• Visit Rebornbuddy
  • HB ARCHIVES: DungeonBuddy--DO NOT DELETE

    Discussion in 'Archives' started by chinajade, Feb 27, 2013.

    1. chinajade

      chinajade Well-Known Member Moderator Buddy Core Dev

      Joined:
      Jul 20, 2010
      Messages:
      17,546
      Likes Received:
      172
      Trophy Points:
      63
      Last edited: Mar 28, 2014
    2. wtg001

      wtg001 Member

      Joined:
      Mar 25, 2010
      Messages:
      368
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      16
      Has anyone managed to write scripts for Heart of Fear or ToES yet? This bot goes well in vaults but it would be nice to have the others also.
       
    3. Phay

      Phay New Member

      Joined:
      Aug 5, 2012
      Messages:
      360
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      I'm, not sure if this issue was updated in the scripts before the "No Script Found" ordeal, but heres the issues I had today

      Arena of Annihilation
      All three bots attempted to move to the gong, but instead of running to it, the ran to the closed door, and continuously pathed into it. If I manually started the Arena fight, the bots wouldn't engage in combat.

      Scarlet Halls
      Class: Dk (tank), Paladin (Holy), 3 dps (mage, feral druid, lock)
      CustomClass: Singular, TuanHA, CLU, Superbad, PureRotation
      Role: All
      Queue Type: Random Heroic
      Party Mode: On full group
      Issue: The bots for some reason could not get passed the Houndmaster. They continuoulsy targeted the hounds, and never the Houndmaster. Must have wiped a million times before I noticed. It was reported before, but on Armsmaster, they had trouble with the whirlwind.
       
    4. ShortRound

      ShortRound New Member

      Joined:
      Jun 14, 2011
      Messages:
      781
      Likes Received:
      14
      Trophy Points:
      0
      Priest still queuing with wrong role in the new beta as well.
       
    5. ordy

      ordy New Member

      Joined:
      Jul 17, 2010
      Messages:
      49
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      "Tanking is only supported in party mode with 4 other bots that belong to you"

      Is this literal? What if the target dungeon is something that can be 2-4 manned and running as an exclusive party - will it restrict that functionality because there isn't a formal 'self managed' 5-man group?
       
    6. matt_S90

      matt_S90 New Member

      Joined:
      Aug 21, 2012
      Messages:
      123
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Really cant get db work! The pg is queing but when it enter my warlock think is a dps and dont follow the group! I have already tried with mani CC but same resoult! Dunno what to do! Heres the log hope someone can help me View attachment 3400 2013-02-28 21.32.txt
       
      Last edited: Feb 28, 2013
    7. highvoltz

      highvoltz Well-Known Member

      Joined:
      Mar 22, 2010
      Messages:
      1,729
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      I re-worded it to "Tanking is only supported in party mode when all other group members are listed as followers and group size is the max allowed for the content queued for e.g. 3 for Scenarios, 5 for dungeons and 25 for LFR"

      This restriction is only in place for the LFG system.
       
    8. highvoltz

      highvoltz Well-Known Member

      Joined:
      Mar 22, 2010
      Messages:
      1,729
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      I'm going try keep this thread a bit more clean. no duplicate bug reports please unless you have something more to add.

      It looks like you're having a combat routine issue.

      HB release still uses the DB version with that bug, same with HB Beta
       
    9. ordy

      ordy New Member

      Joined:
      Jul 17, 2010
      Messages:
      49
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0

      ok, thanks. i would like to use this to 3-man farm old content for transmog (different armor types in group) as well as getting (multiple) account and guild achievements all at the same time.
       
    10. highvoltz

      highvoltz Well-Known Member

      Joined:
      Mar 22, 2010
      Messages:
      1,729
      Likes Received:
      140
      Trophy Points:
      63
      Arena of Annihilation has mesh issues caused by invisible walls. I am told this is fixed but must not be on mesh server yet.

      Do the dps target the hounds that are not attacking group? If so that shouldn't be happening. Make sure targeting is disabled in your combat routines.
      For the Armsmaster I had issues getting caught in the whirlwind if my latency was high (700ms+). I'll see if I can make some changes to script so it can avoid whirlwind even with high lag.
       
    11. Phay

      Phay New Member

      Joined:
      Aug 5, 2012
      Messages:
      360
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      I had an issue today where my 5 man group ran an instance, then one dps dropped "instance group" and ported out to repair. The group requeued without that dps, even though the log repeated over and over "You are attempting to tank randoms in LFG this is not supported, if you still want to set it to True" well, it was set to False, and still queued anyway. Leaving me with a pug in the group. Luckily I was there to handle it, but lets say I wasn't. That could have been a nightmare. Is there a way to prevent that from happening again? Clearly that pug was not on my Party Follower list.
       
