• Visit Rebornbuddy
  • [Azyul Project] Dungeon Farming, Gold Farming, Mount Farming, Transmog Farming, and more!

    Discussion in 'Farming' started by EchoTiger, Feb 26, 2013.

    1. Emil Wattne

      Emil Wattne New Member

      Joined:
      Jun 10, 2015
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      So im running the mount bot, and somehow it wont loot Lord Averius? or whatever hes called. Also tends to run past the black guards, am i doing something wrong?
       
    2. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      There's posts right above this one that explains it.
       
    3. takenotesbic

      takenotesbic Member

      Joined:
      Mar 10, 2013
      Messages:
      70
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Why'd you mess up the Uldaman farm code? it used to work perfect
       
    4. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      Why are you assuming I messed it up?
      I haven't touched any of the code in that profile since the 4 years that it has existed.
       
    5. miltonb

      miltonb Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      171
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      is there any way you can update the cata instanes to have timers on them so they dont restart quickly and can farm the instances 6 times in a hour without worrying about a cd, or do they wait to run after 6 times in a hour saying "cant run till the next hour". Im just wondering if they could be more efitionate so you could run them non stop with no issues.
       
    6. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      Which ones are you referring to that aren't waiting as they supposed to be?
       
    7. miltonb

      miltonb Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      171
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      outdated profiles/instance grinds/cataclysm/grim batol and lost of the tol'vir
       
    8. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      Those profiles use the InstanceTimer behavior to wait between each farm.
      If the bot isn't waiting, then it could be that there is an issue with the InstanceTimer behavior.
       
    9. miltonb

      miltonb Member

      Joined:
      Mar 5, 2014
      Messages:
      171
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      ok thats goood to know. just wondering do you know anything about grinding instances bans you after you use them so much?
       
    10. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      It has been a couple years since I've farmed dungeons, so the results I had then probably won't be the same as bans today.
       
    11. zukramel34

      zukramel34 New Member

      Joined:
      Aug 25, 2015
      Messages:
      25
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Actually, What is the best compromise for POs ? What dungeon?

      Thanks ^^
       
    12. Cloud500

      Cloud500 New Member

      Joined:
      Sep 30, 2017
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Can anyone make a video or tell me how to set up a profile for this? I got svn tortoise and azuyel and did checkout but dont know which file from azuyel to copy to honorbuddy folder
       
    13. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      You don't copy anything to the Honorbuddy folder.
      You just hit "Load Profile" on Honorbuddy and select which Azyul profile you want to use.
       
    14. Cloud500

      Cloud500 New Member

      Joined:
      Sep 30, 2017
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Is there a profile for empyrium farming? I cant find any
       
    15. Cloud500

      Cloud500 New Member

      Joined:
      Sep 30, 2017
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Also can you fix the outdated profiles? Some are not working like Maraudon
       
    16. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      I don't have any, there might be some on the forum though.
       
    17. EchoTiger

      EchoTiger Official Profile and Singular Developer Staff Member Moderator

      Joined:
      Nov 28, 2012
      Messages:
      6,807
      Likes Received:
      587
      Trophy Points:
      113
      Currently I'm busy with working on the official questing pack and the Singular rewrite.
      If I do come back to fix up the old Azyul profiles, it will be later down the road.

      You can always use DungeonBuddy and set it to "Farm" mode to have it farm dungeons.
       

    Share This Page