• Visit Rebornbuddy
  • [Grandfathered] Leaves - Tree Heals Go Whoosh

    Discussion in 'Druid' started by Mirabis, Aug 22, 2014.

    1. Mirabis

      Mirabis Community Developer

      Joined:
      Jun 14, 2010
      Messages:
      4,475
      Likes Received:
      86
      Trophy Points:
      48
      That may be it... grrr Tracked the 4p set on equipment.

      But don't think i fixed the two different ids for checking if someone has Lifebloom, while i use the diff id for casting... >.<
       
      Last edited: Sep 29, 2015
    2. frosticus

      frosticus Community Developer

      Joined:
      Oct 19, 2012
      Messages:
      2,936
      Likes Received:
      57
      Trophy Points:
      48
      View attachment no streaming leaves.txt

      no streaming leaves from the store. with a log. its short, not sure if it helps, no mention of leaves in the log. im sure you know about it, just sending another customer log to verify its not an individual issue.
       
    3. Bounty

      Bounty Member

      Joined:
      Mar 5, 2011
      Messages:
      197
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      ^

      Stars and Leaves not streaming.
       
    4. Mirabis

      Mirabis Community Developer

      Joined:
      Jun 14, 2010
      Messages:
      4,475
      Likes Received:
      86
      Trophy Points:
      48


      [20:00:30.717 D] Buddy Store botbase 'Oracle v1 - Healing routine' failed to load with following errors

      lol.. you should remove Oracle v1 :p

      And yes, aware of the not streaming issue.... but havn't gotten a response yet.
       
    5. frosticus

      frosticus Community Developer

      Joined:
      Oct 19, 2012
      Messages:
      2,936
      Likes Received:
      57
      Trophy Points:
      48
      i noticed there are a few streaming addons that just dont show up anymore. and the lack of backup healing routines is killing me. the buddystore seems to be losing quite a few items
       
    6. mocbar

      mocbar New Member

      Joined:
      Sep 14, 2012
      Messages:
      254
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      A full Heroic run last night resulted in success of the CR 2.5.0.45, without the 4P T18 set ofc
      There are bugs however, but has nothing to do with healing by itself !

      Cheers
       
    7. Mirabis

      Mirabis Community Developer

      Joined:
      Jun 14, 2010
      Messages:
      4,475
      Likes Received:
      86
      Trophy Points:
      48
      Care to elaborate on those bugs:p

      Can hopefully squash them together with the lifebloom bug ; )
       
    8. frosticus

      frosticus Community Developer

      Joined:
      Oct 19, 2012
      Messages:
      2,936
      Likes Received:
      57
      Trophy Points:
      48
      may i ask what and where you found this? i tried a backup free cr last night and was on the low side of life. need mah leaves bro!!

      if there is a pm to someone that would get me the experimental leaves that would be awesomo. thanks for all the wonderful raid days i've experienced with your cr, mirabis!
       
    9. mocbar

      mocbar New Member

      Joined:
      Sep 14, 2012
      Messages:
      254
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      Sure,

      pre-hotting only on one tank, sometimes one tank and a healer and not using regrowth (on tank) to get living seed up, when it decides to pre-hot a healer it does use regrowth to try and get the living seed

      CR pulls with Wrath when in DoC build, after it thinks its done with pre-hots, i need to enable / disable the damage switch before and after combat or i keep pulling things :mad: does not happen with LazyRaider or Enyo with Continius Healing mode OFF, CR needs better combat detection in general, with LazyRaider or Enyo with Continius Healing mode OFF it sometimes takes forever to get in to combat, pre-hotting works, but if the wrong tank is pre-hotted the toon doesnt get in combat and so the CR sits there until it gets damage (or manual combat start ofc)

      Damage switch does not work in NON DoC build at al, no damage at all and moonfire is never ever used (but thats just an indication for you, i dont want moonfire used :))

      When in Tree of Life with Doc build, the CR heals as it should but forgets it can use other things like Wrath when there is nothing to heal anymore, so when it heals everything up in the first 10 seconds it just sits there for 20 doing nothing and i dont mean no wrath, i mean absolutely nothing exept regrowth and maybe wildgrowth if its going bad, so no lifebloom rejuvinates germinates etc

      The Facing logic is not good, when enabled it turns the toon for everything, while normal healing does not need facing, the facing logic should only turn the toon for Wrath, this is anti bot detection, no druid healer faces for every spel

      when having Wild Mushroom on keybind Hold-To-Use it wil place it over and over if i keep the key pressed, while this might be by design, its not desirable, i sometimes need to keep it pressed for a short while while the CR finishes other stuff and sows the mush in the rotation, if i dont release the key on time it wil place the mush again but by then my mouse is on a different place, i would like to see some protection for double casts, maybe blacklist the function for a few GCD's ? or make it so we need to press again for the function to work again, that might be better...

