Joined:
      Jul 10, 2012
      Messages:
      267
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      I'm getting the massive lag as well in town after vendoring. Just started a monk as well and from what I see sweeping wind is never cast, did I miss something somewhere on how to activate it?
       
    13. nname

      nname New Member

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      18
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Doesnt matter the bot dont use sweeping winds with the box checked or not it doesnt work.
      The strange is with 1.6.3.4 it uses without problems
       
    14. Hemavol

      Hemavol New Member

      Joined:
      Sep 15, 2012
      Messages:
      47
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Yikes! I checked my junk log and it sold a Vile Ward w/ 183 dex, 93 vit. It kept a rare shoulder though with 160 str 110 vit 60 AR, and the Vile Ward had a score of 44k, but I'm not sure if scoring matters using the scripted loot rules?

      Is there a way to change it so that it keeps all of a certain type of legendary?


      Im running a monk and my SW is working^
       
    15. ater

      ater New Member

      Joined:
      Sep 5, 2012
      Messages:
      11
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      When i enable "Debug Cache System" nothing changes in the log.
      It's like without debug.
       
    16. Jakey

      Jakey New Member

      Joined:
      Jul 30, 2012
      Messages:
      75
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Since the latest update, I haven't been able to get the Prowl notifications to work.
       
    17. hti

      hti New Member

      Joined:
      Aug 27, 2012
      Messages:
      187
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Edit Legendary.dis file or come back to Scoring system. Scoring with scripted rules is only used for log.
       
    18. TAM-TAM

      TAM-TAM New Member

      Joined:
      Jun 5, 2012
      Messages:
      27
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      You want it? You got it!
      It'll be nice to have a drop-down menu with these options:

      • Keep UNID
      • Stash
      • Sell
      • Salvage
      In my opinion it'll resolve all problems with any rules.
      In addition, these settings will be saved between plugin updates so it will set us free from having to modify files manually every time.

       
    19. fif

      fif New Member

      Joined:
      Oct 29, 2012
      Messages:
      21
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I activated the caching debugging and reproduced the stuttering issue, but the Logs folder in Trinity only contains a debug file that shows the item rules being loaded and a log file that shows the item rules that were matched during the stashing routine. Am I missing something to log the problem correctly?

      Same problem as comment #378.
       
    20. ungo666

      ungo666 New Member

      Joined:
      Oct 10, 2012
      Messages:
      108
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0

      Running right now and stuttering with only Latest trinity .3 and db 101, let me run 20 minutes and i will post results.

      Edit : Btw i have inna's option selected and it cast sweeping wind well enough (no weapon swap)
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page