• Visit Rebornbuddy
  • YAR Relogger 4.0.0.3

    Discussion in 'Plugins' started by xzjv, Aug 6, 2016.

    1. xzjv

      xzjv Community Developer

      Joined:
      Mar 17, 2014
      Messages:
      1,243
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      Relogger for DemonBuddy: Helps with launching multiple d3 clients and restarts them if they crash.

      It can be built and used from the Source on Assembla. Source | SVN | Assembla

      Or you can download the attached zip, which also includes the source, if you would like to build your own .exe

      Otherwise, run YetAnotherRelogger.exe file in the \LatestBuild\ directory.

      Previous Thread by Jubisman: https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/223560-plugin-yar-relogger.html

      Original Thread by RRIX: https://www.thebuddyforum.com/demonbuddy-forum/plugins/111260-yar-rrrixs-yar-fork.html

      All credits go to the original developers.

      Change History:

      Code:
      4.0.0.3
      * * Should now use the specified difficulty level.
      
      4.0.0.2
      * Removed validation requirement for description.
      * Added additional torment levels
      * Added an OnInitialize() call to YARBot
      
      4.0.0.1
      * Changed the way YARBot enables and initializes plugins.
      * Note: you may hav to delete your DB\Bots\ folder and/or DB\Settings.
      
       

      Attached Files:

      Last edited: Apr 4, 2017
    2. chenzhiye3000

      chenzhiye3000 New Member

      Joined:
      Mar 26, 2016
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      i delete everything,YARBot Can only be used once

      if you stop all,then started. it stuck again
       
    3. net2knight

      net2knight New Member

      Joined:
      Feb 15, 2013
      Messages:
      29
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      freeze when load profile again
       
    4. Matios

      Matios Member

      Joined:
      Aug 26, 2015
      Messages:
      49
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      i can fix it manually, just when DB loader i stop it, close DB and run 1 more, and 1 more click button stop
       
    5. LXVIII

      LXVIII New Member

      Joined:
      Jul 23, 2016
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I have the same problem.
       
    6. harvest655

      harvest655 Member

      Joined:
      Apr 26, 2014
      Messages:
      95
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
    7. Xenetron

      Xenetron Member

      Joined:
      Mar 5, 2013
      Messages:
      627
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      The issue is to do with trinity settings.

      I removed the settings folder in DB and started it and it worked fine.

      I thought i'd export my old settings, and import them again, but this broke it again.

      Exporting then Importing should wipe old settings from previous trinities? If so, it means that some setting is causing this in trinity itself.

      I will do some more testing, really cba to do settings for tons of bots manually again T_T
       
    8. Xenetron

      Xenetron Member

      Joined:
      Mar 5, 2013
      Messages:
      627
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      I now tried importing ONLY the combat settings from previous trinity export, still broke it, looks like will have to re-do settings from scratch
       
    9. Xenetron

      Xenetron Member

      Joined:
      Mar 5, 2013
      Messages:
      627
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Found the culprit, it's the global settings file, when this is set to be used it will cause the freeze
       
    10. Xenetron

      Xenetron Member

      Joined:
      Mar 5, 2013
      Messages:
      627
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Scrap that, it is when you have any kind of trinity.xml that it tries to read anywhere, that's when it crashes, so a fresh install will work but any change to trinity will break it again
       
    11. N4zroth

      N4zroth New Member

      Joined:
      Dec 16, 2014
      Messages:
      19
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I can't seem to get it to work with my authenticator - it used to work fine, but it seems broken now. Anyone got similar issues?
       
    12. NeoNeo99

      NeoNeo99 New Member

      Joined:
      Mar 27, 2013
      Messages:
      43
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      I am having problems getting YAR to work with all my bots. So here is what I did. I made a whole new folder for YAR and redid all the login stuff etc. for each bot. I also made a whole new folder for my bots, so it is a complete clean install. I started each bot (BUG #1, you have to use "Force Start" the bots now) and made changes to Trinity for each class tap as they started up. Eventually for some reason each of them crashed after running for a while. But here is the problem. (BUG #2) When I start the bots Diablo launches then DB launches and logs the bot in, then bot goes to the Hero screen and stops. Will not launch a game and it just sits there. But I found the culprit. If I remove the "Settings" folder for each bot then relaunch the bots, it works fine. It starts a game and runs. Then I quit the bot, and relaunch from YAR it runs fine again. But if I make any changes to the Trinity settings, it wont launch again. You can see this by launching a fresh install of everything and run through my above scenario, and then in the Trinity setting make any change, just one change say the Combat Tab, "Give Higher Priority to health globes". Stop the bot through YAR. Now run the bot again, it launches everythgin fine and the bot gets to the Hero screen and just stops. It will then sit there until Battle.net logs you out.

      I hope this can be fixed soon, if you need any other info or testing from me please ask.
       