      cosmetic: i have "use honorbuddy overlay" off in settings but messages like [06:817]: CastBase.ManualCast(!=) :Wrath -- Pausing for 1000 milliseconds or [34:205]: CastBase.ManualCast(!=) :Tranquility -- Pausing for 1000 milliseconds or [45:402]: CastBase.ManualCast(!=) :Cat Form -- Pausing for 1000 milliseconds still gets printed on screen, there might be others

      Use of Cojured Mana Fritter (113509) does not get detected by CR and so it interrupts the refreshment

      and there are some encounter specific stuff of course like dispelling and stop casting on certain things that i will not mension now

      on a personal note:

      CR should maintain rejuvination more on tanks, it now lets it drop off for to long, i know it does not need 100% uptime, but it can be better than it is now
      setting it to 100%HP doesnt help, tank rejuvination should also be disconnected to the minimum / maximum setting in advanced settings, just trie to keep it up as best as possible and let min / max count for the rest of the raid group

      View attachment tyrant.txt
      View attachment 7556 2015-09-30 17.07.txt
       
    10. mocbar

      mocbar New Member

      Joined:
      Sep 14, 2012
      Messages:
      254
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      beta version from Mirabis
       
    11. Den0812

      Den0812 New Member

      Joined:
      Jul 8, 2013
      Messages:
      25
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      I have stars and leaves and cant get either one to load. Ive reset all caches that honorbuddy staff told me to. Tried disabling and re enabling. And just did fresh install on honorbuddy. It just loads singular no box pops up asking which i want to choose. It worked up until yesterday please help! All other toons work
       
    12. frosticus

      frosticus Community Developer

      Joined:
      Oct 19, 2012
      Messages:
      2,936
      Likes Received:
      57
      Trophy Points:
      48
      how would we go about getting this beta? i have paid for both leaves and stars, but really only need the leaves for now
       
    13. xumar

      xumar New Member

      Joined:
      Jan 27, 2014
      Messages:
      20
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      same
       
    14. Eestyle

      Eestyle New Member

      Joined:
      Mar 12, 2014
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0


      the same thing - a very forward correction

      Why remove the product from the shop? [ Not on sale Leaves - Tree Heals Go Whoosh ]
       
      Last edited: Oct 1, 2015
    15. Mirabis

      Mirabis Community Developer

      Joined:
      Jun 14, 2010
      Messages:
      4,475
      Likes Received:
      86
      Trophy Points:
      48
      We/I am aware of the issue.
      You'll have to PM me ur skype details and reason for beta testing etc ( check 2nd post of thread).

      ^
      This was/is not intentional. It's no longer visible on the store because I should not sell without a running contract.

      It not streaming‚Äč, is another issue which is being worked on.
       
    16. Mirabis

      Mirabis Community Developer

      Joined:
      Jun 14, 2010
      Messages:
      4,475
      Likes Received:
      86
      Trophy Points:
      48
      Not Streaming

      Hello,

      The latest submissions did not throw an immediate compile error, which made it look like everything was good. Unfortunately my products no longer streamed to customers, without showing any error.

      With the help of Raphus it can be concluded that the buddy store does not (yet) support multi-project solutions.

      Thus, I've opted to revert my products back to an earlier state - where it still streams.

      [TABLE]
      [TR]
      [TD]2.3.2.391.2[/TD]
      [TD]Release[/TD]
      [TD]
      • Reverting back to usable state (before multi-project)
      [/TD]
      [TD]10/1/2015 9:49:13 PM[/TD]
      [TD="bgcolor: green"]Approved[/TD]
      [TD]10/1/2015 9:50:24 PM[/TD]
      [/TR]
      [/TABLE]

      Hopefully it'll be supported soon, in the mean time I'll (re)consider some other options.

      Sorry for the inconvenience,

      Mirabis
       
    17. Mirabis

      Mirabis Community Developer

      Joined:
      Jun 14, 2010
      Messages:
      4,475
      Likes Received:
      86
      Trophy Points:
      48
      Uploaded a build to address the first issues,

      will work on the last 3 when i wake up.
       
    18. frosticus

      frosticus Community Developer

      Joined:
      Oct 19, 2012
      Messages:
      2,936
      Likes Received:
      57
      Trophy Points:
      48
      View attachment leaves on saturday.txt

      logs from yesterday. ranked 94th with the settings changed around line 1700ish. upped the wild growth a bit. im running 1700 spirit which i feel is around the right number. 702 ilvl
       
    19. Gaaldornick

      Gaaldornick Member

      Joined:
      Apr 15, 2014
      Messages:
      366
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      18
      So is this still being updated? I haven't used it in quite a while... and it's pretty annoying that it doesn't heal party members if I am out of combat....
       
    20. Mirabis

      Mirabis Community Developer

      Joined:
      Jun 14, 2010
      Messages:
      4,475
      Likes Received:
      86
      Trophy Points:
      48
      That's nothing to do with the routine. On most botbases u can tick 'heal out of combat' because the bot just doesn't pulse the routine out of combat (in normal situations).
       

    Share This Page