• Visit Rebornbuddy
  • Update 1.0.190 won't works (Trojan)

    Discussion in 'Pokefarmer Support' started by PopcornXXL45, Apr 7, 2017.

    1. PopcornXXL45

      PopcornXXL45 New Member

      Joined:
      Apr 7, 2017
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hello,

      I receive the new version of Pokefarmer bot (1.0.190) and when I uncompress the zip file, Mc Affe say to me that pokefarmer.exe contain "Artemis!F8C407508ABC" Trojan.

      Real or fake ??

      Best regards.
      PopCornXXL45
       
    2. Had3s99

      Had3s99 New Member

      Joined:
      Apr 1, 2017
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hello,

      Yes i've the same problem with my antivirus "Avira"
       
    3. arzouille

      arzouille New Member

      Joined:
      Apr 7, 2017
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      same problem here, impossible to download anything.
       
    4. Zashassar

      Zashassar New Member

      Joined:
      Apr 7, 2017
      Messages:
      1
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      The same with AVG and Windows Smart Screen internal control
       
    5. houtexan56

      houtexan56 New Member

      Joined:
      Mar 29, 2017
      Messages:
      11
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      3
      i downloaded the new upgrade and it wont load the pokefarmer after i dont extracted the files
       
    6. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,911
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      set exceptions plz

      false/positive case
       
    7. Throstslasher99

      Throstslasher99 New Member

      Joined:
      Sep 17, 2016
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Same for me im using Kaspersky
       
    8. trallkos2155

      trallkos2155 New Member

      Joined:
      Feb 10, 2017
      Messages:
      18
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I'm getting the same on Avira Anti-virus. After updating PF to 1.0.190.0, the anti-virus is detecting Pokefarmer.exe as "TR/Agent.jqerq" and moving it to quarantine.
       
    9. iCKR

      iCKR Moderator Moderator

      Joined:
      Jun 12, 2012
      Messages:
      4,277
      Likes Received:
      43
      Trophy Points:
      48
      As tony said, create an exception or just switch off your antivirus.
       
    10. ILHAMAX

      ILHAMAX New Member

      Joined:
      Mar 20, 2017
      Messages:
      5
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      same for me.. McAffe Internet Security..
      How to Fix it?
       
    11. jviagedor

      jviagedor New Member

      Joined:
      Apr 8, 2017
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      same here im using bitdefender
       
    12. Tony

      Tony "The Bee" Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 15, 2010
      Messages:
      128,911
      Likes Received:
      555
      Trophy Points:
      113
      set exceptions guys,thats the only way to "fix" this :)
       
    13. Poke-Nikki

      Poke-Nikki New Member

      Joined:
      Apr 8, 2017
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hi Tony,
      I will not put the security of my computer for any Pokemon in the world.
      Your statement: this is the only way can not be,
      with Ninja.bot it goes also without the virus scanner announces alarm

      sorry for my bad English
      have nice weekend
       
    14. iCKR

      iCKR Moderator Moderator

      Joined:
      Jun 12, 2012
      Messages:
      4,277
      Likes Received:
      43
      Trophy Points:
      48
      Either you put an exception to PF or just don't use it.
      It's a simple fix, it's up to you.
       
    15. Poke-Nikki

      Poke-Nikki New Member

      Joined:
      Apr 8, 2017
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Well, then I decide for security, and with me probably some other gamers
       
    16. Apoc

      Apoc Moderator Staff Member Moderator

      Joined:
      Jan 16, 2010
      Messages:
      2,790
      Likes Received:
      94
      Trophy Points:
      48
      Other bots are not written in pure C++. Unfortunately, anti-virus applications do have false positives. Our products do not contain viruses (use VirusTotal if you really want to check). We take security far more seriously than even you probably do. If you feel compelled to, send our bot to your anti-virus company to have them check it for viruses themselves and add their own exclusion. Otherwise, add one locally for yourself. We cannot "fix" something we have no control over.

      False-positives are not an uncommon occurrence these days. If you choose not to use the bot because of them, that's your choice.
       
    17. Poke-Nikki

      Poke-Nikki New Member

      Joined:
      Apr 8, 2017
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Well, finally one of the synonymous explained what and does not just say: take or die
      Your explanation sounds quite plausible
      Thank you
       
    18. CAcove

      CAcove Moderator Moderator

      Joined:
      Dec 14, 2014
      Messages:
      896
      Likes Received:
      58
      Trophy Points:
      28
      Couldn't have said it any better than Apoc! There have been versions that have indeed ran false positives. A great example to give some of you still fearing the worst. If you setup a new computer, and only install an antivirus and a fresh copy of windows (with no internet connection), you will still find alleged malware and such with false positives, because the programs look for communication behaviors and such, thus, those afraid that PF is a threat, should be afraid that windows is a threat to itself. Enjoy the new version and fear not.
       
    19. Throstslasher99

      Throstslasher99 New Member

      Joined:
      Sep 17, 2016
      Messages:
      7
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Not sure how to make this download an exception

      my antivirus program will not allow the downloaded file to up zip without deleting the files it doesnt like.

      it then totally scans and cleans my system

      ?? any ideas

      images below
       

      Attached Files:

    20. iCKR

      iCKR Moderator Moderator

      Joined:
      Jun 12, 2012
      Messages:
      4,277
      Likes Received:
      43
      Trophy Points:
      48

    Share This Page