• Visit Rebornbuddy
  • [H] [QB] Ashran - Farms Vol'Jin's Spear Rep & Universal Language Modules

    Discussion in 'Farming' started by pink_panther, Jan 25, 2015.

    1. pink_panther

      pink_panther Member

      Joined:
      Jan 28, 2012
      Messages:
      48
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      There are a few Ashran farming scripts around, but I mainly wanted to farm the Rep for Vol'Jin's Spear so I made my own.

      There are also other's that claim to Turn in the Artifact Fragments, but it only turned them in once, which was pissing me off.

      This script is for Horde only, farms Brutes Rise. It walks down the mountain and up the river to get there, instead of over the bridge to avoid players.
      [​IMG]

      The script includes Repair and will turn in Artifact Fragments every time you reach 100 Fragments or Die

      You will need to use a plugin like ReleaseMe and make sure Res at Spirit Healers is turned on
      https://www.thebuddyforum.com/honor...lugin-release-corpse.html?highlight=ReleaseMe

      You also need to have completed the quest "The Road of Glory" This quest is very easy, just collect 5 Fragments first and hand t hem in. This opens up the Blue ? quest with Fura to allow further turn ins.

      Here my haul for the day, running from approx 9am to 6pm 100% afk

      Kills: 2446 (255/hr)
      Deaths: 0 (0/hr)
      Loots: 1680 (175/hr)
      Honor Gained: 668 (70/hr)

      [​IMG]
       

      Attached Files:

      Last edited: Jan 26, 2015
      phaedrus likes this.
    2. phaedrus

      phaedrus Member

      Joined:
      Jul 12, 2013
      Messages:
      964
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      18
      Thank you for this :) Gonna try it.

      edit: its trying to run to corpse when died.
       
      Last edited: Jan 26, 2015
    3. pink_panther

      pink_panther Member

      Joined:
      Jan 28, 2012
      Messages:
      48
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      It shouldn't be, it disables the death behaviour.

      You also need to use a plugin like ReleaseMe because of this (updated OP with a link)
       
    4. AKTa2Baby

      AKTa2Baby New Member

      Joined:
      Jun 9, 2013
      Messages:
      102
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      im testing it rite now :) will post results after a few hours :)
       
    5. Murgol

      Murgol New Member

      Joined:
      Oct 28, 2012
      Messages:
      38
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Last edited: Jan 26, 2015
    6. pink_panther

      pink_panther Member

      Joined:
      Jan 28, 2012
      Messages:
      48
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8
      no idea what those errors are... looks more like an issue with your Honourbuddy setup trying to save it's own settings.
       
    7. muchastudio

      muchastudio New Member

      Joined:
      Jan 15, 2014
      Messages:
      19
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      3
      So many downloads and 0 feedback.

      When I'm back home I'm going to try this and post results.
       
    8. AKTa2Baby

      AKTa2Baby New Member

      Joined:
      Jun 9, 2013
      Messages:
      102
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      it says that i need to turn in 400 artifacts not 100 so the bot is stuck in an loop just trying to turn them in over and over again .... ??

      EDIT: changed all your 100s to 400s and it seems to be working now though ... i shall wait and see :)

      EDIT2: now its running a wonky rout not quite killing anything ... hmmm ...

      EDIT3: nah its good killing stuff now i just had to restart HB after i made the first changes ...
       
      Last edited: Jan 26, 2015
    9. eivl

      eivl Member

      Joined:
      Jan 8, 2013
      Messages:
      68
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      6
      Is this based on anyone of the other scripts around or did you make your own profile?
      i am just wondering due to the popularity of this profiles i find myself from time to time pathing the exact path as other do.
       
    10. pink_panther

      pink_panther Member

      Joined:
      Jan 28, 2012
      Messages:
      48
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8

      I have no idea what "400"s you're talking about. 400 doesnt appear once in my script.

      The path is my own, but I used to use another one that makes the loop in the same direction...

      I uploaded another version in reverse order, so it loops the opposite direction to the other script on the forums
       
      Last edited: Jan 26, 2015
    11. pink_panther

      pink_panther Member

      Joined:
      Jan 28, 2012
      Messages:
      48
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      8

      You also need to have completed the quest "The Road of Glory" This quest is very easy, basically kill 5 players and collect 5 Fragments. This opens up the Blue ? quest with Fura to allow further turn ins.
       
    12. AKTa2Baby

      AKTa2Baby New Member

      Joined:
      Jun 9, 2013
      Messages:
      102
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Ya I dont think I did and I still ran it n got one garrison ah drop
       
    13. AKTa2Baby

      AKTa2Baby New Member

      Joined:
      Jun 9, 2013
      Messages:
      102
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      4 hours still nice because this seems to be the only one that doesn't use the exact same path ... N I downloaded n tried them all ...
       
    14. moosejsm

      moosejsm New Member

      Joined:
      Jan 11, 2015
      Messages:
      3
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Telling me does not contain a quest order. Any suggestions?
       
    15. ale56man

      ale56man Member

      Joined:
      Apr 1, 2012
      Messages:
      370
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      loves you!!! just waiting for this!!!

      Well i was using the profile and i have to say that work very well, just two things...for some reason the HB keeps changing the option "ress on spirit healer" just randomly

      The other is the toon always back to city or w/e using the bridge so, thats not good at all i died two or more times going back to change the fragments.

      the rest of the profile is amazing and do the job, thanks.
       
      Last edited: Jan 27, 2015
    16. Supwayne

      Supwayne New Member

      Joined:
      Aug 7, 2014
      Messages:
      6
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      1
      @Pink_Panther

      I downloaded the Auto-Accept Ashran pluggin and it seems that the bot doesnt' wait for the queue to pop. He instead constantly tries to run in and kill mobs. Is this normal? Or could this be my Honorbuddy Client
       
    17. lavendar

      lavendar New Member

      Joined:
      Oct 17, 2012
      Messages:
      2
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      [​IMG]

      after about 4 hours or so, cheers for the profile ;)
       
    18. premierfong

      premierfong New Member

      Joined:
      Dec 12, 2011
      Messages:
      9
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Ashran is kind of hard, there are too many ally and I keep getting kill and the fragment is looted by ally. I've also installed the plugin but it doesn't accept the revive. Am I doing something wrong.
       
    19. Epz

      Epz New Member

      Joined:
      Feb 3, 2015
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Seems pretty awesome that u've gotten like 3 completed Universal Language Modules - i have some general questions, since it is PvP Mobs, is it optimal to run this profile with PvP Gear or PvE gear, witch ilvl have u tried it with and - does it auto queue for Ashran, Gonna try it once i get home, and ill put in my feedback. this profile seems legit - ill be back
      - Epz

      - Edit seems to work fine, i have a magure issue tho, not with the profile i believe, it cant really ressurect at spirit healer, it runs for my corpse, and everytime i stop the bot i need to check the "Resurrect at spirit healer" again, i dont know if its buddy that has a problem with the whole ress at spirit healer, but its an issue, any one got a solution would be nice
       
      Last edited: Feb 3, 2015
    20. paperc07

      paperc07 Member

      Joined:
      Dec 16, 2011
      Messages:
      828
      Likes Received:
      9
      Trophy Points:
      18
      can this be used with alliance or no
       

    Share This Page