• Visit Rebornbuddy
  • [Azyul Project] Dungeon Farming, Gold Farming, Mount Farming, Transmog Farming, and more!

    Discussion in 'Farming' started by EchoTiger, Feb 26, 2013.

    1. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      The only other option would be to write custom navigation for every Timber that's in an odd position, which would take some time to do.

      [Hr][/Hr]


      I'd just need the coordinates so that I can send my bot there and blacklist the location.

      [Hr][/Hr]


      These errors have actually been fixed, but weren't pushed to the SVN.
      I'll be sending the update now.

      Edit:
      Updates sent.
       
      Last edited: Apr 23, 2015
    2. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      Please don't double post.

      https://www.thebuddyforum.com/honor...ials-mounts-pets-post1934609.html#post1934609
       
    3. SynTacTix

      SynTacTix Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Oct 1, 2014
      Messages:
      477
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      Thank you, please notify when the SVN update has been pushed so that I can do a checkout on my side again.
      I will get you the coordinates for those timber that need to be blacklisted by tonight, then I will send them to you.
      I will gladly help out with any testing for you, if you need a tester?
       
    4. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      Resurrecting at a spirit healer won't fix it because after it resurrects, the bot will want to coninute to the next coordinate it was running while inside the dungeon - which will cause it to run off the game in a random direction.
      Also, if I could code the profile to resurrect at the spirit healer and continue from there, then I would be able to code death support.
      The issue is the bot isn't giving me any control of its actions while dead.
       
    5. SynTacTix

      SynTacTix Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Oct 1, 2014
      Messages:
      477
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      Update received via SVN. No errors so far while loading the XML. Will let it run and see what happens.
      Thank you very much
       
    6. SynTacTix

      SynTacTix Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Oct 1, 2014
      Messages:
      477
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
    7. collector89

      collector89 New Member

      Joined:
      Nov 5, 2012
      Messages:
      23
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Hello, which combat routine do you suggest using as Prot Paladin?
       
    8. ahey

      ahey Member

      Joined:
      Jul 1, 2012
      Messages:
      88
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Hi echo

      i'm using Gundrak profile with Azyul Manager. but AM menu doesnt open and profile doesnt use mammoth for selling and vendor. how can i fix this?
       
    9. SynTacTix

      SynTacTix Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Oct 1, 2014
      Messages:
      477
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      Alright, using the normal dungeon profile, I have now managed to obtain the head piece from Steamvault. This is now the part where it needs to leave Outland to go to Old Hillsbrad Foothills. So it flies from Zangarmarsh back to the Dark Portal, and keeps getting stuck as you cannot go back through the Dark Portal anymore, you can only use the Orgrimmar / Stormwind portals which are located there. There is no other way of getting around this, as it keeps flying back to that spot, no matter where I go. Keeps getting stuck now.
       
    10. SynTacTix

      SynTacTix Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Oct 1, 2014
      Messages:
      477
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      What I have done as a workaround, is to modify the script:

      I removed the Remotescripts for "GoToOutland" as I have now completed that and need to get rid of that to get past this. Then I removed the code which wouldve made it go through the Dark Portal. A suggestion on how you can fix it, is to make it use the Orgrimmar / Stormwind Portals at the Dark Portal instead of trying to fly through it is that cannot be done anymore, and then fly from Orgrimmar to Ratchet, or whatever needs to be done for Alliance ;) .
       
    11. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      I only suggest using Singular on these profiles.
      Any other Combat Routine will most-likely cause issues.


      [Hr][/Hr]


      The AM profiles are broken at the moment and are awaiting to be rolled-back.
      You could try using a previous SVN version, which should work.
       
