• Visit Rebornbuddy
  • Gladiator Suite - Warrior

    Discussion in 'Archives' started by Cokx, Nov 5, 2014.

    1. Lube

      Lube Member

      Joined:
      Oct 4, 2014
      Messages:
      32
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      So, I grabbed the trial and i'm on my 490ilvl pvp warrior, I know it's super low but just testing it out before I buy it. MY questions are, are there specifics talents to take? A specific spec like fury or arms for 2's and 3's. Do I need my skills on my hot bars to use them? Do I need to initate the fights first before it does anything, do I need to be dismounted aswell. Does it auto pilot legit everything? Sometimes it doesn't use charge and other abilities. Also do I need certain gear for it to work properly and settings on the CR it's self?
       
    2. Toizi

      Toizi Community Developer

      Joined:
      Jan 27, 2014
      Messages:
      1,083
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      - Being 60 ilvl below the standard will obviously mean you will get destroyed in pvp regardless of how good you play
      - All talents and specs that are pvp viable are supported. For Warrior that means every spec
      - The CR does not need the skills on the hotbar
      - If you are in range of an enemy without having selected the pve setting, it will start attacking
      - The CR will be paused when you are mounted
      - You can pretty much make it use every skill there is but for the best results we suggest using the hotkeys to CC enemies so you can coordinate it with your partners
      For charge there is only an option to use it when an enemy casted a spell to escape since we think charge should be used manually for engaging, switching, etc
      - What other abilities doesn't it use?
      - You don't need certain gear for it but like I said already you can't expect much with 490 ilvl against people with 550 ilvl
      - The default settings should work fine when getting started. It's mainly personal preference on whether you want to use some spells like defensive CDs yourself
       
    3. Lube

      Lube Member

      Joined:
      Oct 4, 2014
      Messages:
      32
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Dude, thanks so much for the fast reply you pretty much answered all my questions, I think I understand how it works now. For some reason I thought all you had to do was just turn the camera, I was wondering why it wasn't charging or heroic leaping and what not but that seems to be the case because it's manual. I'll be buying this product once I get a handle on how it works haha. Need to get that 550 ilvl though first. Thanks so much man, really appreicate the reply!
       
    4. Toizi

      Toizi Community Developer

      Joined:
      Jan 27, 2014
      Messages:
      1,083
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      No problem.

      Just a tip for when you use heroic leap.
      The hotkey has 2 functions depending on whether you're holding down the right mouse button.
      If it's not held down it will jump to the position your cursor is in without having to click again with the mouse.
      If it's held down it will jump to your target's position. This is especially useful against gap closers like blink or knockbacks like thunderstorm.

      Also, if you're wondering what a certain setting does because it's not fully clear from the name, hover over it to see the tooltip
       
    5. Lube

      Lube Member

      Joined:
      Oct 4, 2014
      Messages:
      32
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Pretty sure I love you man, I just tested it on my hunter while using cc's myself and things like that. Hnnnngh this shit is amazing!
       
    6. hsjyes

      hsjyes Member

      Joined:
      May 13, 2014
      Messages:
      398
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      18
      Great CR, I am on the trial and I must say it will be a purchase for me definitely. Using this on my prot warrior and its great.
       
    7. arwow

      arwow Member

      Joined:
      Nov 24, 2012
      Messages:
      82
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      8
      u must enable the movment on BGfarmz


      yeah... warrior arms is sooo bad... but PROT... omg PROT IS OVERP.
      =)
       

      Attached Files:

    8. Cokx

      Cokx Member Buddy Store Developer

      Joined:
      Aug 23, 2011
      Messages:
      667
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      18
      Arms isnt bad if you play with the Rend talent. I think its actually very strong!
      But Prot is by far one of the most unbalanced melees right now
       
    9. korlana

      korlana New Member

      Joined:
      May 22, 2014
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Having a problem with the CR only using hamstring and auto attack ONLY. I haven't changed any settings. Tried a fresh install of HB, same problem. It seems to be spamming between battle/def stance over and over. It's frustrating. Will post a log shortly, just reading up how to do it.
       
    10. korlana

      korlana New Member

      Joined:
      May 22, 2014
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Uploaded a log, short duel, CR not working as it should.
       

      Attached Files:

    11. Toizi

      Toizi Community Developer

      Joined:
      Jan 27, 2014
      Messages:
      1,083
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      Can you try using a current version of Enyo?
       
    12. korlana

      korlana New Member

      Joined:
      May 22, 2014
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      It's streamed from the buddy store so surely it should be?
       
    13. Tricen

      Tricen Community Developer

      Joined:
      Jan 21, 2010
      Messages:
      331
      Likes Received:
      6
      Trophy Points:
      0
      That is directly from my logs. That is the most current version BuddyStore offers Toizi/
       
    14. Toizi

      Toizi Community Developer

      Joined:
      Jan 27, 2014
      Messages:
      1,083
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      Okay seems like it just hasn't updated the version number yet.

      The rotation doesn't spit out any errors though which is weird if it's not casting anything.
      Can you try opening the dev console (right above the start button) and go to console and paste
      Code:
      Logging.Write("GCD: " + SpellManager.GlobalCooldownLeft.TotalMilliseconds);
      and click on run
       
    15. korlana

      korlana New Member

      Joined:
      May 22, 2014
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Did that, it copied GCD: 4212310449 into the main window small log thing and that's all. Didn't get any results, and it hasn't changed anything regarding the problems.
       
    16. Toizi

      Toizi Community Developer

      Joined:
      Jan 27, 2014
      Messages:
      1,083
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      Well it shouldn't change anything only provide us with information that's wrong.
      And it is definitely the issue if your GCD is ready in over 48 days.
      It has nothing to do with our product though since we can only use what the API is telling us.
      We'll try to find out why it does that but we cannot fix that

      Also make sure that you did the fresh installation the way it's being described here
      Honorbuddy:HelpDesk:"Clean installing" Honorbuddy - The Buddy Wiki
       
      Last edited: Nov 6, 2014
    17. korlana

      korlana New Member

      Joined:
      May 22, 2014
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Yep, freshly installed just like that. Did it again just now just for the sake of it, started up the bot and... same problem still. Even on just dummies in shrine it constantly swaps stances over and over and only uses melee and hamstring.

      I'm a bundle owner, so curious as to see if it happens with anything else, gonna check.
       
    18. korlana

      korlana New Member

      Joined:
      May 22, 2014
      Messages:
      16
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Mage CR seems to work just fine.
       
    19. Toizi

      Toizi Community Developer

      Joined:
      Jan 27, 2014
      Messages:
      1,083
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      You can also try clearing your WoW cache.
      But switching between stances without any trigger doesn't seem to make sense either
       
    20. dubstep1337

      dubstep1337 Member

      Joined:
      Feb 6, 2012
      Messages:
      199
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Is there still a Trial Version? Currently using TuanHA's War CR and I need to compare befor paying, obviously :)
       

    Share This Page