    12. Phay

      Phay New Member

      Joined:
      Aug 5, 2012
      Messages:
      360
      Likes Received:
      1
      Trophy Points:
      0
      I see. Thanks for the info on Arena.

      Yes, they were targeting the hounds NOT attacking the group, as well as the guards that stand in the doorway that do not engage you. Auto targeting was on False, except for the feral druid using Superbad, I must have forgot to do that one (and of course the lock I was controlling with PR). I could have been a little more clear with Armsmaster, I apologize. They did ATTEMPT to move. My latency was moderately low. But having trouble, I meant that they would run away from him, but constantly turn back around to engage him, so they never really got out of his way. They just ran back and forth.
       
    13. y2krazy

      y2krazy Community Developer

      Joined:
      Jun 21, 2011
      Messages:
      2,802
      Likes Received:
      64
      Trophy Points:
      48
      Haven't seen any updates yet on the bug where Shadow Priests are being queued as a Healer. What's the status on this bug, if there is any further information on it? Thanks!

      Summary: Shadow Priest is queueing for Random Heroics as a Healer.
      Class: Priest
      CustomClass: Singular
      Role: DPS
      Queue Type: Random Pandaria Heroic
      Party Mode: Off
      Dungeon: All
       
      Last edited: Mar 1, 2013
    14. botorific

      botorific New Member

      Joined:
      Oct 26, 2012
      Messages:
      664
      Likes Received:
      3
      Trophy Points:
      0
      I get the same thing on my VM's but I haven't been able to figure it out either. I used to think it was just my shadow priest. It doesn't seem exclusive to one particular vm either.

      It's almost as if the frame lock option in singular isn't setting up right.

      Do you only get lag when fighting? Mine runs smooth until fighting starts - then 6 fps or 9 fps.

      Frame lock on / off no difference.
       
      Last edited: Mar 1, 2013
    15. Ripperpt

      Ripperpt New Member

      Joined:
      Jan 12, 2011
      Messages:
      574
      Likes Received:
      4
      Trophy Points:
      0
      HighVoltz, the farm mode is ready to use ??
      because i try to use it in cata normal dungeons, and the bot didnt target any mob.
      I try whit singular, and fpsware CC, and the same prob, he run in to the mobs, and dont atack.

      tks in advance
       
    16. blaza

      blaza New Member

      Joined:
      Feb 25, 2013
      Messages:
      79
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      My character doenst fight/move in the dungeon... He joins, and keeps standing at the entrance.. No script error...

      Someone any idea's ?
       

      Attached Files:

    17. matt_S90

      matt_S90 New Member

      Joined:
      Aug 21, 2012
      Messages:
      123
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
    18. micknorlin

      micknorlin New Member

      Joined:
      Jan 6, 2013
      Messages:
      42
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Dungeon Buddy is not working for me...

      What can i do, My bot enters the dungeon, but he just stands still..
       

      Attached Files:

    19. Rozman

      Rozman New Member

      Joined:
      Feb 19, 2013
      Messages:
      78
      Likes Received:
      2
      Trophy Points:
      0
      I did a little research.

      What I think about this issue "script not found":
      Developers writes new code in DB in new version of HB that using special syntax that working only with .NET Framework 4.5

      So, if you have problem with you character is freezing and have error "script not found", then:
      - if you have Windows XP: sad, but you can't do anything, because for XP there is no .NET Framework 4.5
      - if you have Windows Vista, 7 or 8: then, just instal .NET Framework 4.5 (you may find in google) and I think that your problem will be solved.

      Write me please, it was helpful or not, because I have Windows XP and can't test it :)
       
    20. NaPz0r

      NaPz0r New Member

      Joined:
      Dec 12, 2011
      Messages:
      57
      Likes Received:
      0
      Trophy Points:
      0
      Hello there, i've few questions :

      First of all, i have an issue where my bot only rolls Greed instead of Need for items better than the one i've equipped, does anyone have an idea why ? I feel like it ain't on DungeonBuddy to set this up and my AutoEquip plugin is setup.
      Second one, my ret paladin keeps spamming Righteous Fury, how could i remove it ?
      Also, when the bot enters in an other instance, it stands doing nothing. I've to move him so after like 30 seconds he finally start doing something. Do you have any idea why ?

      Greetings and thanks for your answer :)

      EDIT : Framework 4.5 solved everything !
       
      Last edited: Mar 1, 2013

    Share This Page