    12. Hellbeast

      Hellbeast Member

      Joined:
      Mar 17, 2015
      Messages:
      37
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Echo, hi

      There are a lines in Azyul profile
      <CustomBehavior File="Hooks\DoWhen" ActivityName="MoveDefHook" AllowUseDuringCombat="True" UseWhen="(Me.Combat &amp;&amp; Me.IsMoving &amp;&amp; Me.IsInInstance &amp;&amp; Me.IsAlive) &amp;&amp; ((!WoWSpell.FromId(2983).Cooldown) || (Me.HealthPercent &lt;= 20 &amp;&amp; !WoWSpell.FromId(5277).Cooldown))"
      <CustomBehavior File="Misc\RunLua" Lua="CastSpellByID(2983);" />

      which use Sprint(spell id 2983). But when i change it to Burst of Speed(spell id 137573) the honorbuddy shows the erorr

      [DoWhen-v2009(error)] For DoWhenActivity ActivityName(MoveDefHook), predicate (() => (Me.Combat && Me.IsMoving && Me.IsInInstance && Me.IsAlive) && (!WoWSpell.FromId(137573).Cooldown)) was not reset by execution.
      This is a profile problem, and can result in erratic Honorbuddy behavior.
      The predicate must return to 'false' after the action has been successfully executed.


      Routine singular
      May You help to resolve this?
       
      Last edited: Apr 23, 2015
    13. arievanquisher

      arievanquisher New Member

      Joined:
      Apr 17, 2011
      Messages:
      56
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Sometimes got fatal error when entering dungeon.I use profile DTK heavy pull
       

      Attached Files:

    14. felipe0108

      felipe0108 New Member

      Joined:
      Sep 7, 2013
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    15. mb41375

      mb41375 Banned

      Joined:
      Feb 7, 2015
      Messages:
      72
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      same as felipe
       
    16. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      DoWhen excepts the predicate to be "false" after execution.
      What triggers the DoWhen is a "true" predicate.

      Ex: UsableWhen="Me.IsAlive" - Me.IsAlive will return "true" if the player is alive, which will cause the DoWhen to activate.
      However, after the DoWhen is finished with its code, it excepts the Me.IsAlive to return "false" - so in this case the DoWhen will want the player to be dead or it will throw errors similar to the ones you're getting.

      In your situation, the DoWhen is expecting the spell to not be castable after you cast it.
      If the spell needs to be casted multiple times, then change the RunLua line to look something like this:

      <CustomBehavior File="Misc\RunLua" Lua="CastSpellByID(137573)" NumOfTimes="5" WaitTime"500" />​

      The "500" WaitTime will make it wait 500 miliseconds between casts.
      And the "5" NumOfTimes will make it cast 5 times.


      [HR][/HR]


      I don't see any reports of a Fatal Error in this log.

      [Hr][/Hr]


      In log 1380, the bot claims it failed going to a CTM coordinate - which is the coordinate used to enter the dungeon.
      What steps the bot took prior to failing the CTM isn't clear in the log - which I'd need to know this to patch it up.

      CTM failures aren't typically persistent.
      What causes them is usually combat, lag or anything else that would cause the bot to go off the navigational path.
       
    17. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      If you're experiencing this issue, then the profile you're using is out of date.
      The navigation system has been re-worked months ago and it should be a lot more efficient than the previous one.

      The issue you're running across is most-likely leftover old navigation code that wasn't properly replaced by the new code.
      I'll add this to the bug tracker.

       
    18. felipe0108

      felipe0108 New Member

      Joined:
      Sep 7, 2013
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    19. Morx

      Morx New Member

      Joined:
      Jun 29, 2012
      Messages:
      139
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hello Echo Tiger, I'm currently running your Timber Farm Level 2 profile, and it's in a spot right now where it's just going back and fourth between 2 points. HB says that it's going to a hotspot, then it says it's going to collect a tree, then back to hotspot. Back and fourth. I've attached a log to hopefully help with the problem. View attachment 3088 2015-04-23 16.49.txt

      Moved my toon away from the spot, and unpaused HB, and it started doing it again, but only for about 30 seconds before it moved on and kept farming like normal. Kind of an odd problem. I've farmed over 1k lumber in 1 night with this profile, so it definitely works just fine. Maybe this is the profile telling me I have enough? haha
       
      Last edited: Apr 24, 2015
    20. SynTacTix

      SynTacTix Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Oct 1, 2014
      Messages:
      477
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      The profile i'm using is what I got through SVN yesterday, so it must be leftover old code yes.
      Another thing I noticed in the ND profile, is that when it is supposed to go from Orgrimmar to Ratchet, and then to Caverns of Time, instead it goes from Orgrimmar straight into Uldum for some reason. This is when it is supposed to go to Old Hillsbrad Foothills instance for the gloves.
       

    Share This Page