    13. fadi

      fadi Member

      Joined:
      Sep 6, 2014
      Messages:
      48
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Same after YAR launches demonbuddy it gets stuck here
      [​IMG]
       
    14. Mimjonking

      Mimjonking New Member

      Joined:
      Sep 23, 2015
      Messages:
      27
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hey, i just tryed to get YAR to work, but i get alot of text o nmy demonbuddy and nothing happends, it starts up the game, it starts the bot. i get some error.
      Here is log
      View attachment 3972 2016-08-12 01.13.txt
       
    15. xzjv

      xzjv Community Developer

      Joined:
      Mar 17, 2014
      Messages:
      1,243
      Likes Received:
      46
      Trophy Points:
      48
      Upgrade to latest Trinity 2.50.210.
       
    16. Mimjonking

      Mimjonking New Member

      Joined:
      Sep 23, 2015
      Messages:
      27
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      got a solid red text now aswell

      System.Reflection.TargetInvocationException: Målet forårsaket et unntak under aktivering. ---> System.ArgumentException: Det er allerede lagt til et element med samme nøkkel.
      ved System.ThrowHelper.ThrowArgumentException(ExceptionResource resource)
      ved System.Collections.Generic.Dictionary`2.Insert(TKey key, TValue value, Boolean add)
      ved System.Linq.Enumerable.ToDictionary[TSource,TKey,TElement](IEnumerable`1 source, Func`2 keySelector, Func`2 elementSelector, IEqualityComparer`1 comparer)
      ved Zeta.Game.Internals.FastAttribGroupsEntry.‪‏*‪‎​‬‪​*‬‫‪‬‫​‎‎**‏‬*‏*()
      ved Zeta.Game.PerFrameCachedValue`1.get_Value()
      ved Zeta.Game.Internals.FastAttribGroupsEntry.get_AttributeMapA()
      ved Zeta.Game.Internals.FastAttribGroupsEntry.​‪​‫*‪**‎*‪*‫*‬**‎‪‬*****‎**[](Int32 , ACD , & )
      ved Zeta.Game.Internals.FastAttribGroupsEntry.‫‪‎‎**‫‎*‪***‬****[](Int32 , ACD )
      ved Zeta.Game.Internals.Actors.ACD.‎‬*‫​*‏‎‏‫​*​**​‬‏​‏‎**()
      ved Zeta.Game.PerFrameCachedValue`1.get_Value()
      ved Zeta.Game.Internals.Actors.ACD.get_InConversation()
      ved Zeta.Game.Internals.Actors.DiaPlayer.get_IsInConversation()
      ved Trinity.Movement.StuckHandler.IsNotStuck()
      ved Trinity.Movement.StuckHandler.CheckForStuck()
      ved Trinity.Movement.StuckHandler.get_IsStuck()
      ved Trinity.Components.Combat.Weighting.RefreshDiaGetWeights(List`1 objects)
      ved Trinity.Framework.Modules.TargetsCache.Update()
      ved Trinity.Framework.Modules.TargetsCache.OnPulse()
      ved Trinity.Framework.Module.FirePulse(Boolean force)
      ved Trinity.Framework.Module.FireEvent(ModuleEventType moduleEventType)
      ved Trinity.Framework.ModuleManager.<>c__DisplayClass3_0.<FireEventAll>b__0(Module util)
      ved Trinity.Framework.ModuleManager.ExecuteOnInstances(Action`1 action)
      ved Trinity.Framework.ModuleManager.FireEventAll(ModuleEventType moduleEventType)
      ved Trinity.Framework.Core.Update(Boolean force)
      ved Trinity.Framework.Core.Pulse(Object sender, EventArgs eventArgs)
      --- Slutten på sporingen av intern unntaksstakk ---
      ved System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethod(Object target, Object[] arguments, Signature sig, Boolean constructor)
      ved System.Reflection.RuntimeMethodInfo.UnsafeInvokeInternal(Object obj, Object[] parameters, Object[] arguments)
      ved System.Delegate.DynamicInvokeImpl(Object[] args)
      ved Zeta.Bot.Pulsator.‫‎**‫*​‏‪​*‏*‬‬​‬*‬***‪‏‏*(Delegate , Object[] )
       
    17. Mimjonking

      Mimjonking New Member

      Joined:
      Sep 23, 2015
      Messages:
      27
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Ok, so i tryed YAR and a rift profil with demonhunter, and it looks like it did few rifts or that i crashed often. I got some logs below. i only had half a bank tab with items and close to no more cratingmats on about 7 hrs so something haf to be wronk
      One file is to big for this uploading site.

      Here is link from mega.nz MEGA
      file is like 50 MB big due to long log.
       

      Attached Files:

    18. fadi

      fadi Member

      Joined:
      Sep 6, 2014
      Messages:
      48
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Its working now with YAR, thanks xzjv :D
       
    19. BigBudda87

      BigBudda87 Member

      Joined:
      May 5, 2012
      Messages:
      243
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      so yar is breaking autofollower. it loads for example the grift profile and start the bot. 2nd account logging in and starting follower combat profile. main DB invite the 2nd and start a game while 3rd D3 and DB is loading same for the 4th. so now the main DB starting a grift where only 2 of 4 bots are playing. is there a way to fix this?
       
    20. Schizoid

      Schizoid Member

      Joined:
      Feb 7, 2012
      Messages:
      101
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Trinity 2.50.210 works better with older YAR (less double DB trying to attach to the same window), it was Trinity causing the problem all the along.
       

    Share This Page