• Visit Rebornbuddy
  • What GR level is the most effective for Barb botting?

    Discussion in 'Demonbuddy Forum' started by DevilX1, Sep 10, 2015.

    1. Mysterious

      Mysterious Member

      Joined:
      Mar 4, 2015
      Messages:
      90
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      In trinity settings under combat-barbarian. About half way down the page you can select it to be used on cooldown
       
    2. foufou74

      foufou74 New Member

      Joined:
      Sep 3, 2015
      Messages:
      30
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Thanks, but i dont have this one, only use when not on coodown !

      http://snag.gy/UJnh5.jpg
       
    3. Mysterious

      Mysterious Member

      Joined:
      Mar 4, 2015
      Messages:
      90
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      I can't see the image but that sounds like the right one, try it. Sorry I phrased it badly.
       
    4. Hirocho

      Hirocho Member

      Joined:
      Sep 24, 2015
      Messages:
      44
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Hello,

      I have all same settings and a good gear for HOTA.

      However I can't manage to do rifts GR49 in a good time. My WW goes 49s without dying in under 7min depending on density.
      HOTA does it on 10/11 if lucky....

      I have same build and same settings, but somehow is not working. Overall very inefficient selection of targets, single targets instead of grous with big density.
      Only if density is super high then it does it efficient.

      Any idea why? Help?

      Thanks
       
    5. yordano911

      yordano911 Member

      Joined:
      Jul 2, 2015
      Messages:
      150
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      where do i place the barb file.
       
    6. cutiejohnjohn

      cutiejohnjohn Member

      Joined:
      Feb 3, 2013
      Messages:
      151
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      If you want to replace BarbarianCombat,cs, DB-> plugins (folder) -> Combat (folder)-> ability ->barbarian combat.cs
       
    7. evilking

      evilking Member

      Joined:
      Jun 26, 2013
      Messages:
      448
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Don't replace file, you no longer need to modify BarbarianCombat.cs with the latest trinity
       

    Share This Page