Demonbuddy for Season 16 released, updates.buddyauth.com !
  • Visit Rebornbuddy
  • Visit Demonbuddy

YAR Relogger 4.250.0.5

Discussion in 'Plugins' started by xzjv, Apr 4, 2017.

  1. markn12

    markn12 Member

    Joined:
    Jun 2, 2012
    Messages:
    795
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Any chance on getting this updated ?
     
  2. Tony

    Tony "The Bee" Staff Member Moderator

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    128,782
    Likes Received:
    546
    Trophy Points:
    113
    yes!
     
  3. Rushed

    Rushed Member

    Joined:
    Feb 7, 2019
    Messages:
    40
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    Here you go
     

    Attached Files:

  4. markn12

    markn12 Member

    Joined:
    Jun 2, 2012
    Messages:
    795
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    That one doesn't work.
     
  5. Rushed

    Rushed Member

    Joined:
    Feb 7, 2019
    Messages:
    40
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    of course it's work...
     
  6. Rushed

    Rushed Member

    Joined:
    Feb 7, 2019
    Messages:
    40
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
  7. markn12

    markn12 Member

    Joined:
    Jun 2, 2012
    Messages:
    795
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    nevermind forget my noob moment :)
     
    Last edited: Feb 21, 2019
  8. Rushed

    Rushed Member

    Joined:
    Feb 7, 2019
    Messages:
    40
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    WoW finally you got it...like I said it's working like a charm
     
  9. markn12

    markn12 Member

    Joined:
    Jun 2, 2012
    Messages:
    795
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Yep works great thanks.
     
  10. antoniobruh

    antoniobruh New Member

    Joined:
    Mar 13, 2019
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Can someone help me? I tried setting YAR up, but when I click on Start, nothing happens. It's in the same folder as Demonbuddy, Diablo 3 client is from x86 Program Files.

    ):

    much appreciated & loved!
     
  11. macedawg

    macedawg Member

    Joined:
    Nov 19, 2012
    Messages:
    281
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    have you clicked the "enabled" check box?
     
  12. antoniobruh

    antoniobruh New Member

    Joined:
    Mar 13, 2019
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yeah, this is what happens.

    Thanks in advance!

    Capture.PNG

    [​IMG]
     
  13. macedawg

    macedawg Member

    Joined:
    Nov 19, 2012
    Messages:
    281
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    have you specified the diablo III.exe or just the diablo III folder? you need to actually select the exe.
    another thing is on the Week Schedule click the fill week button so its all green.

    those are the only other things that I can think of that would prevent it from even launching d3.
     
    antoniobruh likes this.
  14. antoniobruh

    antoniobruh New Member

    Joined:
    Mar 13, 2019
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    It was the Week schedule! Thanks for your help macedawg.
     

Share This Page