• Visit Rebornbuddy
  • [GB2] VASHJ'IR - Gathering profiles!

    Discussion in 'Cataclysm - 450-525' started by zuabros, Feb 26, 2011.

    1. zyria

      zyria New Member

      Joined:
      Nov 30, 2013
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      my gb don't work tells me every time invaild key how i can get a new one ? can u help me pls and sorry for wrong post in this thread
       
    2. kenshinkun

      kenshinkun New Member

      Joined:
      Oct 22, 2014
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      [GB2] Vashj'ir Megaroute Min + Herb 0.1.7
      [Gatherbuddy2]: Stopped gatherbuddy after gathering 168 nodes in 1h 16m 19s.
      [Gatherbuddy2]: Azshara¬°s Veil: 50
      [Gatherbuddy2]: Obsidium Deposit: 78
      [Gatherbuddy2]: Stormvine: 40
       
    3. SIL3N7

      SIL3N7 Active Member

      Joined:
      Jun 12, 2012
      Messages:
      1,119
      Likes Received:
      11
      Trophy Points:
      38
      Stops in random locations using mega profile.
      Ill get you a log as soon as i can but i know its a hot spot issue and the profile according to tony and its also happening with mount farming profiles.

      I thought you were gone but never looked at your last login date and happened to stumble on your thread in support. hope you work out your buddy store issue. and maybe have some new releases coming in the future.
       
      Last edited: Jan 8, 2015
    4. Phenton

      Phenton Member

      Joined:
      Jan 8, 2011
      Messages:
      40
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      Hey SIL3NT-DE4TH,

      I'm having the same problem with Vashj'ir profiles stopping. I noticed it only happens when passing near the sub zone 'Nespirah'. Do you find the same problem?

      Cheers,
       
    5. sagnon

      sagnon Member

      Joined:
      Oct 16, 2012
      Messages:
      33
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Whats happening i run the profile it just wants to go up and use a fly mount flies abit then comes back down and ... loop, whats wrong ?? pls halp

      Edit: I cant find Abyssal Sea Horse mount on HB settings and tools Mount tab
       
      Last edited: Jan 26, 2015
    6. swelgje

      swelgje New Member

      Joined:
      May 1, 2012
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      This profile doesnt work for me enymore.
       
    7. stadiuM

      stadiuM New Member

      Joined:
      Dec 20, 2011
      Messages:
      69
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Does this one still work?
       
    8. thefaker

      thefaker Member

      Joined:
      Aug 18, 2015
      Messages:
      50
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
    9. Necrosium

      Necrosium Member

      Joined:
      Jun 17, 2016
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      yep I see the same problem
       
    10. Necrosium

      Necrosium Member

      Joined:
      Jun 17, 2016
      Messages:
      41
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      this bug happens after switching between profiles. In other locations (if this bug appears) bot starts flying to the middle of the nowhere. Close and reopen HB and start bot once again and all should work correctly. This way always works for me cause this bug always appears after each profile switching
       
    11. Mocom

      Mocom New Member

      Joined:
      Jun 27, 2016
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      [Gatherbuddy2]: Stopped gatherbuddy after gathering 674 nodes in 4h 14m 23s.
      [Gatherbuddy2]: Azsharas Schleier: 199
      [Gatherbuddy2]: Obsidiumvorkommen: 307
      [Gatherbuddy2]: Sturmwinde: 168
       
      Last edited: Aug 6, 2016
    12. zerucool

      zerucool New Member

      Joined:
      Jul 23, 2012
      Messages:
      46
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Anyway to force druids travel form? Cant make it work :(
       
    13. Mocom

      Mocom New Member

      Joined:
      Jun 27, 2016
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      You Need the Vashir Mount. It works.
       
    14. zerucool

      zerucool New Member

      Joined:
      Jul 23, 2012
      Messages:
      46
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Gather herbs in travel form is way faster :(

      That really sucks. Dont know why we dont have that option.

      We used to have pluggin to force travel form, but seems that is outdated :(
       
    15. yipsilonn

      yipsilonn Member

      Joined:
      Mar 1, 2011
      Messages:
      214
      Likes Received:
      5
      Trophy Points:
      18
      Hi all
      This profile still working with the last patch?
      I'm thinking to get back to honorbuddy :)
       
    16. Frnge

      Frnge New Member

      Joined:
      Jul 24, 2012
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      nope
      works for 5 min then stops..
      but used to work great!
       
    17. predje

      predje New Member

      Joined:
      Apr 21, 2014
      Messages:
      17
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      since last legion patch it has some path problems , any idea on how to resolve those ? :) kinde regards
       
    18. Digga2

      Digga2 Banned

      Joined:
      Sep 3, 2016
      Messages:
      47
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Hey Zuabros, will you be updating this profile for HB3? It's an awesome profile!
       
    19. Mocom

      Mocom New Member

      Joined:
      Jun 27, 2016
      Messages:
      10
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      Can someone please update this profile?
       
    20. Jonny1985

      Jonny1985 New Member

      Joined:
      Oct 21, 2014
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      It use my flying mount, not the seahorse. Why?
       

    Share This Page