• Visit Rebornbuddy
  • Wanting a computer for 5 bots

    Discussion in 'Honorbuddy Forum' started by ctomkinson, May 8, 2015.

    1. ctomkinson

      ctomkinson Member

      Joined:
      Sep 21, 2013
      Messages:
      236
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      I am looking to a new gaming desktop. I would like to be able to have 5 bots running at the same time. Ive looked at a few computers and I am unsure. I have the knowledge I would like.

      ALso want to be able to raid with main account while other 4 are making me rich :)
       
      Last edited: May 10, 2015
    2. trix4rix

      trix4rix Member

      Joined:
      Feb 4, 2011
      Messages:
      65
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
    3. MaxMuster

      MaxMuster Well-Known Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Jan 30, 2012
      Messages:
      1,735
      Likes Received:
      30
      Trophy Points:
      48
      What is your budget?
       
    4. Njoda

      Njoda New Member

      Joined:
      Jan 27, 2012
      Messages:
      261
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      you must have a really really bad computer. Does not take that much to run only 5 lol.
       
    5. Macatho

      Macatho New Member

      Joined:
      Dec 3, 2011
      Messages:
      1,108
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      0
    6. ctomkinson

      ctomkinson Member

      Joined:
      Sep 21, 2013
      Messages:
      236
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      So I just have this little wimpy lap top that can run 2 bots its s joke really. I would like to keep in around $500USD but if its closer to 1000$ USD id could manage that in a few months. I have four buddy keys. I would like to be able to use all four and play one account by myself tones of fun like that I think.

      What do you suggest to buy.
       
    7. Macatho

      Macatho New Member

      Joined:
      Dec 3, 2011
      Messages:
      1,108
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      0
      Told you, 250-300€ is all you need for 5 bot computer with SSD. No windows though, you'll have to install that yourself.
       
    8. Bhikkus

      Bhikkus Member

      Joined:
      Oct 18, 2012
      Messages:
      109
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      Mhhh, AMD(60e) + 4-8gb(60-120e) + mainboard(40e) + ssd(69e=120gb) + cpu-cooler =24e(a good one) + 300watt power supply(be quit, 40e) => 290-350e

      REMEMBER: you dont need a graphiccard, since there are programs out which are able to disable the rendering. just google a bit :p cant give you more infos.
      AMD FX Series FX-4300 +
      ASRock 980DE3/U3S3 AMD 760G So.AM3+ Dual Channel DDR3 ATX Retail +
      8428808 - 8GB (2x 4096MB) Crucial Ballistix Sport DDR3-1600 DIMM
      350 Watt be quiet! System Power 7 Bulk Non-Modular 80+
      Crucial CT128MX100SSD1 120gb
      + if you really want a graphic-card ... buy geforce gt 440 @ebay, i have this small baby and its easy to handle 10-15 bots^^ (if rendering is on :p)
       
      Last edited: May 9, 2015
    9. blablub

      blablub New Member

      Joined:
      Dec 1, 2012
      Messages:
      810
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      so when he is running 4 bots + plays on the 5th acc by him self he dosen´t need a grafic card? :p

      @ctomkinson
      i think you should edit the first post -> 4x bot and 1 wow playing (raid?) by yourself i doubt all people gonna read the whole thread.
      not sure if it an option for you but you could also "play" on your current pc and have the new one just for the 4 bots.
       
    10. magickman

      magickman New Member

      Joined:
      Mar 6, 2015
      Messages:
      84
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I multibox 7 accounts on a dell XPS 8700

      4th Generation Intel(R) Core(TM) i7-4790 processor (8M Cache, up to 4.0 GHz)

      16GB Dual Channel DDR3 1600MHz - 4 DIMMs

      NVIDIA GeForce GTX 745 4GB DDR3

      1TB 7200 RPM SATA Hard Drive 6.0 Gb/s
       
    11. ctomkinson

      ctomkinson Member

      Joined:
      Sep 21, 2013
      Messages:
      236
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18

      how much did that run you?
       
    12. Hordebegone

      Hordebegone New Member

      Joined:
      Feb 22, 2015
      Messages:
      126
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I have a desktop that i would sell toy uo send me a private message ill give you all the details.
       
    13. HHeLiBeBCNOF

      HHeLiBeBCNOF Member

      Joined:
      Oct 24, 2014
      Messages:
      93
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      8
      No one has mentioned VMs or VPNs. Are you going to be running 5 accounts at the same time on the same IP with the same Hardware ID?
       
    14. Syrac88

      Syrac88 Community Developer

      Joined:
      Aug 28, 2012
      Messages:
      11
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
    15. Macatho

      Macatho New Member

      Joined:
      Dec 3, 2011
      Messages:
      1,108
      Likes Received:
      18
      Trophy Points:
      0
      Though not very cheap.
       
    16. Spankabish

      Spankabish New Member

      Joined:
      May 12, 2015
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      You have either OCed your 4790 or you are actually running a 4790k.

      I currently run an I7-4790k at stock clock and it runs 4.0 GHz.

      I have not attempted to run many bots, only one. I would imagine your computer runs them quite well though.

      My specs:

      I7-4790k Processor
      16GB DDR3 2033MHz - 2 DIMMs
      Radeon R9 295x2 (Currently only $600 on Newegg)
      Corsair H100i (Watercooler for the processor, top mounted radiator, closed loop)

      -Harddrive Irrelevant... although I have a 2 TB Western Digital HDD and a Samsung 840 Evo SSD.

      You won't need more than 8 GB of RAM to do what you want, I just use 16 to future proof with 2 Dimms. Also, Dual Channel RAM is standard, so not really much point worrying about that, also the speed of the RAM matters little. Benchmark tests prove very little differences. Your harddrive won't matter, unless ofcourse you go SSD, you can pick up a small 840 Evo for around $80.

      My build cost me about $3,000. But I can play any game on the market at ultra settings with well above 120 fps. On my 4k Monitor, I get about 80FPS on most games.

      I've built probably 20 computers between my own, friends and clients. If you need help with a build, you are welcome to PM me.
       
    17. Ilja Rogoff

      Ilja Rogoff Well-Known Member

      Joined:
      Jan 25, 2010
      Messages:
      1,848
      Likes Received:
      33
      Trophy Points:
      48
      Running 5 bots on my notebook (i7-3610) and this uses 30-50% of cpu. Graphics set to use integrated graphics and not the nvidia. notebook running quite quiet
      you don't need a special setup for that, just be sure to have a decent cpu and some ram (8GB or more)
       
    18. Rockcrawler

      Rockcrawler New Member

      Joined:
      Aug 4, 2014
      Messages:
      70
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      Why would you consider VM? In the VM setup I saw it showed all the devices as VM. So, is VM really generating a new hardware ID?
       

    Share This Page